|
Nu esti logat.
Sa fie de la antibiotice??#1 2010-11-03 19:51:22
sa fie de la antibiotice??mi-a intarziat menstra 6 zile si contact sexual am avut lunah trecuta inainte de a-mi veni menstra.mi-a venit a fost ok....si de atunci nu am mai avut contact sexual.nustiu ce poate fi...de intarzie atat!!!mentionez ka de o sap si ceva iau antibiotike ka sunt racita.am auzit ca influenteaza menstra!oare ce poate fi??? Offline #2 2010-11-04 09:37:55
Re: sa fie de la antibiotice??nu stiu legatura, dar am mai auzit persoane ca au avut intarzieri dupa tratamentul cu antibiotice Offline #3 2010-11-04 16:00:25
Re: sa fie de la antibiotice??mi-a mai spus o persoana si vroiam sa aud mai multe pareri ...ms:* Offline #4 2010-11-04 22:20:38
Re: sa fie de la antibiotice??Si mie cred ca de la antibiotice mi a intarziat menstra luna asta vreo 5 zile,am luat Augmentin...e posibil,dar daca ti a venit dupa contact nu cred ca esti insarcinata,mai bine fa un test de sracina, ca sa stai linistita,eu asa am facut.. Ultima oara a fost editat de eueu10 (2010-11-04 22:21:25) Offline #5 2010-11-07 12:39:21
Re: sa fie de la antibiotice??da mi-am luat vineri unul si nu sunt insarcinata.problema e ca nici in zi de azi nu mi-a venit si ma doare capul intr-una...deci mi-a intarziat o sapt si o zi.si eu am luat tot augumentin si vineri m-am oprit.apai nustiu... Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|