|
Nu esti logat.
Stie cineva ???#1 2007-10-18 14:19:20
stie cineva ???Am si eu o intrebare...cand am facut intreruperea de sarcina doctorul mi-a scris p biletul de externare diagnosticul de la internare:metroragie disfunctionala,tratament:chiuretaj uterin...etc ..Am incercat sa ma documentez dar n-am gasit pe nicaieri legatura dintre metroragie si avort ca o urmare a acesteia.Stie cineva mai multe?A fost scris oare sa umple spatiul si sa justifice internarea de urgenta sau exista o legatura?poate s-a mai intalnit cineva cu acest caz Invata sa poti sa rabzi cu adevarat,caci chiar esti puternic...si atunci chiar inseamna ca esti cineva!!! Offline #2 2007-10-18 22:37:43
Re: stie cineva ???cred ca a vrut doar sa justifice internarea cu toate ca putea scrie foarte bine si intrerupere de sarcina si atat. poate a vrut sa iti dea biletul ala ca sa poti justifica tu internarea...esti minora? mami de minuni Offline #3 2007-10-19 14:21:03
Re: stie cineva ???probabil asa este...nu nu sunt minora dar la insistentele mele a fost grabita procedura,poate a fost nevoie de o justificare plauzibila sa apara in registre... Invata sa poti sa rabzi cu adevarat,caci chiar esti puternic...si atunci chiar inseamna ca esti cineva!!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|