|
Nu esti logat.
Herpes simplex 1+2#1 2007-10-17 20:45:09
herpes simplex 1+2Buna ziua tuturor. Offline #2 2007-10-17 20:51:30
Re: herpes simplex 1+2majoritatea populatiei globului are acest virus. el incepe sa semanifeste cand are conditii propice pt dezvoltarea...dar poate toata viata sa nu gaseasca aceste conditii si deci sa nu se manifeste. n-am mai auzit de tratament in perioada asimptomatica...se transmite doar cand apar leziuni. nu ai de ce sa fii ingrozita! mami de minuni Offline #3 2007-10-17 21:05:00
Re: herpes simplex 1+2La control medicul mi-a spus ca am ganglionii axiali si inghinali inflamati si mi-a recomandat sa imi fac infectioasele (HIV, hepatita, sifilis, chlamidia, torch etc). Toate au iesit bine, mai putin herpesul. Acum pentru poliadenopatie trebuie sa fac polidin 10 zile.... si am o oroare de ace si injectii...of Offline #4 2007-10-18 11:22:26
Re: herpes simplex 1+2da...zic si eu....daca nu e infectioasa aceasta poliadenopatie nu ar fi normal sa cautam alte cauze????inainte de a ne repezi sa o tratam Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2007-10-18 12:33:57
Re: herpes simplex 1+2Nu am inceput inca sa fac tratamentul. Ce alte investigatii as putea sa fac? Tratamentul este dat de ginecolog si "aprobat" de medicul de familie. Pe mine acesti ganglioni inflamati nu ma deranjeaza in nici un fel. Doctoressa, astept si parerea ta in legatura cu herpesul si tratamentul prescris (Isoprinosine pt cresterea imunitatii). Multumesc mult! Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|