|
Nu esti logat.
Va rog un raspuns#1 2007-10-18 13:18:06
va rog un raspunsbuna ziua, am 20 ani si la varsta de 11 ani am racit jos dupa care am urmat un tratament si mi-am revenit.........in urma cu ceva timp am patit aceeasi chestie (asa am crezut), am scurgeri abundente de culoare alb-galbui si urat mirositoare, de data asta nu am mai consultat niciun medic........ma doare foarte tare burta si in interior nu numai in perioada menstruatiei, iar cand urinez am inceput sa am arsuri (usturimi) ceva de genu.........va rog daca puteti sa-mi spune-ti ce as putea face pentru a disparea aceste scurgeri fara a consulta un medic.........va multumesc. Offline #2 2007-10-18 13:19:54
Re: va rog un raspunsnu poti face nimic fara tratament, iar noi nu dam tratamente pe forum. mami de minuni Offline #3 2007-10-18 13:25:46
Re: va rog un raspunsasadar e obligatoriu sa consulti un medic Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2007-10-18 13:39:34
Re: va rog un raspunsdc evitati atat sa mergeti la medic?intr`adevar unii se poarta destul de urat,dar e sanatatea in joc..mergi la medic daca vrei sa te faci bine! Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|