|
Nu esti logat.
Inscriptionare CD-help me, pls!!!!!-2#20 2007-10-17 23:03:47
Re: inscriptionare CD-help me, pls!!!!!memorex rewritable Ultima oara a fost editat de adrianastoichitoiu (2007-10-17 23:03:58) Offline #21 2007-10-18 00:32:36
Re: inscriptionare CD-help me, pls!!!!!nu de alta...dar e posibil ca writerul tau sa nu poata scrie cd uri rewritable...daca mai patesti...ori cu alte cd uri rw...ori tot cu cele din marca asta inseamnaca wrtiterul tau nu are suport pt ale scrie...daca nu ti se mai intampla atunci cd urile sunt de vina...desi memorex nu e o firma slabuta... happy with him...inlove with him... Offline #22 2007-10-18 00:36:42
Re: inscriptionare CD-help me, pls!!!!!pai au fost cele mai scumpe de aici din shop.mi se pare cam ciudat sa nu poata sa scrie rewritable, tinand cont k laptopul e nou .nu stiu ce sa mai cred.mu;tumesc pt raspunsuri.mai invat si eu cate ceva. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|