|
Nu esti logat.
Virusul HPV#1 2010-11-15 12:32:12
virusul HPVEu am o mare nelamurire...acum vreo doi ani am avut niste veruci in zona genitala desi la testul papanicolau am iesit ok,am facut tratament pentru acele veruci cu o solutie cred ca se numea condyline si mi-au disparut.De atunci nu mi-au mai aparut.In schimb dupa doi ani(mentionez ca atunci eram intr-o relatie cu cineva si acum am o noua relatie de un an de zile) am observat ca prietenului meu i-a aparut pe pleoapa superioara ca un fel de neg alb mic mic de tot la care medicul oftalmolog i-a zis ca e papilom si i-a dat un unguent numai ca nu-i trece.La fel are si la unul din degetele de la mana ca un fel de neg care zice el ca i-a aparut de cand e cu mine( asta ma gandesc ca m-a atins in zona intima).Aceste papiloame care apar in diverse zone( pe ochi pe deget) se datoreaza infectiei cu HPV?si oare l-a luat de la mine desi eu nu mai am probleme de acest gen....sau datorita acelor veruci care desi au fost tratate virusul a ramas in organsim si i l-am dat si lui? Offline #2 2010-11-15 21:05:23
Re: virusul HPVNu cred ca tulpinile de HPV specifice zonei genitale pot sa se ia la nivelul ochilor, mainilor etc. Eu stiu ca sunt tulpini separate: tulpini doar pentru zona genitala, tulpini pentru maini, tulpini pentru picioare etc. Acuma nu stiu daca exista si tulpini care sa poata aparea oriunde. Ultima oara a fost editat de orangina123 (2010-11-15 21:05:55) Offline #3 2010-11-16 19:44:12
Re: virusul HPVexista posibilitatea sa mai apara acele veruci?citisem undeva ca o data ce ai virusul in organism e posibil sa mai ai probleme pe parcurs.Eu cred ca am avut un anumit subtip care a dat acele veruci de care mentionez ca am scapat acum 2 ani si de atunci nu am mai avut prb de genu.Si culmea cand mi-am facut testul papanicolau nu a iesit nimic rau sau malign....a fost ceva de genul " celule normale". Offline #4 2010-11-16 21:44:20
Re: virusul HPVeste posibil sa mai apara, dar cred ca organismul tau a reusit sa invinga virusul (in sensul ca nu iti mai apar aceste veruci). poate daca vei avea imunitatea scazuta iti vor mai aparea, dar oricum in mare cred ca depinde de noroc. Offline #5 2010-11-16 23:05:09
Re: virusul HPVroMary, e foarte bine daca ti-au iesit la Papanicolau "celule normale". In principiu, daca ti-au disparut negii nu mai esti contagioasa; cu atat mai putin ai fi putut sa ii transmiti lui virusul pe ochi si pe mana. Cred ca lui i-au aparut acei negi din alta cauza; si, oricum, pe mana si pe ochi nu apar negi periculosi. Ultima oara a fost editat de orangina123 (2010-11-16 23:05:43) Offline Publicitateloading...
#6 2010-11-18 12:15:53
Re: virusul HPVMentionez ca am inceput sa ma vaccinez din octombrie 2010 cu prima doza a vaccinului impotriva Hpv... Offline #7 2010-11-18 12:18:05
Re: virusul HPVacel vaccin te protejeaza impotriva tulpinilor 16 si 18 care ar fi posibil oncogene. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|