homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sa

#1 2010-11-08 13:03:02

Alinutza79
New member
Inregistrat: 2008-08-08

Sa

Salutare,
Am o problema destul de urata!
Sufar de cistita recurenta! Anul acesta am facut de 3 ori!
Este tare neplacut, imi vine sa urinez des, senzatie de usturime foarte puternica si inflamatie in partea de jos!
Prima "criza" am avut-o exat pe data de 1.01.2010 --- si am fost nevoita sa ma duc la Urgenta (m-am speriat foarte tare deoarece ma ustura pana la lacrimi cand urinam)!
La spital mi-au facut atat analize de sange  cat si de urina, au facut si ecogratie la vezica si mi-au pus diagnostic cistita!
Am luat antibiotic ciprinol 250ml - 2/zi timp de 5 zile combinat in primele zile cu antiinflamatoare.
A trecut relativ repede - deja dupa 3 zile de la tratament nu ma mai ustura!
In vara am avut iar grater  dar de data asta o forma mai usoara! Am luat iar ciprinol si a trecut!
Aseara au inceput iar usturimi, senzatie de urinare de, dureri in partea de jos, sunt la a 2-a pastila de ciprinol!

V-as ruga sa-mi spuneti de ce reapar aceste cistite si ce as putea face?
Vreau sa mentionez ca am o igena foarte stricta atat eu cat si sotul meu! Fac tot ce m-a sfatuit doctora de la Urgenta-unde am mers prima data: spalat dupa fiecare contact sexual, spalarea sa se faca din fata in spate, sa incerc sa urinez dupa fiecare contact sexual!
Nu stiu ce sa mai fac? Ce parere aveti despre spalaturile vaginale cu irigatorul? Oare mentine o igena mai buna daca il folosesc  1-2 ori pe saptamana?

orice sfat si parere ma va ajuta psihic deoarece sunt foarte necajita  supa

#2 2010-11-08 13:41:35

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Re: Sa

nu stiu daca te ajuta spalaturile vaginale, pt ca cistita e o infectie la vezica urinara, nu e vaginita. si eu am facut 3 intr-un an si am observat ca apar atunci cand contactele sexuale sunt mai dese de 1 la 2 zile (in cazul meu). frecarea sensibilizeaza zona si astfel infectiile se prind mai usor.

#3 2010-11-08 15:12:21

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: Sa

In nici un caz spalaturi cu irigatorul! E de ajuns sa te speli dupa fiecare contact cu degetul si apa chioara (as recomanda fiarta si racita). Plus ca asa cum zicea anca, cistita e infectie a tractului urinar. Incearca sa faci o cura de intarire a sistemului imunitar, te va ajuta.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.