|
Nu esti logat.
Un raspund, va rog...#1 2010-11-14 16:00:56
Un raspund, va rog...Buna ziua! Pe data de 31octombrie am avut un contact sexual si in momentul cand m-am ridicat, prezervativul a ramas in mine, dar partea superioara, era inafara; ejacularea a avut loc in prezervativ. Menstruatia ar fi tb sa apara pe data de 13,,si inca nu a aparut.pe data de 11 am observat o pata rosu- inchis pe chilot...ceea ce m-a speriat...am facut pana acum 2 teste de sarcina- Negativ ( cu urina de seara- teste ce se fac in orice moment al zilei)...durerile abdominale ce precedau menstruatia..sanii durerosi...mai nimic...psihicul meu..imi induce orice stare..de la greata..la dureri...De asemenea am secretii vaginale, albe, si cu miros ..cam intepator..tind sa cred ca este candidoza, deoarece am mai avut ceva asemanator, si am facut si tratament, dar vad ca inca mai apare. Credeti ca as putea fi insarcinata...pata aceea ma cam sperie...ma gandesc ca atunci cand s-a scos prezervativul..partea aia de inceput sa nu fi avut vre-o cantitate de sperma,,,ciclul de cateva luni bune..imi era regulat..adica stiam ca pe 13 tb sa vina...sunt speriata... Offline #2 2010-11-14 17:29:34
Re: Un raspund, va rog...Din moment ce inelul era inafara, eu zic ca sperma nu a ajuns inauntru... plus ca nu a fost ajutata nici de gravitatie daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2010-11-14 19:02:04
Re: Un raspund, va rog.....o alta parere..? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|