homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am nevoie de un mic ajutor/Sfat

#1 2010-11-20 14:31:40

Amyelle
Membru
Inregistrat: 2010-11-20

Am nevoie de un mic ajutor/Sfat

M-am gandit mult pana sa scriu pe acest forum!Am si eu o problema/nelamurire...Am o secretie care ma supara foarte tare...acum 2 luni inainte de menstruatie am sesizat un miros schimbat specific celui de peste..dar apoi mi-a trecut (dupa menstra)..apoi iar a revenit urmatoarea luna tot inainte de menstruatie...si surpriza!!si DUPA!!mi-am facut analizele in repetate randuri si ca diagnostic am primit Vaginoza Bacteriana (m-am speriat sa nu fie candida,deoarece am avut o perioada in care am luat antibiotice si m-am pricopsit tot cu o secretie alba ,mai abundenta,fara miros ,timp in care am luat Nistatin si mi-a trecut) ..Mi s-a recomandat Gynozol 400..am urmat tratamentul 3 zile...mi-a trecut si dupa exact 5 zile mi-a reaparut acest miros!Nu e schimbata culoarea,nu am mancarimi/usturimi...e doar acest miros pe care multe il cunosc ...si e foarte stresant!!!am renuntat si la geluri de dus parfumate/la creme/la spalaturi vaginale dese (pt ca am inteles ca nu fac bine)...Mentionez ca am 21 de ani si partener stabil (si nici la el nu se pune problema  big_smile )..Nu stiu ce sa iau...Imi puteti recomanda ceva? buga Sa revin la Nistatin?Sau la Gynozol? Daca as putea sa omor bacteria!!!! skitarg Apreciez daca imi puteti raspunde!

#2 2010-11-20 17:24:32

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

Re: Am nevoie de un mic ajutor/Sfat

dupa ce ai terminat tratamentul ai repetat analiza?....ar trebui sa faci un examen complet secretie vaginala+secretie col uterin ? examen complet inclusiv antibiograma / antifungigrama ...doar dr. iti poate recomanda tratament , pe forum nu se face asa ceva  goodluck

.

#3 2010-11-20 18:32:25

Amyelle
Membru
Inregistrat: 2010-11-20

Multumesc frumos pentru raspuns!Vroiam sa stiu la cat timp pot sa fac din nou o analiza...auzisem ca trebuie sa treaca o saptamana dupa tratamentul cu Gynozol...dar o sa imi fac la inceputul sapt viitoare...la diagnosticul pe care mi l-au dat nu mi s-a recomandat nimic altceva,a spus ca nu e nimic grav...ca am facut o  iritatie a mucoasei vaginale,ca nu am nici un fel ciuperca si mai stiu eu ce....sper sa scap...Multumesc!

#4 2010-11-20 21:59:52

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

cu placere, ...la  minim o saptamana dupa terminarea tratmentului repeti analiza  goodluck

.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.