homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Tratament orgametril

#1 2010-11-04 08:25:28

carmen123
New member
Inregistrat: 2010-10-18

tratament orgametril

Buna:) vreau si eu o parere va rog smile  am fost la doctor pt a face o ecorafie pentru ca mi se parea mie ca aveam crampe la menstra..ceea ce nu aveam pana luna asta. eu m am gandit ca e un efect advers al postinorului luat in septembrie dar doctorul mi a zis ca nu are legatura si mi a dat reteta pt orgametril..mai exact, m a diagnosticat cu dismenoree. Voi ce ziceti? ati luat pana acum asa ceva? inca nu am inceput sa le iau dar mi e cam frica...nu stiu ce efecte poate avea

#2 2010-11-04 09:36:52

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: tratament orgametril

nu inteleg de ce ti-ar fi dat orgametril asa dupa ureche... fara niste analize hormonale, fara nimic (ca e vorba de homoni = progesteron)
ce ti-a zis in urma echografiei ?
eu nu l-as lua pentru atata lucru... poate ar fi bine sa intrebi si un alt medic

#3 2010-11-04 09:51:59

carmen123
New member
Inregistrat: 2010-10-18

mi a zis ca nu am nimic, ca totul e la valorile normale si ca orgametrilul ar avea rolul de a stompa crampele de inainte sau de la menstra...o sa mai merg si la alt medic:) sa fiu sigura. in plus, dureri nu am la menstra...asa ca poate chiar a fost un caz singular..

#4 2010-11-04 09:55:31

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

ti-am zis, nu sunt medic, dar nu vad de ce ai baga niste hormoni in tine pentru niste dureri pe care nici macar nu le mai ai

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.