homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Barbatii si hainele-3

#39 2009-11-12 09:24:50

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

Re: Barbatii si hainele

nici eu n-am probleme cu al meu
el poarta numai haine casual.

#40 2009-11-12 10:23:52

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

nici eu nu am pb cu B smile acum chiar urmareste sa ne si asortam lol

#41 2009-11-15 14:23:21

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

wild_wind a scris:

si ca sa revin si cu ceva ,,rau,, despre w..singura chestie cu care a dat-o in bara ..
trebuia sa mergem undeva unde aveam nevoie de toale festive.Ma imbrac eu si il astept si pe el..isi ia camasa si scoate apoi din sifonier un costum...am zis ca imi pica fata,nu il mai vazusem..il intreb-cand l-ai cumparat? el-cat ai fost tu plecata.
eu-sper ca glumesti..asa ceva nu iei pe tine cu mine..
el-de ce? ca e de calitate
eu-stii ce e ala peste?
el-da.
eu-nu,nu peste..PESTE!
el-aaa,ai mai,asa de urat e???
in concluzie,costumul era negru cu dungi lata ALBE...ii mai trebuia o palarie si ziceai ca e Lou vega.
a renuntat...nu l-a purtat niciodata,nici atunci si sper nici in viitor...

rotfl  rotfl  rotfl  rotfl

vai ce tare.

eu m-am gandit la un fel de compromis. o sa-i spun ca daca promite ca nu mai apare cu adidasii aia ingrozitori cand iesim in oras, promit si eu ca nu mai apar cu o jacheta care mie imi place f mult dar lui deloc. Sa vedem la ce ajungem.

Al meu mai are o problema, respectiv kilele in plus si din cauza asta uneori ii e greu sa gaseasca haine faine. Degeaba i-l arat eu pe cutare tip ce fain e imbracat ca-mi zice: "Da, dar uita-te ce corp are ala" Si are dreptare, in felul lui. Dar cand ii zic apoi sa slabeasca si el sa-si poata lua haine mai faine / moderne / diverse ... neaaah, ca lenea-i mare.

Ultima oara a fost editat de kathrynn (2009-11-15 14:24:37)

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#42 2009-11-15 15:07:32

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

blackberry a scris:

ma enerveaza la culme ca atunci cand ma imbrac si eu mai elegant sau mai "despuiat" lol ,  incepe cu figuri ca de ce ma imbrac asa trebuie sa fiu la disco roll

subscriu
il mai apuca cateodata "mama, da ce te ai aranjat asa?"  lol cel mai bine e cand vorbim inainte... sa nu fie prea mare contrastu`

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#43 2009-11-15 19:31:57

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

da forgetit aseara am fost la disco si mi-am luat pantaloni scuuuurti lol a bombanit el acolo da` i-a trecut tongue

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

Publicitate

loading...

#44 2010-11-17 10:26:11

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Veste noua, al meu si-a aruncat in sfarsit pantofii de cocalar big_smile SI a inceput sa poarte haine de baiat mare lol A iesit si el in sfarsit din tricouri.

E de mentionat faptul ca si-a luat un fular in carouri turcuaz inchis cu grena. Yum yum. In sfarsit!

#45 2010-11-17 11:52:51

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Super, Pill  rock

Eu, de cand am plecat, am din cand in cand niste ganduri sumbre cu privire la cum se imbraca al meu cand nu-s eu sa bag de vina. Si uneori cand imi zice ca a fost nu stiu unde il iau ca "sper ca n-ai iesit in lume iar cu adidasii albi la pantalonii negri" Sau cand mi-a aratat un filmulet in loc sa constat ce facea el acolo ii zic "asa te-ai gandt tu sa te imbraci? tu nu pricepi ca aia nu-s pantaloni de tricou ci de camasa? " Sacacul, nicicum nu le nimeste. chicot

Mi-a zis ca lui de aia ii place sa poarte adidasi, ca au talpa groasa si ii amortizeaza pasii si el asa e obisnuit ca asa a purtat intotdeauna. Da da-o-n saracie de treaba, nici eu m-am purtat tocuri la 10 ani, da cand a venit momentul m-am obisnuit. Se poate obisnui si el sa poarte pantofi de adulti, nu de pustan.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#46 2010-11-17 13:49:53

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

al meu e mai ceva ca o femeie!! ma gandeam ca il pot inchiria cu ora la cumparaturi lol este foarte foarte pretentios la haine, le probeaza de 100 ori, adora stilul elegant. cand vreau sa imi cumpar eu ceva, il pot lasa sa se descurce singur, le alege la perfectie lol
are camasi super elengate, palton, sacouri de club, office, pantofi, adidasi, tot duce spre sobru.
si cand nu-i convine cum ii vine ceva imediat se bosumfleaza, analizeaza de 10 ori inainte sa cumpere, cu blugul lla exterior pe interior, sireturi desfacute, sireturi legate.

ce mai, eu nu am rabdare sa fac shopping cu el, ar dovedi orice femeie rotfl

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#47 2010-11-17 14:04:50

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

si al meu e mai ceva ca o femeie. daca ii cer parerea cu ce sa ma imbrac intr-o anumita zi, stam 2 ore sa alegem si nu mai plecam nicaieri, ca nu ii convine nimic rotfl cel mai bine e sa nu ii cer parerea si sa ma imbrac cu ce cred eu.

#48 2010-11-17 14:23:15

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Al meu nu le are cu cumparatul hainelor. Pana nu se strica alea vechi, nu da prin magazine. Si atunci cand se duce, in juma de ora a cumparat de toate, de la chiloti pana la geaca lol Bine ca acum cand merge sa cumpar eu haine pentru mine mai vede ceva ce ii place pentru el, si cumpara. Al meu are fobie de cumparaturi lol

#49 2010-11-17 17:46:11

Banana Split
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-28

eu l-am mai cizelat putin pe al meu in ce priveste stilul vestimentar, l-am mai rafinat, acum se imbraca ma mereu la camasa, ceasurile au devenit pasiunea lui, curelele, butonii etc inainte purta cam des tricouri si acum si-a dat seama ca stilul actual i se potriveste mai bine. mai poarta si tricouri bineinteles, dar mai mult polo, ceva mai stilat, nu mereu sport. de asortat s-a priceput singurel
am uitat sa mentionez ca sta mai mult ca mine la shopping lol si ii place mai mult. ar sta o zi intreaga (pe saptamana, cel putin) sa cumpere, sa probeze haine.. e culmea lol

Ultima oara a fost editat de LadyBird (2010-11-17 17:47:18)

#50 2010-11-17 17:48:27

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

si al meu e cateodata mai rau decat o fata lol nu se imbraca el elegant,dar e ok.sa numai zic ca atunci cand merge cu mine  la cumparaturi are niste pretentii lol

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#51 2010-11-17 19:33:38

ally18
Insomniac member
Inregistrat: 2008-08-05

al meu se lasa pe mana mea  dance  happy nu prea are ce comenta lol  shopping

Love.  Live. Laugh.

#52 2010-11-17 19:49:31

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

eu am pretentia ca sotoiul meu sa se potriveasca cu mine in imbracaminte cand mergem amandoi undeva,pe strada,oriunde.el e adeptul stilului sport,da se asorteaza cu mine ca a vazut si el ce urat e cand 2 nu sunt asortati. smile

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#53 2010-11-17 19:51:12

ally18
Insomniac member
Inregistrat: 2008-08-05

sonia30 a scris:

eu am pretentia ca sotoiul meu sa se potriveasca cu mine in imbracaminte cand mergem amandoi undeva,pe strada,oriunde.el e adeptul stilului sport,da se asorteaza cu mine ca a vazut si el ce urat e cand 2 nu sunt asortati. smile

subscriu!  big_smile

am mai vazut eu tipe in rochie/fusta,tocuri si prietenul in trening lol penal!! rotfl2

Love.  Live. Laugh.

#54 2010-11-17 20:51:37

Banana Split
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-28

vai al meu face crize daca nu ne asortam la o petercere lol pe strada, hai, treaca-mearga lol

#55 2010-11-17 21:04:27

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

aveam niste prieteni, ea era la deux pieces, el rocker in blugi rupti, bocanci si geaca neagra lunga tongue
al meu are vesnic acelasi stil, eleganto-casual, eu ma schimb de pe un stil pe altul tongue dar in mare mereu ne sincronizam pentru ca si eu sunt adepta stilului elegant, nici nu am trening si am doar o pereche de adidasi lol

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.