|
Nu esti logat.
Anticonceptionale si reteta din strainatate#1 2010-11-16 17:13:53
anticonceptionale si reteta din strainatatebuna ziua!imi cer scuze anticipat daca am gresit forumul, dar nu stiam in alta parte unde sa-mi rezolv dubiul urmator..eu locuiesc in italia, aici antic. in farmacie se dau DOAR cu reteta de la doctor, eu alternez diane 35 cu estinette de circa 3 ani pentru probleme de chisturi ovariene. o prietena de-a mea isi ia AC din Romania cand se duce in vizita la neamuri.eu vin in Ro peste cateva saptamani si ma gandeam sa cumpar Diane 35 din Bucuresti pt. ca le-as plati in jumate fata de cat le platesc aici in Italia(aici AC costa o gramada din pacate...)..exista vre-o posibilitate sa pot lua din farmacie pastilele fara reteta?prietena mea e de la Cluj, nu stiu cum functioneaza in Bucuresti...eu pot sa arat farmacistei reteta dar e in italiana...daca e cineva din Buc care poate sa ma lamureasca i-as fi fooooooarte recunoscatoare!!!scuze din nou daca nu am postat in forumul corect, o zi buna la toti!! Offline #2 2010-11-16 17:17:41
Re: anticonceptionale si reteta din strainatatePrin scumpa noastra tara, AC-urile se dau aiurea deci sunt sanse (mari) sa iti poti cumpara fara nici o problema daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2010-11-16 17:22:14
Re: anticonceptionale si reteta din strainatatesper sper sper sa fie asa (chiar daca stiu ca nu e bine deloc...aici e foarte strict cu medicamentele) da si sa cheltui 13 euro in fiecare luna nu ma incanta deloc..o sa vedem ce noroc o sa am..mersi mult! Offline #4 2010-11-16 17:43:18
Re: anticonceptionale si reteta din strainataten-ai pentru ce dar daca tot esti prin tara, nu ar strica sa faci un control sa vezi ce mai e cu chisturile alea. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #5 2010-11-16 17:50:21
Re: anticonceptionale si reteta din strainatatesi eu sunt in Italia,dar imi dau Ac Yasmin fara reteta. depinde si de cei de la farmacie. Offline Publicitateloading...
#6 2010-11-17 19:19:29
Re: anticonceptionale si reteta din strainatatepai eu reteta o am, la fiecare 6 luni fac o pauza de 2 luni si dupa aia o iau din nou;vroiam sa le iau din Ro fiindca costa mai putin.in fine,o sa vad in Bucuresti in farmacie da sincer e prima data cand aud ca se pot lua AC fara reteta,eu sunt in veneto si nu exista sa-ti dea ac sau antibiotice fara sa ai prescriptia de le medic...eu diane iau de 3 ani facand mereu pauza, si din pacate punctual ma umplu de acne dupa nici o luna...anul asta am luat estinette (are dozaj mai mic he hormoni) da nu are acelasi efect ca diane..acum sunt in a 3-a luna de pauza si iau trebuie s-o iau din pacate ca situatia e dezastrosa. Offline #7 2010-11-17 20:09:43
Re: anticonceptionale si reteta din strainatatesi eu sunt tot in Veneto si imi da fara prescriptie de la medic Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|