|
Nu esti logat.
Dupa inchierea tratamentulu cu duphaston#1 2010-10-21 18:17:10
Dupa inchierea tratamentulu cu duphastonBuna, Offline #2 2010-10-21 18:22:12
Re: Dupa inchierea tratamentulu cu duphastonduphastonul nu regleaza nimic. induce menstra atata timp cat este administrat. apoi organismul se descurca cum poate, functioneaza mai bine sau mai putin bine, independent de faptul ca in trecut a fost facut tratament cu duphaston. Offline #3 2010-10-21 20:06:48
Re: Dupa inchierea tratamentulu cu duphastonMultumesc pentru raspuns Offline #4 2010-10-21 20:24:54
Re: Dupa inchierea tratamentulu cu duphastoncrys, depinde de organismul tau cand va veni menstra. Offline #5 2010-10-21 20:36:17
Re: Dupa inchierea tratamentulu cu duphastonAha....am inteles, multumesc inca o data pentru ajutor. Citisem undeva ca daca esti insarcinata poti avea dureri asemanatoare celor din timpul pms. Pe mine ma dor sanii foarte rau si uneori burta...ambele ovare...stiu ca teoretic daca e din cauza unei sarcini, nu au cum sa t doara ambele ovare, ci doar in partea celui care a eliberat ovulul fecundat. De asemenea, in timpul actului sexual m-au durut ovarele...acum nu stiu daca era subcontientul care imi joaca feste, sau pozitia, sau stresul...sau. etc. Stiu ca faptul ca ma stresez foarte mult, pt ca pur si simplu m-a innebunit problema asta, poate sa afecteze ciclul menstrual. Offline Publicitateloading...
#6 2010-10-21 20:41:36
Re: Dupa inchierea tratamentulu cu duphastonasa cum ai zis si tu, simptomele pot fi aceleasi si in caz de sarcina si in caz de SPM Offline #7 2010-10-21 20:55:29
Re: Dupa inchierea tratamentulu cu duphastonMultumesc mult, sa fie! Offline #8 2010-10-27 21:12:31
Re: Dupa inchierea tratamentulu cu duphastonBuna, din nou...deci..azi am fost la medic. Intr-adevar nu era sarcina, mi-a spus ca nu am nimic altceva, decat secretie prea putina de progesteron, la nivelul ovarelor (echivalenta cu prea multa la nivelul creierului)..si pe ovarul drept din nou se simte acel chist, folicul (kre intradevar mi-a explicat ca este normal)..si mi-a dat iar 3 luni de duphaston. Mi-a zis ca cel mai bun remediu pt aceasta deficienta ar fi o sarcina....desigur reactzia mea a fost...aa...nici nu se pune problema de asa ceva....Acum sunt in continuare nedumerita...pt ca nu se stie cauza acestei..amenoree...d fapt cauza deficientei de progesteron, si duphastonul asta (de care dna doctor mi-a zis ca nu are efecte secundare si este in concentratie f mica) se pare ca functioneaza doar pe durata perioadei cat este adminsitrat. Eu nu am planuri sa raman insarcinata in urmatorii ani.....c inseamna ca pana voi ramane insarcinata...o sa tot inghit pastile d hormoni k sa functioneze coprul meu? Offline #9 2010-10-28 10:35:33
Re: Dupa inchierea tratamentulu cu duphastonla un endocrinolog ai fost? cauta un doctor bun, poate se gaseste si alta solutie decat sa iei homoni cu anii. poate dai peste cineva in stare sa descopere cauza, nu doar sa mascheze efectul. Offline #10 2010-11-01 21:45:04
Re: Dupa inchierea tratamentulu cu duphastonVesti bune! Ma hotarasem sa incep sa iau pastilele vinerea trecuta...si cu doua ore inainte sa iau prima pastila, mi-a venit ...Prima data ma gandeam k poate n-am vazut eu bine, dar n-a fost alarma falsa...a fost cm fara indoiala. Mi-a cam dat ceva planuri peste cap k exact in ziua aia am plecat la munte, dar am fost asa de usurata sa vad ca inca poate functiona corpul meu singurel, incat a meritat . Bine ca n-am apucat sa iau pastilele; acum, astept luna viitoare sa vad ce se mai intampla, fara pastile Ultima oara a fost editat de crystyna1987 (2010-11-01 21:46:26) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|