homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Inflamatie labii+ senzatie de arsura+ secretie

#1 2010-10-28 11:24:47

madutz
New member
Inregistrat: 2009-08-10

inflamatie labii+ senzatie de arsura+ secretie

salut tuturor! am nevoie de o sugestie pt a ameliora niste simptome pana ajung la medic....abia saptamana viitoare. pe scurt am asa..o inflamatie a labiilor, o secretie ciudata, senzatie de usturime, arsura......si cam atat..e suficient. ma gandeam ca e ori din cauza candidozei pe care o tot tratez, ori ..mai nou, un streptococ nehemolitic depistat la ultimul control. ideea e ca pana weekendul asta m-am simtit foarte foarte bine, doar ca am avut contact si dupa acesta m-am trezit cu probleme. ma gandeam sa nu fie de la prezervativ...ca mereu m-au deranajat..dar in fine.....de 2 seri ii tot dau cu ceai de galbenele si aseara am pus si iaurt.....si simt ca s-a mai diminuat inflamatia....dar discomfort tot  e...Mc!

#2 2010-10-28 11:29:45

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: inflamatie labii+ senzatie de arsura+ secretie

poti sa mai folosesti Bioclin gel pana ajungi la medic

#3 2010-10-28 11:39:05

madutz
New member

o sa incerc, mc. doctorita mea  mea interzis cu desavarsire sa mai folosesc geluri de genul acesta.......sa-i dau cu bicarbonat si ceaiuri cat incape...dar..uhm....problema la mine este ca la penultima analiza mi-a absenta lactobacili, ceea ce ma face sa  ma gandesc ca trebuie sa repopulez neaparat mediul. mai ales ca nu am avut contact cateva luni bune si ma simteam atat de bine, si dupa ultimul contact au navalit toate. nustiu

#4 2010-10-28 11:42:39

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

despre ce vorbim ? asta nu e gel de spalat (sapun intim), e un gel pe baza de extracte de plante care chiar ajuta la refacerea florei

#5 2010-10-28 12:39:50

madutz
New member

My bad......nu stiam ca e natural....inca ceva..daca am inceput cu iaurt continui asa?...nu cred ca le pot face pe ambele consecutiv...si bioclin si iaurt

Ultima oara a fost editat de madutz (2010-10-28 12:55:09)

Publicitate

loading...

#6 2010-10-28 16:49:24

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

continua cu iaurt daca ai inceput. si sa ai grija sa nu introduci nimic in vagin cu minim 2 zile inainte de a merge la medic, ca sa-ti poata recolta pentru analize.
data trecuta nu ti-a dat nimic doc ca sa refaci flora vaginala?

#7 2010-10-28 17:29:15

madutz
New member

spre dezamagirea mea...nu. si merg la medici de 6 ani.......de vreo 2 ori pe an....si am si schimbat cativa. mi se dadea mereu tratamentul standard si vizita decurgea cam asa "sa vedem ce mai dam de data asta". ultima data a iesit si streptococul nehemolitic dar doar datorita insistentelor mele de a face analize si anul acesta. imi imaginez ca toate se datoreaza dezechilibrului florei vaginale...am renuntat si la anticonceptionale in incercarea de a-l restabili.
mi-am pus aseara iaurt si acum ma simt..surprinzator ..ok...s-a redus inflamatia, nu mai am senzatie de arsura decat cand merg la baie:-?? . mai continui asa inca 3 zile sa vad ce se intampla.
multumesc tare mult pt raspunsuri!

#8 2010-11-13 21:04:53

madutz
New member

Am spus ca merg la medic..au trecut 2 saptamani si nu am reusit. luasem postinor inainte sa se prezinte simptomele si dupa  3 zile am incpeut sa sangerez. era normal, am citit si pe prospect, doar ca nu s-a mai oprit. cum ma duc la medic asa?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.