|
Nu esti logat.
Cum a fost la voi?#1 2007-10-20 00:34:20
cum a fost la voi?am o mare nedumerire in ceea ce priveste noua mea relatie.parca nu sunt atat de indragostita.de fapt uneori am senzatia ca nu sunt deloc.nu stiu ce sa mai cred,cateodata mi se face dor de el si imi doresc sa fie alaturi de mine,dar sunt si momente cand parca nu-l mai suport si vreau sa ma lase in pace.suntem impreuna de o luna si un pic.am mai incercat sa avem o relatie si anul trecut,dar nu a mers,am stat vreo 2 sapt si apoi eu m-am impacat cu fostul de care ma despartisem atunci dar la care inca tineam foarte mult...se pare ca dupa toate astea el nu a reusit sa ma uite si tot si-a mai dorit sa ne dam o sansa.imi pare destul de indragostit,dar eu nu pot sa simt la fel,desi mi-as dori...eram curioasa daca voi ati simtit senzatia aia de indragosteala si de fluturasi in stomac inca de la inceput cu prietenii vostri.am vazut ca majoritatea aveti relatii de lunga durata si chiar sunt curioasa cum au decurs lucrurile.oare pot sa sper ca intr-o zi o sa ma indragostesc nebuneste de el sau daca nu simt asta inca de-acum ar trebui s-o las balta? http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #2 2007-10-20 00:38:10
Re: cum a fost la voi?la noi n a fost asa de la inceput...el era super inlove...pt mine era doar o alta jucarie...dar in scurt timp...fara sa mi dau seama...m a cucerit...definitiv si irevocabil spre mirarea tuturor celor care ma cunosc...deci nu dispera...se poate intampla...totul e sa nu te inchizi in tine...sa fi deschisa la orice...e greu sa lasi garda jos...stiu...dar cu riscul de a fi ranita...poti descoperii ceva f frumos bafta happy with him...inlove with him... Offline #3 2007-10-20 01:04:04
Re: cum a fost la voi?Tinand cont ca inainte sa il cunosc pe el, credeam ca nu o sa mai am ocazia sa iubesc niciodata si nu reuseam sa stau mai mult de 2 sapt cu nimeni pt ca ei se atasau de mine si eu nu suportam sa ii vad pe ei ca le pasa si pe mine ca ma doare in fund, atunci era nevoie sa fie ceva de la prima intalnire ca altfel nici cu el nu rezistam mai mult de 2 sapt.Pt mine au contat f mult discutiile de pe hi5(unde ne'am cunoscut) pt ca, din mesajele alea, prinsesm drag de el chiar daca nu il vazusem niciodata, iar intalnirea a facut ca sentimentele mele sa se adevereasca. Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #4 2007-10-20 01:13:15
Re: cum a fost la voi?la noi...cel putzin din partea mea nu a fost chiar dragoste la inceput...imi era drag ca amic...si ca posibil iubit dar pt k aveam prieteni comuni , printre care se afla si fostu`am zis k mai bine ramanem amici..insa am inceput sa ne vdm...vorbeam toata ziua si am inceput sa tzinem unu la altu`... #5 2007-10-20 01:15:50
Re: cum a fost la voi?mda,asa imi spune si el,chiar acum vorbim pe mess despre asta.a plecat mai devreme de la mine si a observat el ca ma comport cam ciudat dar nu am putut sa-i zic nimic in fata.nu stiu de ce am probema asta,mi-e mult mai usor sa port o conversatie mai serioasa cu el pe mess decat in realitate...la noi deja e a treia oara cand incercam,dar pot sa zic ca de fiecare data ne-am apropiat mai mult si acum chiar il simt pe el foarte indragostit.chiar nu vreau sa sufere,nu fac intentionat toate astea,dar pur si simplu nu pot sa ma implic mai mult,parca nu mai pot sa ma indragostesc,mi-e teama sa ma deschid in fata lui,mi-e teama de multe lucruri... http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline Publicitateloading...
#6 2007-10-20 01:22:12
Re: cum a fost la voi?sincer, la atitudinea care o ai, nici nu cred ca o sa reusesti sa il iubesti.....pur si simplu lasa totul sa curga, fi tu in fata lui, nu incerca sa ascunzi ceva, spune'i sa aiba rabdare cu tine, spune'i ce simti, vezi cum reactioneaza, poate chiar felul lui de a asculta si de a iti fi alaturi te va face sa il iubesti...da'i o sansa adevarata Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #7 2007-10-20 01:35:58
Re: cum a fost la voi?mai stai cu el un timp, sa vezi cum decurg lucrurile, si daca tot asa continui, parerea mea ar fi sa termini.eu, cel putin, asa as face.dar daca u iti doresti sa ai o relatie frumoasa cu el, da-i o sansa adevarata, cum a zis si Anka_Lala Offline #8 2007-10-20 03:14:51
Re: cum a fost la voi?eu zic sa mai astetpi sa vezi ce se intampla...nici eu nu am fost super indragostita la inceput, nici acum nu pot sa zic ca vai nu mai pot de dragoste, dar e ceva mai mult care ma leaga de el decat o simpla indragosteala.. Offline #9 2007-10-20 09:29:13
Re: cum a fost la voi?Inaintea lui iubimeu cunoscusem doi tipi ingrozitori si eram cu garda suuuus de tot! si el era indragostit dupa vreo doua zile si nu a renuntat la minel bine a facut! e un baiat minunat! daca il pierdeam din prea multa grija pentru mine as fi suferit! m-am indragostit treptat! Offline #10 2007-10-20 10:34:38
Re: cum a fost la voi?Inainte de el au fost numai focuri de paie.....cea mai lunga relatie a mea fiind de 3 luni . Si cand l-am cunoscut pe el.....erau fluturasi,emotii, cel putin la prima intalnire.....am iesit cu inca 2 prieteni....si eram amandoi emotionati....se vedea. Cu toate astea eram sigura ca nu o sa dureze prea mult. Chiar ne si certasem dupa vreo 3 saptamani. Dar atunci la cearta aia mi-am dat seama k el nu-mi era chiar indiferent si chiar imi doream sa ne impacam. Si bine k ne-am impacat You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #11 2007-10-20 10:42:27
Re: cum a fost la voi?si eu la inceput eram asa... noi ne stiam de cativa ana, eram vecini... si el ma tot bantuia de ceva vreme.... pana la urma am iesit odata cu el... apoi nu l-am mai bagat in seama vreo jum de an... dup-aia nush ce m-a apucat ca am inceput sa ma vad cu el, desi ma enerva... parca nu il suportam... nu am inteles niciodata de ce m-am mai int cu el daca simteam chestia asta, dar cu timpul m-am indragostit de el si suntem impreuna de cativa ani buni You are the sunshine of my life.. Offline #12 2007-10-20 12:12:27
Re: cum a fost la voi?la noi a afost dragoste de la inceput. de cand ne-am vazut prima oara nu ne-am mai dezlipit privirea unul de celalalt. eram innebuniti !!! si acum dupa aproape 3 ani suntem la fel. sper sa ramanem asa cat mai mult. Offline #13 2007-10-20 22:36:31
Re: cum a fost la voi?la noi nu a fost asa...de fapt,nikiodata nu am inceput o relatie doar de dragul de a incepe... tre sa-mi placa...sa ma seduca, sa fie cu artificii..altfel moare din fasha...bine...de multe ori m-am plictisit in 2 sapt... Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #14 2007-10-20 22:44:10
Re: cum a fost la voi?uite trebe sa faci o mika mare diferenta...dac inka nu l-ai uitat pe fostul prietene incerci cumva sa te "pacalaesti" oferindu-ti un alt prieten ...este normal sa nu fi indragostita de el dac inca te gandesti la fostul...stiu perfect ce inseamna asta...acum cateva zile am fost pusa in situatia sa aleg...intre actualul prietne cu care sant de vre-o luna si ceva care e indragostit de mine si se poarta extrem de frumos etc...si fostul prietene... care m-a facut sa sufar enorm dar pe care il iubesc..de actualul prieten nu pot sa zic ca sunt indragostita dar am inceput sa ma atasez de el...dar degeaba atata timp ncat ma gandesc la altul ,,,,nu o sa mearga pt ca imi fac rau mie cat si actualului prieten..deaceea am hotarat sa ma despart de actualul,,, pentru fostul pe care-l iubesc. Desi mi-a gresit f mult sper ca nu voi regreta...dar e mai bine asa decat sa fac pe altzii sa sufere deci nu-ti fac griji:) e ceva normal sa nu simti ca esti indragostita .. tu numa te-ai atasat de el ....si-ti place modul lui de a fi atat tot...parerea mea Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline #15 2007-10-21 15:46:16
Re: cum a fost la voi?eu totusi sper sa fie mai mult de-atat cu timpul.nu pot sa zic ca mi-e total indiferent,ma simt bine cu el,se poarta foarte frumos,pot sa spun ca are aproape toate chestiile pe care le-am tot asteptat de la fostul meu(in zadar...)...asa ca sunt decisa sa nu renunt inca.o sa ma straduiesc sa distrug treptat bariera asta pe care am pus-o intre noi si sper din tot sufletul sa si reusesc...in ceea ce priveste o posibila impacare cu fostul...asta,clar iese din discutie...mi-am batut destul joc de viata mea langa un om care e evident ca nu ma merita si nu cred ca m-a iubit nicio clipa...abia acum imi dau seama cat de naiva am fost si cu cata indarjire am tras de o relatie care era perfecta numai in imaginatia mea,langa un om pe care nu am ajuns sa-l cunosc aproape deloc intr-un an si jumatate,care n-a facut altceva decat sa se prefaca...acum asta e,viata merge inainte,sper sa fi invatat din greseala asta si sa nu ma mai insel si a doua oara... http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|