|
Nu esti logat.
Durere labii#1 2010-11-12 12:38:45
durere labiimi-a venit menstruatia de 2zile si de astazi simt o durere+usturime in zona labiilor destul de suparatoare. nu stiu de la ce poate fi...are cineva vreo idee? Offline #2 2010-11-12 12:44:15
Re: durere labiidaca e usturime, ar putea fi o iritatie de la absorbante ... "I may not be perfect, but all parts of me are pretty awesome!" Offline #3 2010-11-12 12:48:34
Re: durere labiiexact asta am luat de pe aragaz acum dar nu mi s-a mai intamplat nimic...si e asa o usturime combinata cu durere iar eu contact sexual nu am mai avut de cateva zile...ma gandesc sa nu fie cumva ceva mai serios... Offline #4 2010-11-12 14:04:43
Re: durere labiiswif mergi la gineco sa iti faci niste analize. Si eu ma confrunt cu o asemenea problema de 6 luni . Eu am ajuns la dr mi-am facut analize nu mi-au gasit nimik dar de usturimile astea vulvare n-am scapat. La mine orice aplic pe zona nu suport nici macar banala crema de galbenele. swif ai si mancarimi? scurgeri branzoase, apoase? Ai observat daca ti s-a modificat secretia? What doesn't kill me, makes me stronger Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|