|
Nu esti logat.
Actiuni la diverse societati#1 2010-11-10 09:11:33
Actiuni la diverse societatiNu stiam ce titlu sa pun si nici nu stiu cum sa formulez ca sa intelegeti mai bine! Stiti ca mai de mult s-au dat actiuni de la diverse societati si tatal meu a primit niste actiuni, pe care inca nu le-a vandut si acum se gandea sa le dea si nu stie unde sa se duca se intereseze si nici eu nu stiu unde sa caut!Mai sunt valabile aceste actiuni? El mi-a zis ca a mai primit ceva scrisori de la firma acum vreo 2 ani, cum ca acele actiuni au fost reinvestite...Stiti ceva despre asta? Offline #3 2010-11-10 09:21:21
Re: Actiuni la diverse societatiAh, da, ce bine suna acum! mersi frumos!! Offline #4 2010-11-10 09:54:04
Re: Actiuni la diverse societatiar putea sa se intereseze direct la firma la care sunt actiunile. Offline #5 2010-11-10 10:00:49
Re: Actiuni la diverse societatiDa, stiu, a sunat si il tot il trimite pe la nu stiu ce departamente si pana la urma, iti piere tot cheful....Probabil ca nu a avut el rabdare Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|