homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

O intrebare pt dna dr. Evelyn Cristescu

#1 2010-02-18 09:54:36

Vivi_Matei
New member
Inregistrat: 2010-02-18

o intrebare pt dna dr. Evelyn Cristescu

Buna ziua,

As dori, daca se poate, sa ma ajutati cu un sfat.

Am 35 ani si un baietel de 4 ani. Pana sa nasc baiatul,  am folosit anticonceptionale - tri-regol- vreo 10 ani. Dupa nastere nu am mai luat anticonceptionale..am folosit prezervativ sau coitus intreruptus.
Acum am o problema...ultima menstruatie normala  a fost in 10 ianuarie. De o saptamana m-am tot agitat pentru ca nu imi venea menstruatia...am facut 3 teste de sarcina barza...toate negative si HCG care  mi-a iesit 0,100.
Ieri am fost la  ginecolog si  mi-a spus ca este o dereglare, dar cand m-a consultat mi-a aratat pe manusa sange ..deci ca  menstruatia  a  venit.  Alte probleme  nu s-au depistat.
Am cerut niste anticonceptionale si mi-a recomandat yasmine.... si sa incep imediat sa le iau.... considerand ca  este prima zi de menstruatie. Dar astazi mi s-a oprit sangerarea.

Ce sa fac? Pe doctorita nu am mai gasit-o astazi ... a plecat la un congres....

O zi buna!

#2 2010-02-18 10:03:55

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: o intrebare pt dna dr. Evelyn Cristescu

Pana la urma ai inceput sa iei yasminul ieri?

Fericita mamica de Aida Maria!

#3 2010-02-18 10:05:22

Vivi_Matei
New member

andreea_andy2 a scris:

Pana la urma ai inceput sa iei yasminul ieri?

Buna,

Da ... am luat aseara prima pilula.

O zi buna!

#4 2010-02-18 10:09:48

andreea_andy2
Moderator

S-ar putea ca sangerarea sa se fi oprit din cauza yasminului. COntinua folia. Menstra va aparea in pauza de sapte zile.

#5 2010-02-18 10:13:06

Vivi_Matei
New member

andreea_andy2 a scris:

S-ar putea ca sangerarea sa se fi oprit din cauza yasminului. COntinua folia. Menstra va aparea in pauza de sapte zile.

Multumesc.
Da  asa m-am gandit si eu... dar as fi vrut totusi sa intru in normal... sa-mi continue menstra daca  tot a venit. Posibil sa se fi oprit de la o singura tableta de yasmin?

Ultima oara a fost editat de Vivi_Matei (2010-02-18 14:30:46)

Publicitate

loading...

#6 2010-02-18 15:16:27

Vivi_Matei
New member

Nu ma poate ajuta nimeni?  Nu as vrea sa merg  la un alt doctor.

#7 2010-02-18 15:33:33

andreea_andy2
Moderator

Da, se poate sa se fi oprit de la singura pastila. Vei intra in normal o data cu prima pauza de yasmin.

#8 2010-02-18 15:38:56

Vivi_Matei
New member

andreea_andy2 a scris:

Da, se poate sa se fi oprit de la singura pastila. Vei intra in normal o data cu prima pauza de yasmin.

Multumesc pentru raspuns.

#9 2010-02-18 16:02:33

andreea_andy2
Moderator

Cu placere.

#10 2010-02-22 23:19:50

AlessiaP.
New member
Inregistrat: 2010-02-22

Am o problema grava si as avea nevoie de niste pareri.Vineri am avut contact sexual neprotejat cu iubitul meu,dar acesta nu a ejaculat in interior.Ca sa fim siguri ca nu s a intamplat nimic am luat Postinor dupa o ora de la intamplare,iar apoi a2a pastila la exact 12 ore fata de prima.La 24 de ore dupa ce am luat a2a pastila postinor am avut contact sexual cu prezervativ si iubitul a ejaculat in mine,dar cand a scos penisul am avut surpriza neplacuta de a constata ca era rupt exact in capat si ca aveam sperma in interior.Nu am mai luat nici o pastila apoi deoarece imi era teama de efectele secundare pe care le-ar putea avea.Am uitat sa mentionez ca eram in perioada de ovulatie.Astept pareri urgente!!!

#11 2010-02-23 12:10:11

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

in care capat era rupt? daca n-a curs sperma in vagin n-ai de ce sa-ti faci griji...in caz contrar,insa,e riscant pentru ca esti in perioada de ovulatie iar postinor nu te protejeaza si pt contactele de dupa.

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#12 2010-02-23 12:13:09

AlessiaP.
New member

pai aveam sperma in vagin,era rupt exact acolo unde se colecteaza sperma:(

#13 2010-02-23 12:18:33

YoHanna
Insomniac member

pfu...ce situatie nasoala...  neutral
atunci...din pacate...va trebui sa iei inca o data postinor...
te vei alege cu o dereglare a organismului dar decat o sarcina nedorita mai bine asa...
asta daca esti sigura ca esti in perioada de ovulatie.  smile
ai mai luat postinor in afara de asta de acum cateva zile?

Ultima oara a fost editat de YoHanna (2010-02-23 12:18:55)

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#14 2010-02-23 12:36:40

Al Pacino
Administrator
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Vivi_Matei a scris:

Buna ziua,

Am 35 ani si un baietel de 4 ani. Pana sa nasc baiatul,  am folosit anticonceptionale - tri-regol- vreo 10 ani. Dupa nastere nu am mai luat anticonceptionale..am folosit prezervativ sau coitus intreruptus.
Acum am o problema...ultima menstruatie normala  a fost in 10 ianuarie. De o saptamana m-am tot agitat pentru ca nu imi venea menstruatia...am facut 3 teste de sarcina barza...toate negative si HCG care  mi-a iesit 0,100.
Ieri am fost la  ginecolog si  mi-a spus ca este o dereglare, dar cand m-a consultat mi-a aratat pe manusa sange ..deci ca  menstruatia  a  venit.  Alte probleme  nu s-au depistat.
Am cerut niste anticonceptionale si mi-a recomandat yasmine.... si sa incep imediat sa le iau.... considerand ca  este prima zi de menstruatie. Dar astazi mi s-a oprit sangerarea.

O zi buna!

sincer, doctorita aceea are informatiile necesare ca sa ia decizii si sa te sfatuiasca. eu nu le am....oricum ar fi insa eu zic ca ai procedat corect ca ai luat contraceptivele...cita vreme nu e o sarcina, solutia contraceptivelor, asumata de medicul tau, pare cea mai buna la momentul dat(avind in vedere foarte putinele informatii pe care le am eu despre tine si situatia ta)

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#15 2010-02-23 15:03:27

Vivi_Matei
New member

doctoressa a scris:

Vivi_Matei a scris:

Buna ziua,

O zi buna!

sincer, doctorita aceea are informatiile necesare ca sa ia decizii si sa te sfatuiasca. eu nu le am....oricum ar fi insa eu zic ca ai procedat corect ca ai luat contraceptivele...cita vreme nu e o sarcina, solutia contraceptivelor, asumata de medicul tau, pare cea mai buna la momentul dat(avind in vedere foarte putinele informatii pe care le am eu despre tine si situatia ta)

Multumesc. Si eu cred ca este cea mai buna solutie pe termen scurt. Pe viitor vom mai vedea, pentru ca mai dorim un bebe.
Am continuat sa iau yasmin...desi am tot sangerat  zilele acestea, dar am citit in prospectul de la yasmin ca este normal.  Astept momentul pauzei si deci si .... menstruatia. Nu am mai avut dereglari pana acum....si nu sunt prea linistita.

O zi buna!

#16 2010-02-23 15:58:52

AlessiaP.
New member

YoHanna a scris:

pfu...ce situatie nasoala...  neutral
atunci...din pacate...va trebui sa iei inca o data postinor...
te vei alege cu o dereglare a organismului dar decat o sarcina nedorita mai bine asa...
asta daca esti sigura ca esti in perioada de ovulatie.  smile
ai mai luat postinor in afara de asta de acum cateva zile?

nu am mai luat postinor de acum 2 ani...mi-e teama sa iau deoarece am auzit ca abuzul de acest medicament duce la reactii adverse puternice....poate totusi am avut noroc...cam duminica ar trebui sa imi vina si tot cam pe atunci o sa imi fac si testul de sarcina...offf e greeu

#17 2010-02-23 16:00:51

YoHanna
Insomniac member

daca duminica asta trebuie sa-ti vina...atunci nu erai in ziua ovulatiei. Ovulatia se petrece cu 14 zile inaintea aparitiei menstruatiei.
ai ciclu regulat?

#18 2010-02-23 21:45:00

AlessiaP.
New member

da,este regulat...m-am mai linistit:)

#19 2010-11-14 11:24:14

andreeea
Full member
De la: Rm valcea
Inregistrat: 2008-02-26

alina91 pe forumul acesta nu se recomanda pastile de nici un fel mai ales anticonceptionale Ca sa le iei trebuie sa mergi la un cabinet ginecologic sa ti le prescrie un medic sau daca nu la cabinetele de planning dar nu sa ceri recomandari pe un forum

life is like a game you must be the best

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.