|
Nu esti logat.
Anticonceptionale#1 2010-10-30 14:02:38
anticonceptionalebuna ziua! am o problema....iau anticonceptionale yasmine si am uitat sa iau o pastila in ultima saptamanana din blister, am luat`o dar deja trecuse 12 ore. in prospect aveam 2 variante, dar nu am respectat nicio varianta din diferite motive. am continuat sa le iau normal , am facut pauza de 7 zile si mi-a venit ciclul dupa care m am apucat iar de ele si m am protejat suplimentar primele 7 zile. acuma nu stiu daca am procedat corect....sunt protejata dupa cele 7 zile sau mai e nevoie de protectie suplimentara? eu m am gandit sa procedez asa deoarece mi am zis ca e ca si cum as incepe din nou anticonceptionale doar ca iau din a 5 zi a ciclului si ma protejez suplimentar 7 zile, dar acuma am realizat ca la mn deja era a 6 a zi a ciclului, eu terminam anticonceptionalele sambata, imi venea ciclul miercuri si duminica ma apucam iar de pastile, dar de data asta ciclul mi-a venit marti si eu m am apucat tot duminica de pastile. sa fie o problema avand in vedere ca am uitat o pastila? astept un raspuns urgent! Offline #2 2010-10-31 10:18:34
Re: anticonceptionaledepinde de mai multi factori, in principal depinde de timpul scurs de cind te-ai apucat sa iei contraceptive. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2010-10-31 20:30:47
Re: anticonceptionaleFetele Am uitat sa iau pastila de joi seara, adica a 9 pastila din blister. Mi-am adus aminte vineri dimineata pe la 9:35. Nu stiu daca trecusera 12 ore pentru ca le-am luat cam aiurea, ba la ora 21, ba la ora 22, si pastila de miercuri numai stiu la ce ora am luat-o. Contact sexual am avut ultimadata duminica trecuta cand eram la a 5 pastila din blister. Vineri am luat pastila la ora 21, si m-am protejat suplimentar de atunci. Deci mai astept sa treaca 7 zile si sunt ok, nu ?.. Adica nu am vreun risc de sarcina din cauza contactului de duminica ? "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #4 2010-10-31 22:58:03
Re: anticonceptionale"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #5 2010-11-01 09:42:56
Re: anticonceptionaledin cate am inteles contactul a fost duminica inainte de joi, cand ai uitat pastila, deci nu-i nici un bai daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline Publicitateloading...
#6 2010-11-01 19:47:31
Re: anticonceptionaleDa a fost inainte joi cand am uitat pastila . Ieei M-am linistit "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #7 2010-11-03 16:22:16
Re: anticonceptionaleBuna! Am si eu o nelamurire...iau de doua luni marvelon21...adika am terminat al doilea blister...sunt protejata si in zilele de pauza? cam la cate zile de la ultima pastila luata ar trebui sa apara menstra?...ms mult! Offline #8 2010-11-03 16:49:43
Re: anticonceptionaleda, esti protejata si in pauza daca iei pastilele corect Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|