|
Nu esti logat.
E indicat sa fac o pauza?...#1 2007-10-14 15:27:39e indicat sa fac o pauza?...buna fetelor! iau marvelon de aproximativ 6 luni.m-am gandit k in curand o sa vina sarbatorile...postul! si o sa fiu si eu mai cuminte.ma gandea sa inrerup pastilele o luna si sa le reiau dupa sarbatori. dak se va intampla ceva in perioada asta o sa ma protejez cu prezervativ, dar nu cred. eu zic k nu are rost sa le iau o luna degeaba. dar ma tem de spotting cand o sa le reiau...am avut in prima luna (acum 5 luni) si nhu a fost prea placut. exista posibilitatea unei dereglari dak fac pauza asta? astept o parere a doctoresei dak se poate .multumesc Ultima oara a fost editat de yo_danna (2007-10-14 15:30:04) Offline #2 2007-10-14 16:00:34
Re: e indicat sa fac o pauza?...nu vad rosul acestei pauza...cred ca ma mult iti ametesti organismul Offline #3 2007-10-14 16:11:02
Re: e indicat sa fac o pauza?...subscriu la cele spuse de mika. nu ai de ce sa le intrerupi. le intrerupi daca vrei un bebe sau daca ai probleme medicale care ar necesita intreruperea lor (si nu e cazul nici cu una, nici cu cealalta) "The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo Offline #4 2007-10-14 21:42:45
Re: e indicat sa fac o pauza?...mai citeste aici Offline Publicitateloading...
#6 2007-10-17 23:35:32
Re: e indicat sa fac o pauza?...Am o problema..Iau anticonceptionale triquilar de 1 an..Am fost la planning pt a cere contraceptive..mi-a dat triquilar fara analize..am luat o folie. Mentionez k ciclu menstrual era de 27 de zile regulat iar menstrutia dura Am luat prima folie in ziua a 3 zi de ciclu iar a doua folie am luat`o intr`a 4 zi de ciclu..dupa care s-a reglat cilclul in asa fel incat .. nu stiu nu am calculat bine si ciclul imi vine deobicei joi..si eu incep folia luni. NU mi se pare bine. Offline #7 2007-10-18 09:08:16
Re: e indicat sa fac o pauza?...pai asa mi-a zis medicul ca chiar dak sunt in`tra 3 zi de ciclu nu e nici o probleme...sa le iau.am luat prima folie..pauza o saptamana si o trebuia sa iau dumunica..dar m-am trezit si eu duminica si erau inchise faramciile asa k am luat luni si am continuat la fel...de un an incep luni prima folie. Offline #8 2007-10-18 10:02:03
Re: e indicat sa fac o pauza?...daca iei 21 de pastile+ 7 zile pauza si tot asa...le iei bine...daca nu...atunci e o problema... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|