homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Rog interpretare analize medicale

#1 2010-11-15 09:07:23

bella_02
New member
Inregistrat: 2008-11-25

rog interpretare analize medicale

Fetelor, am si eu o problema... am facut o serie de analize iar rezultatele sunt acestea: WBC 12.6: neutrofile 9.3, limfocite 2.3, mo 0.6, eo 0.3 ( la aceasta numaratoare numai neutrofilele sunt cu mult crescute), insa la procente situatia sta in felul urmator: neutrofile 74 %, limfocite 18.2 %, mo 4.7 %, eo 2.7 %, ba 0.4%.Restul analizelor sunt ok, inclusiv VHS, globule rosii etc. Mentionez ca in ultimele 2-3 luni am avut cea mai strsanta perioada din viata mea si o stare de anxietate agravata... ar putea fi si asta o explicatie?  Sunt o fire panicoasa si ma gandesc la ce este mai rau... leucemie, hiv etc... Va multumesc

#2 2010-11-15 10:30:18

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: rog interpretare analize medicale

ar fi fost de dorit sa ne dai si valorile normale ale laboratorului unde ai facut analizele ca altfel suna a ghicitoare si nu te putem ajuta.
neutorfilele alea crescute fara legatura cu nimic altceva nu prea semnifica nimic(in hiv nu cresc neutrofilele si nici in leucemie asa ca linisteste-te)

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2010-11-17 15:55:01

bella_02
New member
Inregistrat: 2008-11-25

Multumesc foarte mult doctoressa!! Din pacate nu am valorile laboratorului deoarece le-am facut la clinica de stat si nu sunt trecute. Sunt foarte panicoasa si am avut in ultimele 2 luni cea mai stresanta perioada din viata mea... O sa merg sa mai fac niste investigatii ( incep cu uocultura). De HIV si leucemie m-am speriat ca am si niste ganglioni submandibulari ( posibil sa fie ramasi de cand am facut oreion acum 2 ani si fiind slaba se simte orice pe gatul meu). O sa te rog daca imi poti recomanda si un psiholog buna/psihiatru pentru ca sunt intr-o stare de depresie, chiar spre anxietate, de vreo 2 luni... Multumesc inca o data!

#4 2010-11-18 10:46:31

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

bella, ganglionii aia pot fi si in legatura cu o infectie dentara....asa ca te rog din suflet nu te gindi la prapastii ca nu e cazul.
pe de alta parte fiecare dintre noi avem in noi resursele de a depasi momentele dificile, trebuie doar sa ni le gasim. Daca ai nevoie de ajutor in sensul acesta, Diana Vasile e un psiholog foarte bun(de psihiatru nu cred ca ai nevoie, nu cu pastile trebuie sa rezolvi problema)

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.