|
Nu esti logat.
Am nevoie de un mic ajutor/Sfat#1 2010-11-20 14:31:40
Am nevoie de un mic ajutor/SfatM-am gandit mult pana sa scriu pe acest forum!Am si eu o problema/nelamurire...Am o secretie care ma supara foarte tare...acum 2 luni inainte de menstruatie am sesizat un miros schimbat specific celui de peste..dar apoi mi-a trecut (dupa menstra)..apoi iar a revenit urmatoarea luna tot inainte de menstruatie...si surpriza!!si DUPA!!mi-am facut analizele in repetate randuri si ca diagnostic am primit Vaginoza Bacteriana (m-am speriat sa nu fie candida,deoarece am avut o perioada in care am luat antibiotice si m-am pricopsit tot cu o secretie alba ,mai abundenta,fara miros ,timp in care am luat Nistatin si mi-a trecut) ..Mi s-a recomandat Gynozol 400..am urmat tratamentul 3 zile...mi-a trecut si dupa exact 5 zile mi-a reaparut acest miros!Nu e schimbata culoarea,nu am mancarimi/usturimi...e doar acest miros pe care multe il cunosc ...si e foarte stresant!!!am renuntat si la geluri de dus parfumate/la creme/la spalaturi vaginale dese (pt ca am inteles ca nu fac bine)...Mentionez ca am 21 de ani si partener stabil (si nici la el nu se pune problema )..Nu stiu ce sa iau...Imi puteti recomanda ceva? Sa revin la Nistatin?Sau la Gynozol? Daca as putea sa omor bacteria!!!! Apreciez daca imi puteti raspunde! Offline #2 2010-11-20 17:24:32
Re: Am nevoie de un mic ajutor/Sfatdupa ce ai terminat tratamentul ai repetat analiza?....ar trebui sa faci un examen complet secretie vaginala+secretie col uterin ? examen complet inclusiv antibiograma / antifungigrama ...doar dr. iti poate recomanda tratament , pe forum nu se face asa ceva . Offline #3 2010-11-20 18:32:25
Re: Am nevoie de un mic ajutor/SfatMultumesc frumos pentru raspuns!Vroiam sa stiu la cat timp pot sa fac din nou o analiza...auzisem ca trebuie sa treaca o saptamana dupa tratamentul cu Gynozol...dar o sa imi fac la inceputul sapt viitoare...la diagnosticul pe care mi l-au dat nu mi s-a recomandat nimic altceva,a spus ca nu e nimic grav...ca am facut o iritatie a mucoasei vaginale,ca nu am nici un fel ciuperca si mai stiu eu ce....sper sa scap...Multumesc! Offline #4 2010-11-20 21:59:52
Re: Am nevoie de un mic ajutor/Sfatcu placere, ...la minim o saptamana dupa terminarea tratmentului repeti analiza . Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|