|
Nu esti logat.
Nedumerire...#1 2010-11-10 01:06:05
Nedumerire...Am nevoie de o parere obiectiva....Sa va povestesc pe scurt. Offline #2 2010-11-10 01:31:20
Re: Nedumerire...inteleg ca el vrea sa fiti un fel de prieteni care fac sex...daca si tu vrei asta go for it, daca vrei ceva serios look elsewhere "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #3 2010-11-10 13:13:35
Re: Nedumerire...Inseamna ca ma depaseste pe mine problema .... faptul ca accepta comportamentul meu, si tot insista sa ma caute, gesturile lui de afectiune (ma mangaie pe obraz, ma strange in brate, ma saruta) eu le-am interpretat altfel....Nu se poarta cu mine ca si cum as fi o amica, si nu vrea nici doar sex, asta e clar.... Ultima oara a fost editat de mony_ka (2010-11-10 13:14:09) Offline #4 2010-11-10 13:27:31
Re: Nedumerire...Eu cred ca ar trebui sa ai o discutie serioasa cu el. Genul asta de relatie pe care il aveti voi va face rau la amandoi. Aveti amandoi un comportament mai ciudat, dar cred ca vine si din frica de singuratate. Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #5 2010-11-10 13:33:29
Re: Nedumerire...eu nu inteleg (sau nu accept, nu stiu cum sa ma exprim mai bine) bucuria pe care o simti tu vorbindu-i urat omului respectiv, respingandu-l si umilindu-l. accept faptul ca poate amandoi vrei o relatie bazata strict pe sex si nici nu vad nimic rau in asta, atata timp cat niciunul dintre voi doi nu-si face si alte iluzii. dar nici in relatia bazata strict pe sex nu-i vad rostul atitudinii asteia pe care o adopti tu. "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline Publicitateloading...
#6 2010-11-10 13:43:57Re: Nedumerire...Si eu am avut o relatie de genul numai ca eu nu ii vorbeam urat, sua asa, pur si simplu il respingeam. EL vroia o relatie usurica, eu vroiam una serioasa, dar sexul era genial, asa ca nah Offline #7 2010-11-10 13:47:36
Re: Nedumerire...Am vrut o relatie strict bazata pe sex...suntem amandoi singuri si m-am gandit ca nu e ceva neobisnuit. Offline #8 2010-11-10 13:57:06
Re: Nedumerire...raspunsul poate il primesti de la el daca se arata dornic sa discute pe tema asta. "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #9 2010-11-10 14:05:06
Re: Nedumerire...pai nu, probabil ca nu vrea doar sex, vrea sa fiti si prieteni....dar oricum, o sustin pe alinda ca mai important este ceea ce vrei tu! nu este absolut nimic in neregula in faptul de a avea un prieten bun cu care sa faci si sex, problema se pune daca asta este ceea ce iti doresti tu de la el si nimic mai mult! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #10 2010-11-10 16:09:57
Re: Nedumerire...Prieteni adica amici? Ok, o relatie scrict bazata pe sex pot sa inteleg.... dar sa se poarte de cateva ori ne vedem ca si cum am avea o relatie (si nu ma refer la sex , din 5 intalniri doar de 2 ori am avut relatii intime) , asta ce mai inseamna? Este normala o asa prietenie? Si faptul ca accepta comportamentul meu si felul in care il tratez, ba chiar insista sa vorbim si sa ne vedem? Vorbim aproape zilnic. Ultima oara a fost editat de mony_ka (2010-11-10 16:12:55) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|