|
Nu esti logat.
Chisturi pe colul uterin??#1 2010-11-18 23:15:50
Chisturi pe colul uterin??Buna...acum cateva luni mi-a aparut o mica umflatura pe colul uterin,era ca o bobita de mei; uneori aparea si disparea, acum e mereu acolo.Acum am observat ca au mai aparut vreo 2 oleaca mai mari.Nu dor,nu sangereaza, pur si simplu sunt acolo si nu mi se pare deloc normal.Am fost zilele trecute la medic si i-am zis, dar a zis ca e ok...nu e nimic de care sa imi fac griji.Totusi si asa tot nu mi se pare normal...as vrea mai multe pareri...daca a avut cineva de pe aici ceva in genul...si daca e grav. Offline #2 2010-11-18 23:42:15
Re: Chisturi pe colul uterin??Eu zic ca ce nu e deloc normal este sa-ti pipai colul...Cat despre alea, or fi niste chisturi Naboth ( care sunt normale), sau poate nu sunt nimic, si doar ti se pare tie...Daca doctorul, care a vazut ce-i acolo, a zis ca e ok, stai linistita. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|