|
Nu esti logat.
Karissa- cum sa le iau?-4#59 2009-04-05 23:11:29
Re: karissa- cum sa le iau?cum e cu pauza intre 2folii?eu nu am mai luat niciodata ac?p 8aprilie imi vine si incep pt prima data karissa?da nu am inteles faza cu pauza?ar tre in pauza d 7zile sa imi vina?da dak stai sa t gandesti dupa 21 zile adik at knd termin pastilele imi vine in pauza d 7zile asa am auzit da mie normal imi venea dupa 28zile aku d la pastile o s avina la 21?mereu?si dak nu vine in 7zile ?le reincep oricum ar fi dupa cele 7zile d pauza incep iar?sau astept sa vina?sau dak ink mai sunt p stop io tot le incep?pauza asta nu tre sa intarzie mai mult d 7zile k tre sa le incep iar nu?k alfel raman nu?mentionez k nu am facut niciodata avort si nici nu vreau sa fac vreodata si imi e f frik:-ss k nu vreau pt nik in lume sa ajung acolo:(( Offline #60 2009-04-06 16:14:00
Re: karissa- cum sa le iau?uff..m-am trezit azi cu o durere groaznica de cap pana la ora asta la fel ma simt plus ca imi vine sa vars si am o stare de nervozitate fara sa am un motiv,...acuma sunt la a 2-a luna de karissa...si in prima m-am simtit chiar bine... Offline #61 2009-09-21 00:05:09
Re: karissa- cum sa le iau?Buna, imi cer scuze daca ma abat de la subiect , insa am o problema. intr-o seara am avut contact sexual cu prietenul meu, am uitat sa iau pastila si am luat-o abia la 2 noaptea (ora la care o iau de obicei este 10:00 dim)... am continuat sa le iau normal la ora 10:00 in fiecare zi . La cateva zile dupa acea intamplare, am inceput sa am secrectii inchise la culoare , probabil spoting ?! Si au continuat in fiecare zi, inclusiv in momentul de fata. (2 saptamani). as vrea sa stiu daca va trebui sa intrerup pastilutele si in ce fel acea intamplare mi-a afectat organismul, daca sunt in pericol...(Sunt f speriata . Va multumesc !!! Offline #62 2009-09-21 10:03:02
Re: karissa- cum sa le iau?spottingul a aparut cel mai probabil pt ca ai uitat acea pastila. nu trebuie sa intrerupi folia. Offline Publicitateloading...
#63 2009-09-21 17:31:28
Re: karissa- cum sa le iau?Da ... contactul a avut loc inainte de ora 22:00, dupa cum am spus eu le luam la 10:00. Nu am apuct s-o iau nici macar la 22:00 ... si am luat-o totusi la 02:00. De aceea mi-era teama. Insa mi-am facut si un test de sarcina.. a iesit negativ. dar ma sperie foarte tare faptul ca .. de la o saptamana de la incident ... am in fiecare zi acele secretii. de ce ? cat vor mai dura ? In momentul de fata am termninat folia, de 2 zile, astept menstra ... este posibil ca si dupa menstra sa continue secretiile ?!? Eu am inceput sa iau anticonceptinale ptr prima data pana acum ..in Decembrie.. Karissa. Iti multumesc ptr raspuns si astept sa ma luminezi .. sau sa ma mai linistesc putin . Ultima oara a fost editat de Anca M D (2009-09-21 17:34:20) Offline #64 2009-09-21 17:41:49
Re: karissa- cum sa le iau?cred ca dupa menstruatie spotting.ul se va opri...ca si camysh consider ca e o dereglare pentru ca ai uitat pastila si ca nu ai de ce sa iti faci griji...multa sanatate!! O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #65 2009-09-21 18:13:25
Re: karissa- cum sa le iau?Va multumesc ! Ne "citim" in cateva zile . De asemeni , multa sanatate ! Offline #66 2009-09-21 19:25:36
Re: karissa- cum sa le iau?Ciao. Am nevoie de 2 sfaturi: Offline #67 2009-09-21 19:29:08
Re: karissa- cum sa le iau?1. acea menstra a fost un efect negativ al postinorului, deci nu e menstra Offline #68 2009-09-21 20:07:34
Re: karissa- cum sa le iau?
Ai warn pentru postare multipla. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #69 2009-10-01 14:13:04
Re: karissa- cum sa le iau?ok am si eu o problema,sunt la prima folie de karissa la recomandarea doctorului ginecolog.eu am o menstruatie care apare cu cateva picaturi inaite de zilele obisnuite de debut a menstruatiei si am explicat acest lucru doctorului dar mi a spus sa iau prima pastiluta in acele zile.asa am facut doar ca picaturile au tinut 5 zile si menstruatie propriu zisa nu a mai venit.e normal sau am o problema? am facut si test de sarcina si a iesit negativ? imi puteti da un raspuns? Offline #70 2009-10-01 17:14:21
Re: karissa- cum sa le iau?nu e nicio problema. aceea a fost menstruatia ta. anticonceptionalele o reduc cantitativ. Offline #71 2009-10-16 21:06:13
Re: karissa- cum sa le iau?Buna,as vrea si eu un sfat dc se poate!eu am luat o luna tri-regol,apoi am facut pauza o luna,din nou am inceput a 3a luna dar cu Karissa,am terminat la 21 zile apoi in ziua 23 mi-a venit cm-l si am inceput din nou o folie,sunt la a doua pastila.Fac tratamentul asta pentru un chist(5,4 apoi ultima masura 5,1) pe ovar care trebuia operat.vreau sa stiu dc am procedat corect,dc am procedat gresit...torusi le iau luna asta asa apoi dupa ce termin folia astept 7 zile chiar dc vine cm sa iau antibb,si mai iau inca 2 luni in plus sa se regleze cm...sa merg la doc sa intreb?ce ma sfatuiti?oricum o sa fac o eco sa vad in ce stadiu este chistul,vreau sa am un bb si probabil exista si un tratament pentru ca sa nu se mai formeze chisturi si sa decurga ovulatia normal,ar trebui sa fac analize?inainte de un posibil tratament pt bb?multumesc mult astept raspuns. Offline #72 2010-11-15 20:11:41
Re: karissa- cum sa le iau?buna fetelor.am si eu o nelamurire.sunt cam noua pe aici.am fost acum 2 sapt la ginecolog ptr un control si ptr a lua niste anticonceptionale.aceasta mi`a recomandat sa iau karissa.nu am mai luat niciodata ac. pana acuma,sunt deja la a 3 a pastila.tin sa mentionez k le`am luat din prima zi a menstruatiei.insa nu stiu ce a mai cred..am cititi pe alte forumuri o gramada de pareri....cum k dak iei ac karissa esti protejata deabia dupa prima luna de administrare deoarece are o doza f mica de hormoni....este adevarat?va rog dak poate cnv sa`mi zica.sunt in dubii si nu as vrea sa fac vreo prostie ...multumesc frumos...o seara buna! Offline #73 2010-11-15 20:46:16
Re: karissa- cum sa le iau?buna fetelor.am si eu o nelamurire.sunt cam noua pe aici.am fost acum 2 sapt la ginecolog ptr un control si ptr a lua niste anticonceptionale.aceasta mi`a recomandat sa iau karissa.nu am mai luat niciodata ac. pana acuma,sunt deja la a 3 a pastila.tin sa mentionez k le`am luat din prima zi a menstruatiei.insa nu stiu ce a mai cred..am cititi pe alte forumuri o gramada de pareri....cum k dak iei ac karissa esti protejata deabia dupa prima luna de administrare deoarece are o doza f mica de hormoni....este adevarat?va rog dak poate cnv sa`mi zica.sunt in dubii si nu as vrea sa fac vreo prostie ...multumesc frumos...o seara buna! Offline #74 2010-11-15 20:51:06
Re: karissa- cum sa le iau?Mady esti protejata din prima zi de menstruatie, nu din prima luna asta iti spun sigur...mult succes! O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #75 2010-11-15 20:51:59
Re: karissa- cum sa le iau?Nu este deloc adevarat ceea ce citesti prin alte parti! Pt ca le-ai luat din prima zi de menstruatie ai fost protejata tot de atunci, stai linistita. Sa ai grija insa sa le iei in fiecare zi la aproximativ aceiasi ora, sa nu uiti vreo una, sau sa iei altceva care sa interactioneze cu pilulele:) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|