homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ze( schimbare anticonceptionale marvelon cu logest

#1 2010-11-12 19:57:25

panicata
New member
Inregistrat: 2008-10-21

ze( schimbare anticonceptionale marvelon cu logest

Buna
am si eu o intrebare. zilele trecute am facut un set de analize(secretie si papanicolau) si un consult si mi-au iesit toate bine. iau de trei ani marvelon si am trigliceridele extrem d emari 350. I-am zis chestia asta doamnei doctor si a zis ca pe langa regim alimentar ar fi bine sa schimb pastilele si mi-a dat logest.  eu i-am explicat ca nu am avut alte probleme cu marvelon infara de trigliceride care ar putea fi si din alta cauza insa a zis ca logest sunt mai "slabe" si sunt mai ok din punctul acesta de vedere. Problema mea e daca schimbarea de la marvelon la logest nu o sa fie o idee proasta in sensul sa nu am efecte adverse mai grave( dereglari aiurea de menstruatie , dureri, ingrasare excesiva) fie pe termen scurt fie pe termen lung.
va rog sa-mi dati un sfat , eventual din propria experienta.
Multumesc tare mult

#2 2010-11-12 20:04:29

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: ze( schimbare anticonceptionale marvelon cu logest

din propria experienta eu zic ca e bine ca ti-a schimbat pastilele, asta e primul lucru care trebuia facut
o sa vezi pe parcurs cum o sa te simti cu ele, dar nu ai motive sa pui raul inainte, gandeste-te ca poate tu credeai ca e bine cu marvelon, dar trigliceridele alea arata ca de fapt iti faceau rau

#3 2010-11-12 20:10:28

panicata
New member

ma gandeam sa nu-mi dau organismul peste cap cu atatea schimbari. ba iau marvelon, ba fac pauza, ba schimb..oricum stiam ca marvelon sunt prea tari si trebuiau schimbate dar na..stii cum e..mai bine pui raul inainte ..
multumesc tare mult de sfat:)
sa ai o seara frumoasa

#4 2010-11-12 20:13:52

heimdall
Diamond member

oricum daca nu te simti bine, ii spui doctoritei, nu e nicio problema... o sa vezi ca o sa fie ok
o seara frumoasa si tie smile

#5 2010-11-14 23:03:53

panicata
New member

Mai am o intrebare.. doamna dpctor nu mi-a precizat daca e nevoie de protectie suplimentara cand fac trecerea de la marvelon la logest. Eu am luat Logest normal, in a 8-a zi de pauza ca si cum ar fi fost Marvelon. De atunci am avut un contact neprotejat(metoda coitului intrerupt) dar vreau sa stiu daca este nevoie de protectie suplimentara in primele 7 zile sau functioneaza normal ca si cum as fi luat Marvelon in continuare. Doamna doctor stia ca nu eram in prima zi de ciclu si a zis ca e ok si in a 3-a dar nu mi-a zis nimic de metode suplimentare de protectie.
Va rog sa ma lamuriti daca stiti!
Merci anticipat
P.S; Sper sa nu fi facut o prostie:-s

Publicitate

loading...

#6 2010-11-15 09:17:08

heimdall
Diamond member

nu, nu e nevoie de protectie suplimentara, le-ai luat bine

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.