|
Nu esti logat.
Chist ovarian de 7cm#1 2010-09-22 15:04:00
Chist ovarian de 7cmHey;) am si eu o problema si sunt destul de ingrijorata...vineri (18.09) am facut o ecografie si la ovarul drept mi s-a descoperit un chist: " ovar drept,situat retrouterin, prezinta o formatiune transsonica,cu continut usor impur, cu fine septuri fibroase interne, ce masoara 73,5/48/74. Formatiunea prezinta semnal vascular intens periferic si nu prezinta semnal vascular la nivelul septurilor". Ultima oara a fost editat de anna10 (2010-09-22 15:25:14) http://www.ticker.7910.org/as1cERI0g410 … W0gZGU.gif ce ar spune copilul care ai fost de adultul care esti? Offline #2 2010-09-25 10:43:27
Re: Chist ovarian de 7cmsincer as repeta ecografia aia acum ca a venit menstra(eventual in alta parte. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2010-09-25 13:12:51
Re: Chist ovarian de 7cmIntentia mea nu era sa ma joc, am luat pentru niste chisturi, am facut o ecografie,imi trecusera si le-am oprit pentru ca am avut o suspiciune de tromboflebita (piciorul drept mai umflat decat celalalt si dureros) dar nu s-a confirmat in urma analizelor si nu le-am mai reluat. Daca totul e ok in secretie de ce mai am usturimi la urinat si dureri la contact? http://www.ticker.7910.org/as1cERI0g410 … W0gZGU.gif ce ar spune copilul care ai fost de adultul care esti? Offline #4 2010-09-26 04:32:06
Re: Chist ovarian de 7cmBuna seara/dimineata, sunt asa multe subiecte deschise in cat nu am stiut unde sa scriu. Problema mea este urmatoarea: am aproape o saptamana decand simt o durere in dreapta jos, ma doare mai mult cand ma misc...prima data m-am gandit ca poate fi apendicele dar apoi a inceput o sangerare (nu f. abundenta, care o am deja de 4 zile) si nu este vb de menstruatie pt. ca am avut luna asta . La ultimele radiografii ovarul drept a iesit cam marisor...sunt destul de speriata, m-am gandit prima data la anexita, apoi ca poate mi s-o fi spart vre-un chist (la radiografie mi-a ieshit ca am un ovar micropolichistic, dar asta acum 2 ani). Momentan mi-e imposibil sa merg la doctor, abea in decembrie o sa ajung. Astazi am fost la farmacie si mi-am luat flamexin si zanocin...as fi vrut o parere, poate va suna cunoscute simptomele astea:| va rog. Astept raspunsuri, multumesc. Offline #5 2010-09-26 09:01:00
Re: Chist ovarian de 7cmar trebui sa dai o fuga la urgente Alessia. sangerarea aceea nu e normala daca nu e vb de menstruatie! Offline Publicitateloading...
#6 2010-09-26 11:11:29
Re: Chist ovarian de 7cmsubscriu la ce a spus camish. nu mi se pare o solutie sa faci tratament dat de farmacista, fara sa stii ce ai de fapt. fa cumva sa ajungi cat mai curand la medic. Offline #7 2010-09-26 18:37:08
Re: Chist ovarian de 7cm
imi pare rau ana insa nu te pot ajuta mai mult....medicul tau curant e mult mai in masura Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2010-09-26 21:13:50
Re: Chist ovarian de 7cmNu are cum sa fie sarcina extrauterina....Of! n'am ce sa fac deocamdata.... sangerarea s'a cam oprit. Sper sa fie bine, mai ales ca in iarna imi voi face un set de analize mai amanuntit si apoi as vrea sa fac un bebe. Offline #9 2010-09-29 18:40:44
Re: Chist ovarian de 7cmDoc ajute-ma te rog cu un sfat Offline #10 2010-09-30 12:15:22
Re: Chist ovarian de 7cmRog si eu un rsapuns cat mai repede ..be the best ...fuck the rest )) Offline #11 2010-11-21 21:24:41
Re: Chist ovarian de 7cmSora mea care este in Spania a fost la un ecograf si i s-a descoperit un chistovarian seros de 17 cm/17 cm. Foarte mare. Este foarte speriata deoarece i-au spus doctorii ca e tumora. Maine merge la analize dupa care urmeaza sa se opereze. Nu are sangerari, ciclul este regulat ,nu are dureri, decat intr-o seara a durut-o si s-a dus si a facut ecograful.Este periculoasa operatia? Offline #12 2010-11-22 10:07:35
Re: Chist ovarian de 7cmnutica ai warn pt postare multipla. i-am lasat deja link doctoressei cu topicul deschis de tine.. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|