|
Nu esti logat.
O mica nelamurire#1 2010-10-28 22:10:28
O mica nelamuriresaptamana trecuta am fost diagnosticata de un medic endocrinolog cu sindrom de virilizare in baza unor analize hormonale.. ca tratament mi sa prescris Yaz.mi sa spus sa il iau din prima zi de ciclu pt o perioada d noua luni.acum ceea ce nu am inteles este:Iau Yaz-ul doar pe parcursul zilelor d ciclu.,iar la finalul ciclului fac pauza pana luna urmatoare si tot asa?mentionez ca mia fost prescris strict ca tratament hormonal,nu ca metoda d contraceptie,pt ka,.ka met d contraceptie scrie pe prospect ca se ia neintrerupt in fiecare zi din prima zi de menstra.Multumesc Offline #2 2010-10-28 23:17:34
Re: O mica nelamurireiei neintrerupt...nu conteaza pentru ce ti-a fost prescris...cum sa iei doar o concentratie atat de mica de hormoni (adica atat cat tine menstruatia) si sa vrei sa te vindeci? O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #3 2010-10-31 10:04:40
Re: O mica nelamurireRamona, indiferent pentru ce a fost prescris, modul de utilizare e acelasi...ia deci asa cum scrie pe prospect Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2010-11-01 18:26:11
Re: O mica nelamurireBuna ziua. Am si eu o intrebare. E normal sa am ciclu menstrual abundent si in mare parte vad cheaguri...nu e un lichid uniform. E doar o curiozitate. Multumesc frumos! Offline #5 2010-11-01 18:31:29
Re: O mica nelamurire
normalul in ceea ce priveste acest aspect e foarte variabil si tine de multi factori pe care nu prea poti sa ii cuantifici... Offline Publicitateloading...
#6 2010-11-03 09:34:37
Re: O mica nelamurirede vreo cateva luni e asa....am avut 2 luni de viata intr-o zona cu altfel de clima, apoi am urmat o dieta care am vazut ca a avut efecte benefice pe langa ca am slabit, mi-a disparut problema cu cosurile (de pe fata si incepusera sa-mi apara si pe umeri si decolteu chisturi adanci seboreice) aparusera de ultima data de cand renuntasem la antic iar acum au disparut, plus alte schimbari din viata personala, Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|