homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Prospect postinor

#1 2007-10-14 09:50:39

yo_deea
New member
Inregistrat: 2007-04-11

prospect postinor

nu inteleg ce inseamna "eliminarea prezumtiei de sarcina"...am avut un contact sexual neprotejat cu iubitul meu pe data de 7 si pe 8 trebuia sa imi vina ciclul.pe 8 am luat si postinor,desi am facut coitus interruptus.problema e ca este 14 azi si mie nu mi-a venit...in prospect scrie ca daca intarzierea sangerarii menstruale e mai mare de 5 zile (cazul meu), trebuie eliminata prezumtia de sarcina.Imi poate explica si mie cineva ce inseamna asta? ultimul meu contact neprotejat a fost acum 2 luni, tot in perioada nefertila,si luna trecuta mi-a venit ciclul.Ce ziceti?e posibil sa fi ramas dupa contactul de acum de pe 7?

#2 2007-10-14 10:39:13

bibishor
Full member
Inregistrat: 2006-08-05

Re: prospect postinor

"prezumtia de sarcina" adica posibilitatea unei sarcini deja instalate. Fetelor nu mai luat postinor decat in cazul in care o metoda contraceptiva a avut esec. Coitul Intrerupt e si ea o metoda, calculati perioada fertila si apoi luati postinor, nu e de joaca cu el.Cel mai bine e sa mergeti la medic si sa va recomande o metoda contraceptiva potrivita, postinor poate avea efecte adverse majore e contraceptie de urgenta, am simtit-o pe pielea mea cand am vazut ca mi-a dereglat ciclul menstrual de tot. El isi poate face treaba sau nu.Cel mai bine e sa apelati la o metoda contraceptiva, chiar daca partenerul poate ca nu e de acord si spune ca " am eu grija sa nu se intample" ganditi-va ca voi suferiti nu el.

Ultima oara a fost editat de bibishor (2007-10-14 10:43:27)

Culmea durerii: sa-ti creasca un testicol in talpa!

#3 2007-10-14 22:46:49

yo_deea
New member

sa inteleg ca a elimina prezumtia de sarcina inseamna ca nu sunt?

#4 2007-10-14 23:28:49

busa
New member
Inregistrat: 2007-09-10

prezumptia de sarcina=presupunerea ca esti insarcinata.. deci inlatura posibilitatea asta, pentru ca nu esti

#5 2007-10-20 20:19:50

yo_deea
New member

Mie mi-a intarziat cu 8 zile deci asta inseamna ca e bine presupun nu?

Publicitate

loading...

#6 2007-10-20 21:43:43

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

a elimina prezumtia de sarcina = a te asigura ca nu esti insarcinata, printr-un test. cum poate fi "de bine" ca ti-a intarziat 8 zile? mai bine fa un test, sa vezi cum sta treaba. oricum, postinorul iti poate deregla menstra...

Ultima oara a fost editat de ivy (2007-10-20 21:44:02)

Just like a tattoo
I'll always have you...

#7 2007-10-21 01:17:43

andrada79
Full member
De la: orasul celor 7 coline
Inregistrat: 2007-02-18

Eu cred ca ai luat degeaba Postinorul ala.Daca menstruatia trebuia sa apara pe 8, inseamna ca pe 7 nu erai in perioada fertila. Trebuia sa-ti calculezi perioada fertila inainte de a lua Postinorul.
Probabil ca acum iti intarzie din cauza lui.
Citeste aici la metoda calendarului ca sa vezi ca am dreptate
http://www.anticonceptionale.ro/despre- … tie-4.html
Si test de sarcina n-are rost sa faci pana nu se implinesc 21 de zile de la contactul pe care l-ai considerat tu a fi cu risc.

"Şi chiar dacă mă vei mai iubi
Peste crivăţul iernii ce vine,
Fără braţe, cu ochii pustii
N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.