homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ejaculare precoce ? prea rapida :|-2

#20 2010-10-21 11:30:25

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: Ejaculare precoce ? prea rapida :|

JR, asa este si prietenul meu, si sa stii ca si eu ma gandesc cateodata daca am facut ceva care sa-l faca sa-i piara cheful. Dar asa suntem noi femeile, ne facem enshpe mii de ipoteze care sa explice niste chestii simple.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#21 2010-10-21 11:42:41

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

sunt multe femei care nu termina niciodata, asta inseamna ca nu le place sa faca sex? nu, absolut deloc. doar ca asa cum ele construite.
prietena ta ar trebui sa inteleaga ca fiecare om este diferit, daca terminai prea repede nu era bine, prea tarziu iar nu e bine.. ea poate sa controleze atunci cand termina? daca crede ca este usor sa decizi cand vine orgasmul, sa incerce ea sa reziste pana termini tu, sa vada cum este si reversul. orgasmul nu vine la comanda, oricat de indragostit esti, vine atunci cand vine

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#22 2010-10-21 11:45:05

JR
New member
Inregistrat: 2009-04-06

Nu stiu daca se poate gandi ca este vorba de a-mi pieri mie cheful.. adica.. sunt gata si dornic oricand pentru a o mai face odata... n-am probleme de pierdere a erectiei .. etc.. toate astea am crezut ca sunt de-ajuns pentru a o face sa nu se mai gandeasca la prostii..

Iar criza ce a avut-o acum cateva zile m-a zdruncinat serios incat am inceput sa-mi pun probleme daca sigur totul este in regula cu mine desi eu consider ca este. Ii este foarte teama ca o sa ma satur de ea desi i-am explicat de nenumarate ori ca nu am nevoie de nimeni altcineva si ma simt implinit alaturi de ea in toate sensurile, inclusiv pe plan sexual si nu-mi doresc nimic mai mult..

Nu stiu, am incercat sa ma pun in locul ei si intr-adevar cred ca nu este un sentiment prea placut, stiu cum m-am simtit eu de cele cateva ori cand am terminat inaintea ei, vreau doar sa aiba incredere in mine cand ii spun ca din punctul meu de vedere este ok si ma simt extraordinar cu ea...

Sau poate eu am o problema cu adevarat.. nu stiu.. sunt confuz.

LE: Coraline, a incercat de cateva ori sa se abtina, am observat asta, am rugat-o sa nu o mai faca.. Vreau doar sa inteleaga ca eu sunt fericit in primul rand ca pot s-o fac pe ea fericita si apoi ca ma simt si eu fantastic.
     Sincer nu ma gandeam ca poate fi o problema cand totul merge bine ( cel putin din punctul meu de vedere )... si totusi se pare ca este.. si nu i-am dat niciodata motive sa se indoiasca de mine, sa creada vreodata ca m-as duce la altele... sunt un barbat de moda veche.
     Recunosc, si eu m-am mai abtinut uneori, dar nu m-as fi simtit cu adevarat bine daca n-as fi vazut-o pe ea ca termina.. asa sunt... pur si simplu asa sunt eu.

Ultima oara a fost editat de JR (2010-10-21 11:49:42)

#23 2010-10-21 12:13:14

coraline
Addicted member

JR tocmai pentru ca ea nu poate si nici nu e bine sa o faca, ar trebui sa inteleaga ca asta e matrita tongue asa ai fost tu creat asa cum si ea a fost creata asa. sa se puna putin in locul tau, daca ea nu ar avea orgasm si tu ai acuza-o ca vrea sa te paraseasca ca nu se simte bine cu tine? nici ea nu cred ca s-ar simti bine

explica-i ca daca ai termina mai repede nu ar insemna nimic, sunt atatia barbati pe lume care termina in 10-15 min si nu tin deloc la persoana respectiva, atata timp cat vrei sa fi cu ea, cat faci in continuare sex cu ea inseamna ca ti la ea, iubirea nu se masoara in durata contactelor sexuale

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#24 2010-10-21 12:21:54

JR
New member

O sa incerc sa-i mai explic, sper sa fie totul ok. Ceea ce ma doare este ca sunt destui barbati cu probleme cu adevarate probleme.. si intre noi planeaza o problema inexistenta din punctul meu de vedere.

Ultima oara a fost editat de JR (2010-10-21 12:22:45)

Publicitate

loading...

#25 2010-10-21 12:26:56

coraline
Addicted member

da pai..asta e problema fetelor: daca nu exista o problema, creeam una tongue suntem mult prea paranoice pentru binele nostru tongue
sper sa fie totul bine si sa inteleaga smile ar fi pacat sa distrugeti o relatie frumoasa din cauza unor fantasme smile

#26 2010-10-21 12:39:27

JR
New member

Multumesc pentru cuvintele frumoase, si eu sper smile

#27 2010-10-21 18:09:55

Banana Split
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-28

prietena ta suna ca prietenul meu lol pana acum nu am avut orgasm (desi mi-am inceput anul acesta viata sexuala, deci nu ma grabesc neaparat big_smile) dar el e cam ingrijorat...
daca nu ne vedem mult timp din care mai de care considerente, el termina primul numar in cam 5 min lol apoi al doilea numar il tine si-o ora, poate chiar mai mult desi n-am incercat, nu ne-am propus asta lol
da.. baiatul poate controla cand ii vine, in sensul ca poate amana momentul. dar de grabit nu cred ca poate.
deci stiu ca si el se simte trist ca nu ma face sa am orgasm, desi nu e cazul, il iubesc enorm si ma excita enorm si il doresc in fiecare secunda... pur si simplu nu s-a intamplat inca. nu face nimic gresit el (daca ar fi cazul asta, ok, l-as blama, dar chiar nu e, isi da toata silinta, e perfect hjarta)
macar zi merci ca tu te termini lol ar fi si culmea totusi, ca baiat, sa nu big_smile ce daca e mai tarziu?zi-i sa se bucure, asa poate avea orgasm multiplu big_smile

#28 2010-10-21 20:29:08

broken_wings
Full member
De la: somewhere
Inregistrat: 2010-09-12

ladybird, asa e si prietenul meu se streseaza foarte tare ca eu inca nu am orgasm si zice ca sunt singura care pana acum nu a avut orgasm cu el, doar ca eu chiar nu ma stresez inca pt ca mi-am inceput viata sexuala de un timp relativ scurt si stiu ca momentan e mai greu sa am unul... dar el tot se simte foarte prost ca eu nu am orgasm desi ma simt foarte bine cu el si ii spun asta de fiecare data, in caz ca nu observa singur lol
dar nah... de fiecare data e ceva ce sa ne streseze lol

oricum JR ar trebui sa-i explici ca e in functie de organism, arata-i ca o iubesti doar pe ea, ca o doresti doar pe ea etc big_smile

Doar tu! hjarta

#29 2010-10-22 10:00:36

Livia2010
Full member
Inregistrat: 2010-08-12

JR , prietenul meu este la fel ca tine...de multe ori nici nu-si da drumu' si pe mine nu ma deranjeaza deloc.Mie mi se pare super ca te poti abtine si o poti face pe ea sa se simta bine...problema e la ea nu la tine.Trebuie sa vorbiti. Eu una cred ca ea ar trebui sa fie in culmea fericirii ca te-a gasit pe tine.

When marimba rhythms start to play, dance with me, make me sway, like a lazy ocean hugs the shore, hold me close, sway me more...

#30 2010-10-28 22:55:34

tresselle
Full member
Inregistrat: 2010-08-17

pfuuuu...eu mi=am inceput viazta sexuala de 4 ani...si inca nici un baiat nu mi-a provocat orgasm...eu ar trebui sa fiu ingrijorata...defapt chiar sunt:(

#31 2010-10-29 10:06:09

Livia2010
Full member

si eu abia anul asta am avut orgasm prima si prima oara si imi incepusem viata sexuala de 5 ani, deci stai tu linisitita...este timp:)

When marimba rhythms start to play, dance with me, make me sway, like a lazy ocean hugs the shore, hold me close, sway me more...

#32 2010-10-30 00:29:43

sonnic53
New member
Inregistrat: 2010-07-10

buna seara tuturor,.,, revenit cu mici detalii. ce sa mai intamplat intre timp...

am incercat iarasi faza cu dupa cemi dau drumu prima data  , sa o facem iar .  rezultatul a fost ca a tinut undeva la 20 minute . de ce ?  de ce nu e la fel si de prima oara ?>

apoi , am cumparat un spray "minune" cica. stud 100 asa ai zice . si am incercat si cu asta . se da pe penis inainte cu 15 minute sa incepi sa faci sex ... insa faza tare e ca , nu mai simt efectiv nimic... daca pune mana pe penis efectiv numi dau seama , asa tare amorteste...creed ca asta sae intampla.. ia din senzatia de excitare. si tre sa se "roage " mult pana sa intre in erectie . dupa care reuseste intrun final . pun mana vad ca e  sculata ... si apoi urmeaza faza tare . cand incep sa fac dragoste cu ia o intreb daca a intrat ( asta cand o facem inveliti ) ca pe frigu asta  brrr. pentru ca efectiv nu simt . e de ras dar mie nu mi se pare/  big_smile sincer ... e si bun si nebun sprayu. intradevar tine mai mult chiar de la primu numar . o sa mai incerc cu acele prezervative care mi sa zis mai sus sa vad ce rezultat au  .  mersi frumos pentru raspunsuri si o sa mai revin indata ce mai vad ceva schimbari ,... sper sa nu va amuze prea tare cea ce am descris insa alti termeni nu gasesc. mersi si o seara placuta

#33 2010-10-30 09:35:47

vladutz20
New member
Inregistrat: 2010-07-15

salut sonic. incearca durex performa, eu sunt la inceput si foloseam prima data orice prezervativ, dar ma excitam prea tare si imi dadeam drumu, dar de cand am luat performa tine mult mai mult si simti si placere. nu vreau sa fac reclama, dar la mine functioneaza.

#34 2010-10-30 10:00:38

kokomal
Full member
De la: Coltul Blocului
Inregistrat: 2010-10-30

sonnic53 a scris:

buna seara tuturor,.,, revenit cu mici detalii. ce sa mai intamplat intre timp...

am incercat iarasi faza cu dupa cemi dau drumu prima data  , sa o facem iar .  rezultatul a fost ca a tinut undeva la 20 minute . de ce ?  de ce nu e la fel si de prima oara ?>

pentru ca e "normal" la orice barbat a doua oara sa dureze mai mult  dance

cum spunea si vlad mai sus poti incerca durex performa tummenupp

Toate femeile din viata mea mi-au zis ca m-au iubit, de asta am plecat inainte de a fi parasit wow

#35 2010-10-30 15:18:21

sonnic53
New member
Inregistrat: 2010-07-10

bine . atunci o sa incerc si asta sa vad daca da rezultate . mersi mult tuturor pentru idei. si sa speram la mai bine.

#36 2010-11-01 09:57:27

Livia2010
Full member

Mai bine incearca sa mai faci si al doilea numar si iti creste rezitenta in timp. Ai grija cu nebuniile astea de sprayuri (eu sunt cam paranoia)sa nu te alegi cu vreo ceva pe penis plus ca banuiesc ca e cam aiurea sa nu simti si tu un pic de placere.

#37 2010-11-01 10:17:29

acelasi
New member
Inregistrat: 2010-08-06

sonnic53 ...deci esti pe drumu` cel bun. smile Dupa multa practica ai sa vezi ca si primu` numar poate dura oricat vrei. Practica consta in amanarea momentului ejacularii. Daca ajungi sa te cunosti suficient de bine, o pauza de 10-20 secunde (cat schimbi pozitia de exemplu`), exact inainte de ejaculare, e suficienta pentru a prelungi actu` in sine cu inca 5-15 minute (mai sunt si alte metode naturale ..cauta pe net si ai sa gasesti ). La inceput e foarte greu sa te abtii, ca vorba aia placerea te domina, da in timp o sa conteze mult mai mult placerea ei decat placerea ta. lol

#38 2010-11-20 10:03:25

Pacpac
New member
Inregistrat: 2010-11-18

Ce ai mai facut pana la urma?Ai folosit durex performa?te-a ajutat in vreun fel?..sau ai ramas la acel produs stud 100?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.