homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Scurgere maronie inainte de menstruatie

#1 2010-11-18 18:40:39

iris1510
New member
Inregistrat: 2010-02-28

scurgere maronie inainte de menstruatie

buna.as avea o intrebare...de 3 zile am o scurgere maronie si trebuia sa ma imbolnavesc ieri dar nu m-am imbolnavit,iar aceasta scurgere nu am m-ai avut-o niciodata inainte de ciclu.Problema ii ca nu stiu de la ce este si as vrea sa stiu daca poate insemna o sarcina tinand cont ca am avut contact sexual acuma 3 sapt si ne-a iesit prezervativu,insa el nu se terminase inca si dupa aceea nu am mai avut nici contact.de la ce este aceasta scurgere?se poate sa fiu insarcinata?

#2 2010-11-18 18:45:17

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: scurgere maronie inainte de menstruatie

Fa un test, au trecut 3 saptamani. Poate aia a fost menstruatia, dar din diverse motive e modificata.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#3 2010-11-18 18:50:37

iris1510
New member
Inregistrat: 2010-02-28

diverse motive cum ar fi?....pot fi si insarcinata daca el nu se terminase si nu am mai avut contact?neutral

#4 2010-11-18 18:57:44

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

lol Nu tongue Ma rog...eu nu cred, sunt slabe sanse. Dar ziceam sa faci pentru linistea ta, sa nu te mai stresezi.
Pai nu stiu... poate ai facut o anexita sau ceva... nu sunt in masura sa imi dau cu parerea, cel mai bine mergi la un control smile

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.