|
Nu esti logat.
Am o nelamurire#1 2007-02-10 18:41:24
Am o nelamurireDe revelion am facut o prostie si exista riscul sa fiu insarcinata. Iau anticonceptionale si ciclul mi-a venit luna trecut...am facut si test si a iesit negativ...Saptaman trecuta din curiozitate am bagat un degetel jos si am simtit o ..."chestie" (ca un fel de unflatura...dar cam mare)...La inceput am crezut k poate sunt insarcinata...de aceea am si facut testul....nu le prea am cu anatomia si nu stiu dak e in regula.Probabil k acolo ii e locul dar eram curioas ce reprezinta ...nu am d c sa-mi fac griji asa-i? Offline #2 2007-02-10 18:46:40
Re: Am o nelamurirenu ai! ce ai simtit tu e colul uterin. stai linistita... mami de minuni Offline #3 2007-02-10 18:49:07Re: Am o nelamuriree colul uterin... nu e o dovada ca esti insarcinata si nu trebuie sa iti faci griji Ultima oara a fost editat de annna (2007-02-10 18:50:55) El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #4 2007-02-10 18:55:04
Re: Am o nelamuriree fin. care capat daca e circular? detalii mami de minuni Offline Publicitateloading...
#6 2007-02-10 18:57:09
Re: Am o nelamurirenu cred ca te ajuta cu ceva daca stii unde se formeaza si orium nu cred k le poti depista singurica... Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #7 2007-02-10 18:58:56Re: Am o nelamurireda... de depistat stiu ca nu se poate:( dar astazi la baitza imediat dupa prostioarele facute cu iubitul meu mi s-a parut un pic aspru... si de-aia intrebam unde se formeaza El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #8 2007-02-10 18:59:33
Re: Am o nelamurirese formeaza pe tot colul uterin...nu are preferinte din cate stiu eu. si intr-adevar nu cred ca le poti simti... mami de minuni Offline #10 2007-10-19 18:26:02
Re: Am o nelamurirein legatura cu colul uterin am si eu o mare nelamurire care incepa sa ma sperie...si inca nu pot sa ma duc la un medic ginecologic ca sunt la menstruatie....pe colul uterin , la varf am observat k mi-a aparut de 2 saptamani..ca o umflatura, un cos( nu stiu daca e prea buna comparatia) am o relatie serioasa, i-au anticonceptionale, nu stiu ce poate fi...sunt tare speriata,imi vine sa plang tot timpul...ajutati-ma va rog cu un raspuns Offline #11 2007-10-19 18:49:05
Re: Am o nelamurireNu mai posta peste tot ca iei warn!citeste regulile Mamica de 2 pui scumpi Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|