homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Trompe infundate

#1 2010-11-10 09:43:06

roxi27
Membru
Inregistrat: 2010-11-10

Trompe infundate

Buna,

Mi-am luat inima in dinti si va scriu pentru ca am o mare nelamurire. In urma cu un an am fost operata laparoscopic si mi-au fost scoase doua chisturi endometriozice( cate unul pe fiecare ovar). Tot atunci mi-au fost verificate trompele si au spus ca sunt permeabile. 6 luni dupa operatie am luat tratament si de 6 luni incercam sa concepem un copil care nu vrea sa vina astfel ca doctorul mi-a sugerat sa fac instilatii sa vedem daca nu sunt infundate trompele.

Este posibil ca trompele sa se fi infundat in acest an care a trecut de la operatie?

Astept parerile voastre. Multumesc.

#2 2010-11-10 10:13:35

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

Re: Trompe infundate

Roxi, e posibil sa se infundat, eu stiu sa fie ceva aderente...dar asta nu ai de unde sa stii, decta daca faci laparoscop sau HSG...nu cred ca trebuie sa faci instiliatii fara sa stii sigur daca sunt sau nu infundate
restul analizelor le-ai facut?
uite daca vrei , te asteptam aici http://forum.anticonceptionale.ro/t3263 … ca-35.html

.

#3 2010-11-11 09:11:46

roxi27
Membru

Multumesc pentru raspuns. Am facut de curand testul Papanicolau si a iesit ok plus controale periodice la cateva luni. Vestea trista este ca au aparut din nou acele chisturi. E drept ca sunt mici acum.

Tu la ce analize te referi?

#4 2010-11-11 10:01:41

mikado
Platinum member

daca intrai pe link-ul ala, pe prima pagina gaseai niste link-uri cu analizele care se fac inainte de conceptie...
analize hormonale ai facut?

.

#5 2010-11-12 09:11:00

roxi27
Membru

Nu am facut analize hormonale inca. Mai astept luna aceasta sa vad daca raman insarcinata si apoi ma duc la analize. Acum iau un tratament naturist( apilarnil, laptisor de matca, branca ursului + vitamina E) toate recomandate de doctorul ginecolog care mi-a spus si de instilatii. Nu cred 100% ca va face minuni tocmai de aceea o sa merg la un endocrinolog luna viitoare.

Multumesc ca acorzi timp mesajelor mele.

Publicitate

loading...

#6 2010-11-12 09:50:55

mikado
Platinum member

roxi27 a scris:

Nu am facut analize hormonale inca. Mai astept luna aceasta sa vad daca raman insarcinata si apoi ma duc la analize. Acum iau un tratament naturist( apilarnil, laptisor de matca, branca ursului + vitamina E) toate recomandate de doctorul ginecolog care mi-a spus si de instilatii. Nu cred 100% ca va face minuni tocmai de aceea o sa merg la un endocrinolog luna viitoare.

Multumesc ca acorzi timp mesajelor mele.

goodluck  iar daca vrei poti veni aici , suntem toate aspirante la  gravida  http://forum.anticonceptionale.ro/t3263 … ca-35.html

.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.