|
Nu esti logat.
Sida se transmite prin sex oral (felatie), de la fata la baiat?????Pagini: 1
#1 2010-11-10 20:07:30
Sida se transmite prin sex oral (felatie), de la fata la baiat?????As vrea sa aflu daca SIDA se transmite prin sex oral (felatie) neprotejat...? Daca Da... care din parteneri este expus mai tare - in acest caz? ...baiatul sau fata...? In conditia in care a existat o relatie sexuala pasagera cu o persoana de sex opus, necunoscuta.... in cat timp poti sa-ti faci analizele ptr a constata surprizele(doamne fereste).....? Offline #2 2010-11-10 20:23:47
Re: Sida se transmite prin sex oral (felatie), de la fata la baiat?????din cate stiu da, se transmite, parca in 3 sau in 6 luni se pot face analizele si sa fie concludente ... nu stiu exact Offline #3 2010-11-10 20:33:30
Re: Sida se transmite prin sex oral (felatie), de la fata la baiat?????
subcriu eu stiam de 6 luni (din filme, ce'i drept) daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #4 2010-11-10 20:37:10
Re: Sida se transmite prin sex oral (felatie), de la fata la baiat?????Cum de la fata la baiat...? Offline #5 2010-11-10 20:38:39
Re: Sida se transmite prin sex oral (felatie), de la fata la baiat?????sida se ia prin contact cu secretiile corporale ale persoanei infectate. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline Publicitateloading...
#6 2010-11-10 21:12:19
Re: Sida se transmite prin sex oral (felatie), de la fata la baiat?????Pai eu nu am luat secretii.... numai din saliva...???? precizez ca m-am spalat dupa aia f bine cu apa si sapun ...Ce alte boli pot lua in afara de SIDA? .. ce analize as putea sa fac acum sau la cat timp...? ... sunt ingrijorat ptr ca sunt casatorit si nu vreau sa-i creez vreo supriza sotiei mele Offline #7 2010-11-11 00:27:51
Re: Sida se transmite prin sex oral (felatie), de la fata la baiat?????Eu stiu ca sansele sa se transmita virusul HIV in modul asta sunt mici, dar sunt. Daca cea care ti-a facut oral avea vreo leziune (o zgarietura, o bubita, o "orice") la/in gura riscul creste, dar mai mare ar fi riscul pt alte boli... cum ar fi herpes, sifilis... Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #8 2010-11-11 00:52:29
Re: Sida se transmite prin sex oral (felatie), de la fata la baiat?????sunt mici sansele, mai degraba ai putea sa-ti faci griji pt alte boli! mai multa grija pe viitor, mai ales ca nu e doar sanatatea ta in joc! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #9 2010-11-11 08:06:45
secretii = saliva, transpiratie, urina etc. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #10 2010-11-11 11:54:48
Re: Sida se transmite prin sex oral (felatie), de la fata la baiat?????ptr celelalte boli (BTS).. in cat timp (minim) pot sa fac analizele..???? stie cineva.... Va multumesc din tot sufletul ptr sfaturi....In asemenea momente... orice sfat e binevenit.. Offline #11 2010-11-11 12:23:48
Re: Sida se transmite prin sex oral (felatie), de la fata la baiat?????Nu pot sa cred ca ti-ai inselat sotia si acum plangi pe aici .. Trebuia sa iti faci griji pentru ea inainte, nu acum ... sau puteai macar sa folosesti prezervativul ... e un risc la care sunteti supusi acum amndoi din cauza neglijentei tale ... Offline #12 2010-11-11 14:20:47
HIV nu se transmite prin saliva si nici prin transpiratie... daca ar fi asa, ar insemna ca se transmite si prin sarut, ceea ce nu este adevarat. Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline
Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|