|
Nu esti logat.
Pisica in calduri:)#1 2007-11-02 18:29:25pisica in calduri:)fetele cine stie cum se manifeste pisica cand este in calduri?...in afara de mieunat pt ca pisica mea pot sa o numesc muta asa e rasa ei nu miauna orice i-ai face...are 7 luni si am inteles ca ar trebui sa intre in calduri..de cateva zile are urechile fierbinti...este si asta un semn?cat dureaza perioada asta?nu vreau sa ma trezesc cu puisori...macar sa stiu sa nu o mai las afara:| Offline #2 2007-11-02 18:38:05
Re: pisica in calduri:)Unele pisici pot intra in calduri si la 4-5 luni, asa ca niciodata nu este prea devreme sa va pregatiti pentru aceasta situatie. Denumirea populara de "calduri" este data acelor schimbari de comportament ale pisicii care demonstreaza disponibilitatea ei de a accepta un mascul pentru imperechere si care se manifesta inainte de inceperea ciclului estral. 29+ Offline #3 2007-11-02 18:44:34Re: pisica in calduri:)ms mult:*...mie mi-a recomandat veterninarul sa nu o sterilizez ci sa o las sa fete macar o data cand implineste 1 an jumate si nici sa nu-i dau anticonceptionale din acelesi cauze care le specifica mai sus... Offline #4 2007-11-02 22:27:23
Re: pisica in calduri:)
nu e adevarat! cred ca depinde de medic! daca o sterilizezi dupa ce va fata o sa se ingrase foarte tare si ii se lasa si burta! Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, rade necontrolat, si nu regreta nimic care te-a facut sa zambesti Offline #5 2007-11-02 22:31:56
Re: pisica in calduri:)
Eu mi-am sterilizat pisicuta cand avea 7 luni. Nu si-a schimbat deloc comportamentul... e ca un copil . Nu a avut puiuti si acum are 8 anisori si e sanatoasa si tot 3 kg are. Depinde intr-adevar de medicul veterinar ce recomanda. iubesc+Camelia+Matei Offline Publicitateloading...
#6 2010-11-03 11:03:46Re: pisica in calduri:)fetele eu am 3 pisoi, nascuti in mai-iunie anul acesta (nu stiu exact cand) si as vrea sa ii sterilizez. As putea sa astept pana in ianuarie sau exista riscul sa ma trezesc cu pui? Eu din cate stiu pisicile intra in calduri in februarie-martie si puii apar in primavara da asta presupun ca e doar folclor. Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #7 2010-11-03 11:10:13
Re: pisica in calduri:)cam la 6 luni poti sa-i castrezi, Emilya, dar pisicile pot intra in calduri si la 4-5 luni, asa ca risti sa ai surprize daca stau pe afara Ultima oara a fost editat de heimdall (2010-11-03 11:10:29) Offline #8 2010-11-03 11:18:20
Re: pisica in calduri:)masculii intra mai greu in calduri... deci te-ai putea baza pe asta. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #9 2010-11-03 12:21:59Re: pisica in calduri:)aham...pai veterinarul mi-a zis dupa 6 luni sa vin..problema e ca eu o sa plec pe 16 decembrie in Italia si nu as vrea sa ii las singuri...doar la sfarsitul lunii asteia sa ii sterilizez, macar pe pisici, si motanul in primavara Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #10 2010-11-03 16:38:23
Re: pisica in calduri:)motanul meu la 5 luni era in calduri, deci nu exista nici o regula. daca poti fa si motanul, se recupereaza mult mai usor decat fetele. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #11 2010-11-03 16:57:09
Re: pisica in calduri:)mie vetul mi-a zis sa se castreze dupa 1 an, pentru ca pana la varsta asta nu au complet dezvoltate sisemul urinar si organele si se poate lasa mai incolo si pietre la rinichi sau blocaj renal... Offline #12 2010-11-03 17:11:06
Re: pisica in calduri:)dar este posibil sa intre in calduri si sa se obisnuiasca sa stropeasca si daca se obisnuieste, chiar daca este castrat mai apoi, tot va stropi si miroase tare urat. al meu are 5 ani deja si nu a avut nici o problema, dar depinde si asta probabil de la motan la motan Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #13 2010-11-03 17:22:41Re: pisica in calduri:)pe mine nu ma deranjeaza daca stropeste ca stau la curte si el isi face veacul si pe afara...problema e ca locuiesc langa o sosea intens circulata si nu vreau sa raman fara el pentru ca pleaca dupa pisici sau sa-mi vina batut de alti motani Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #14 2010-11-03 17:42:34
Re: pisica in calduri:)emi, eu zic sa-i castrezi cu o saptamana inainte sa pleci in Italia. Sau sa lasi asta in grija cuiva daca ai posibilitatea. Offline #15 2010-11-03 17:49:03Re: pisica in calduri:)tocmai de asta nu as vrea sa -i castrez si sa plec apoi. am hotarat cu iubi ca saptamana viitoare sa sterilizez fetele si cand venim din italia la inceputul lui ianuarie motanul Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|