homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Herpes simplex 1+2

#1 2007-10-17 20:45:09

coranica
Membru
Inregistrat: 2007-10-17

herpes simplex 1+2

Buna ziua tuturor.
La analiza sangelui mi-a iesit: "Herpes simplex virus (HSV 1+2) IgG = pozitiv". Nu am avut niciodata nici un simptom. Medicul mi-a spus ca am virusul, chiar daca nu s-a manifestat niciodata si ca poate erupe oricand. Mi-a recomandat sa iau Isoprinosine, cate 10 zile pe luna, 3 luni la rand si sa repet tratamentul in fiecare an. Ce parere aveti de acest tratament?
Se transmite doar cand apar leziuni(insa asa nu s-ar explica cum l-am contactat eu)?  Cat timp poate sa treaca fara ca virusul sa inceapa sa se manifeste (leziuni, usturimi)?
Sunt ingrozita de acest diagnostic. Va multumesc anticipat pentru raspunsuri si astept pareri si de la persoane care se confrunta cu aceeasi problema ca si mine.

#2 2007-10-17 20:51:30

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: herpes simplex 1+2

majoritatea populatiei globului are acest virus. el incepe sa semanifeste cand are conditii propice pt dezvoltarea...dar poate toata viata sa nu gaseasca aceste conditii si deci sa nu se manifeste. n-am mai auzit de tratament in perioada asimptomatica...se transmite doar cand apar leziuni. nu ai de ce sa fii ingrozita!

dc ti-ai facut analiza?

mami de minuni hjarta

#3 2007-10-17 21:05:00

coranica
Membru

La control medicul mi-a spus ca am ganglionii axiali si inghinali inflamati si mi-a recomandat sa imi fac infectioasele (HIV, hepatita, sifilis, chlamidia, torch etc). Toate au iesit bine, mai putin herpesul. Acum pentru poliadenopatie trebuie sa fac polidin 10 zile.... si am o oroare de ace si injectii...of

#4 2007-10-18 11:22:26

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

da...zic si eu....daca nu e infectioasa aceasta poliadenopatie nu ar fi normal sa cautam alte cauze????inainte de a ne repezi sa o tratam

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#5 2007-10-18 12:33:57

coranica
Membru

Nu am inceput inca sa fac tratamentul. Ce alte investigatii as putea sa fac? Tratamentul este dat de ginecolog   si "aprobat" de medicul de familie. Pe mine acesti ganglioni inflamati nu ma deranjeaza in nici un fel. Doctoressa, astept si parerea ta in legatura cu herpesul si tratamentul prescris (Isoprinosine pt cresterea imunitatii). Multumesc mult!

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.