|
Nu esti logat.
ENDOMETRU#1 2010-11-05 10:35:42
ENDOMETRUMi-a spus medicul ca nu mai am endometru. Ce inseamna asta? Offline #2 2010-11-05 10:39:44
Re: ENDOMETRUEndometrul este tesutul care captuseste uterul, in care se fixeaza embrionul si care se elimina in timpul menstruatiei. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2010-11-05 15:04:55
Re: ENDOMETRUMi-a pus dignosticul de sinechie uterina,dsar eu am avut menstruatie regulata.La controlul respectiv mi-a zis k nu am endometru.In urma cu o luna mi-a facut o histeroscopie chirurgicala pt a rezolva problema cu sinechia si mi-a pus si un sterilet pt a evita lipirea peretilor uterului(sau cel putin asta am priceput eu).In urma cu 3 ani mi-a facut si o conizatie.Am si un mic fibrom uterin.Sunt normale toate aceste probleme?Am 31 ani,doua nasteri si doua avorturi la cerere. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|