homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ciclu menstrual

#1 2010-11-04 20:00:27

deear
Membru
Inregistrat: 2010-11-04

ciclu menstrual

buna seara.. sambata trebuie sa imi vina ciclul pe 30 .. si mi-a intarziat .. nici astazi nu mi-a venit,iar vineri am facut sex cu iubitul meu neprotejat si a ejaculat in mine. chestia este ca simptomele pt ciclu le am .. de joi vineri .. ma dor sanii si burta.. sfatuiti ma va rog.ms.

#2 2010-11-04 20:07:26

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: ciclu menstrual

acum nu prea mai ai ce sa faci, decat sa astepti sa vezi ce se intampla.
teoretic erai in afara perioadei fertile, dar nu se stie niciodata.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#3 2010-11-04 21:11:59

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

deear a scris:

buna seara.. sambata trebuie sa imi vina ciclul pe 30 .. si mi-a intarziat .. nici astazi nu mi-a venit,iar vineri am facut sex cu iubitul meu neprotejat si a ejaculat in mine. chestia este ca simptomele pt ciclu le am .. de joi vineri .. ma dor sanii si burta.. sfatuiti ma va rog.ms.

imi pare rau daca o sa te deranjeze ceea ce scriu. imi cer scuze de pe acum.

dar ce doamne iarta-ma sfat vrei? e al 12390-lea mesaj cu aceeasi tema. da, daca faci sex neprotejat, adica da, daca faci sex si prietenul tau ejaculeaza in interiorul vaginului tau, asa apar copiii. ce sfat vrei sa primesti? nu stie nimeni daca o sa ramai sau nu insarcinata. da, exista sanse sa ramai insarcinata oricand in timpul ciclului. dar evident riscul nu e asa mare acum, desi un risc exista. hiv, hep b, sifilis etc poti sa iei oricand in timpul oricarui ciclu menstrual.

asa ca ce sfat vrei sa primesti? da, e foarte putin probabil sa ramai insarcinata. nu, nu e ok sa faci chestia asta in mod sistematic, pentru ca te joci cu statistica si cand e sa fie, va fi.

succes.

#4 2010-11-14 22:23:27

amiracurus
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-08-05

eu am alta nelamurire, dupa 3 luni pauza de AC am reluat pastilele, in alea 3 luni a venit menstr maro, si slab cantitativ. miercurea trecuta a fost prima zi din cele 7 zile de pauza dar menstr nu a venit nici in ziua de azi, desi semne sunt. nu stiu ce sa fac, reincep alta folie dupa 7 zile sau ma duc la doctor?

Amira C.

#5 2010-11-14 22:36:30

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Mai ai rabdare, mai ai inca 2 zile de pauza, menstra poate sa vina inca smile

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

Publicitate

loading...

#6 2010-11-14 22:49:58

amiracurus
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-08-05

ok, de regula venea la 3 zile dupa ce terminam folia smile

Amira C.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.