homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Relatie cu Ex-ul-2

#20 2010-07-29 14:46:01

papushik
Full member
Inregistrat: 2008-02-17

Re: Relatie cu Ex-ul

eu zic sa il ignori. si eu am fost intr-o situatie asemanatoare si i-am dat ignor pe mes i-am cerut sa nu ma mai caute ca nu mai cred in vorbele lui. el a spus ca o sa spere in continuare i-am zis ca treaba lui ce face, intre tip am avut o alta relatia si acuma imi e bine cu cine sunt big_smile si actualul prieten a fost motivatia.
si tot asa el a vrut sa ne despartim dintrun motiv stupid ca nu stie, si nici acuma nu stie, apoi i-a parut rau dar prea tarziu. imi pare bine ca am scapat de el
pana nu iti dai singura seama ca nu-i bine ce faci cam greu sa te convinga altii

#21 2010-07-29 21:05:20

ella_20
New member
Inregistrat: 2009-02-14

Mersi pentru sfaturi, chiar daca a fost crud sa citesc uneori careva mesaje postate. Oricum, realitatea o cunosc doar eu. Astazi m-a sunat din nou, nu i-am raspuns. Sper ca o sa am tarie de caracter sa continui asa smile

papushik a scris:

eu zic sa il ignori. si eu am fost intr-o situatie asemanatoare si i-am dat ignor pe mes i-am cerut sa nu ma mai caute ca nu mai cred in vorbele lui. el a spus ca o sa spere in continuare i-am zis ca treaba lui ce face, intre tip am avut o alta relatia si acuma imi e bine cu cine sunt big_smile si actualul prieten a fost motivatia.
si tot asa el a vrut sa ne despartim dintrun motiv stupid ca nu stie, si nici acuma nu stie, apoi i-a parut rau dar prea tarziu. imi pare bine ca am scapat de el
pana nu iti dai singura seama ca nu-i bine ce faci cam greu sa te convinga altii

O iubita ideala este una care iti ramane fidela, dar incearca sa fie la fel de fermecatoare ca si cum n-ar fi.. smile

#22 2010-11-08 17:49:27

roxanyca
New member
Inregistrat: 2009-09-22

as vrea si eu niste pareri nu stiu daca  scriu unde trebuie.....sunt cu cineva de 6 ani...el a mai fost cu cineva inainte la care a tinut foarte mult...iar eu inca mai simt k se gandeste la ea...cand aveam 3cu el ani m-a inselat cu resp si am avut tarie sa iert desi acum imi pare enorm de rau...mi-a povestit tot ce se putea povesti despre ea:(...in fine ...acum cand credeam k mi-am gasit linistea iata k a venit razboiul....intr-o seara cu prietenii nu mai stiu cum venise vb despre prietene etc....si el a zis k si acum daca s-ar intalni cu ana(fosta) ar iesi la un suc k amici:(k m-ar lua si pe mine...wtf:((????eu am zis k nu accept asa ceva...la care el f agitat pai de ce eu nu vad nimic rau in asta...si un prieten a zis k ce a fost a fost ...acum traim in prezent...si el o tinea pe a lui...k el avea 17 ani cand era cu ea nu 24(de parca iubirea se traieste in functie de varsta)...si ca e prima lui iubire si prima iubire nu se uita niciodata....mi-a cazut cerul in cap...nu am vb inca cu el despre asta...dar dp 6 ani sa mi zica asta....m-a dezamagit enorm...nu stiu ce sa fac ...un sfat va roog

"Fiecare femeie ar trebui sa foloseasca ce a primit de la “Mama Natura” inainte ca “Tatal Timp” sa i le ceara inapoi". (Laurence J. Peter)

#23 2010-11-08 17:53:56

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

roxanyca, nu stiu ce te-a deranjat pe tine... da, ca te-a inselat cu ea e foarte urat, dar pana la urma a zis ca te-ar lua si pe tine, tocmai ca sa vezi ca poti avea incredere in el
neicrederea ta e din cauza faptului ca te-a inselat sau ca e fosta ?

#24 2010-11-08 18:02:14

deeadeea21
Hero member
Inregistrat: 2009-02-26

eu cred ca si una, si cealalta, heim smile

Publicitate

loading...

#25 2010-11-08 18:07:13

roxanyca
New member

...probabil k e fosta...nu cred k as putea sa suport sa stau la aceeasi masa cu ea .....big_smile

"Fiecare femeie ar trebui sa foloseasca ce a primit de la “Mama Natura” inainte ca “Tatal Timp” sa i le ceara inapoi". (Laurence J. Peter)

#26 2010-11-08 18:09:36

roxanyca
New member

...si bineinteles mai ales tinand cont ca m-a si inselat cu ea...ce as putea sa vb eu cu ea?....offff

#27 2010-11-08 18:10:00

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

rpxanyca nici eu nu as accepta sa ma vad cu fosta prietena a sotului meu , nu as accepta sa ma vad cu ea pentru ca tot asa a fost marea dragoste (au fost impreuna 10 ani) cu planuri de nunta, nu o cunosc  dar nici nu imi doresc (si recunosc ca ma aprind cand aud de ea) dar eu am o probelma doar cu aceea fata (ii cunosc multe dintre fostele iubiri) ... iar probabil pe tine te deranjeaza mult faptul ca aceea femeie ar putea sa ti-l ia , defapt ca ar putea sa reapara sentimentele dintre ei ..

Ultima oara a fost editat de ?! (2010-11-08 18:11:07)

#28 2010-11-08 18:12:11

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

partea cu inselatul o inteleg, partea ca aia e o nenorocita fiindca e fosta mai putin... gandeste-te ca maine-poimaine va despartiti si o persoana pe care n-ai vazut-o in viata ta te uraste si te trateaza ca pe o ciumata... ti-ar pica bine ?
oricum era o discutie ipotetica, ca doar nu te insfaca azi de mana si te obliga sa stai cu ea la masa, deci eu zic sa lasi lucrurile asa cum sunt

#29 2010-11-08 18:14:21

Toriana
Sr. member
Inregistrat: 2010-10-18

Roxanyca, si eu in locul tau m-as fi simtit la fel. Si daca nu te-ar fi inselat cu ea si tot mi se pare aiurea sa iesiti cu o fosta. Si ma enervez eu acum cand ma gandesc la situatia ta. Mama, dar sa-mi zica al meu asa ceva ca vede el.

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.

#30 2010-11-08 18:15:52

roxanyca
New member

...exact...da si ei tot vreo 5 ani au fost...pai eu tot cu ea am probleme:)))...fiindca doar despre ea mi-a vb asa mai mult...si dupa parerea mea:D..ar trebui sa termine  cu prima lui iubire doar nu o sa ma tina asa si cand om fi casatoriti ...k eu inebunesc:)))

#31 2010-11-08 18:21:03

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

nici eu nu cred ca as iesi la un suc cu o fosta...cu atat mai mult daca m-ar fi inselat cu ea..practic roxanyca ce ar putea sa vorbeasca cu fata asta?s-ar simti f prost  si s-ar gandi la ce au facut cei doi.. nustiu

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#32 2010-11-08 18:27:27

Toriana
Sr. member
Inregistrat: 2010-10-18

-=-baby_pink-=- a scris:

nici eu nu cred ca as iesi la un suc cu o fosta...cu atat mai mult daca m-ar fi inselat cu ea..practic roxanyca ce ar putea sa vorbeasca cu fata asta?s-ar simti f prost  si s-ar gandi la ce au facut cei doi.. nustiu

poate ar mai iesi si cu bataie...

Ultima oara a fost editat de Toriana (2010-11-08 18:27:38)

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.

#33 2010-11-08 18:43:46

roxanyca
New member

daaa...grater(cate ganduri as avea in cap in momentul ala ...nu cred k as fi o companie tocmai buna.......si totusi....discutia prea multa despre fosta dauneaza relatiei??

Ultima oara a fost editat de roxanyca (2010-11-08 18:54:06)

#34 2010-11-08 18:56:50

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

eu cred ca dauneaza...in general ar trebui lasate fostele relatii in urma..normal ca se mai ajunge la discutii despre fostele,dar sa ti se vorbeasca prea mult de ele e cam aiurea..eu una sigur m-as supara.mai ales dupa 6 ani neutral

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.