homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Chist ovarian de 7cm

#1 2010-09-22 15:04:00

anna10
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-05-12

Chist ovarian de 7cm

Hey;) am si eu o problema si sunt destul de ingrijorata...vineri (18.09) am facut o ecografie si la ovarul drept mi s-a descoperit un chist: " ovar drept,situat retrouterin, prezinta o formatiune transsonica,cu continut usor impur, cu fine septuri fibroase interne, ce masoara 73,5/48/74. Formatiunea prezinta semnal vascular intens periferic si nu prezinta semnal vascular la nivelul septurilor".
Eu am luat timp de 3 luni yasmin tot pentru chisturi si luna trecuta le-am intrerupt in urma unei alte ecografii in care mi s-a zis ca s-au retras. Cum poate aparea unul atat de mare si atat de repede? Se poate sa se fi inselat ecograful daca pe 20.09 (luni) mi-a venit menstruatia? si din ce scrie aici, reiese cumva daca e functional sau nu?  imediat dupa ecografie m-am dus la un doctor ginecolog care mi-a zis sa iau din nou yasmin, intrebarea mea este daca mai ajuta cu ceva la un chist asa de mare? si inca ceva, tocmai mi-au afisat online rezultatele examenului de secretie: FRECVENTE EPITELII SUPERFICIALE SI INTERMEDIARE. RARE PMN. FRECVENTI BACILI DODERLEIN.
ABSENTE LEVURI. ABSENT TRICHOMONAS VAGINALIS. Sa ma ingrijoreze?Acum 2 sapt am terminat un tratament cu cefort injectabil,zanocin si cervugid tot pentru infectii repetate in secretie (e-coli,klebssiela,proteus mirabilis).Am cam ajuns la capatul rabdarii. Mentionez ca am usturimi la urinat (urocultura e negativa) si dureri mari in timpul contactului sexual. Daca se poate va rog sa imi raspunda si doctoressa.

Ultima oara a fost editat de anna10 (2010-09-22 15:25:14)

http://www.ticker.7910.org/as1cERI0g410 … W0gZGU.gif

ce ar spune copilul care ai fost de adultul care esti?

#2 2010-09-25 10:43:27

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-02-01

Re: Chist ovarian de 7cm

sincer as repeta ecografia aia acum ca a venit menstra(eventual in alta parte.
examenul de secretie e foarte bun, esti perfect sanatoasa.
durerile la contact comporta o discutie, nu par a avea vreo cauza organica, deci nu e vorba de vreo boala care le provoaca, sunt deci in legatura cu contactul in sine(ceva trebuie schimbat acolo)
Nu prea mi-e clar de ce te joci de-a opritul contraceptivelor....

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2010-09-25 13:12:51

anna10
Full member
Inregistrat: 2010-05-12

Intentia mea nu era sa ma joc, am luat pentru niste chisturi, am facut o ecografie,imi trecusera si le-am oprit pentru ca am avut o suspiciune de tromboflebita (piciorul drept mai umflat decat celalalt si dureros) dar nu s-a confirmat in urma analizelor si nu le-am mai reluat. Daca totul e ok in secretie de ce mai am usturimi la urinat si dureri la contact?

http://www.ticker.7910.org/as1cERI0g410 … W0gZGU.gif

ce ar spune copilul care ai fost de adultul care esti?

#4 2010-09-26 04:32:06

Alesssia22
New member
Inregistrat: 2008-05-12

Buna seara/dimineata, sunt asa multe subiecte deschise in cat nu am stiut unde sa scriu. Problema mea este urmatoarea: am aproape o saptamana decand simt o durere in dreapta jos, ma doare mai mult cand ma misc...prima data m-am gandit ca poate fi apendicele dar apoi a inceput o sangerare (nu f. abundenta, care o am deja de 4 zile) si nu este vb de menstruatie pt. ca am avut luna asta . La ultimele radiografii ovarul drept a iesit cam marisor...sunt destul de speriata, m-am gandit prima data la anexita, apoi ca poate mi s-o fi spart vre-un chist (la radiografie mi-a ieshit ca am un ovar micropolichistic, dar asta acum 2 ani). Momentan mi-e imposibil sa merg la doctor, abea in decembrie o sa ajung. Astazi am fost la farmacie si mi-am luat flamexin si zanocin...as fi vrut o parere, poate va suna cunoscute simptomele astea:| va rog. Astept raspunsuri, multumesc.

#5 2010-09-26 09:01:00

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

ar trebui sa dai o fuga la urgente Alessia. sangerarea aceea nu e normala daca nu e vb de menstruatie!
poate e o raceala, un chist sau cine stie ce.

Publicitate

loading...

#6 2010-09-26 11:11:29

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

subscriu la ce a spus camish. nu mi se pare o solutie sa faci tratament dat de farmacista, fara sa stii ce ai de fapt.  fa cumva sa ajungi cat mai curand la medic.

#7 2010-09-26 18:37:08

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-02-01

anna10 a scris:

Intentia mea nu era sa ma joc, am luat pentru niste chisturi, am facut o ecografie,imi trecusera si le-am oprit pentru ca am avut o suspiciune de tromboflebita (piciorul drept mai umflat decat celalalt si dureros) dar nu s-a confirmat in urma analizelor si nu le-am mai reluat. Daca totul e ok in secretie de ce mai am usturimi la urinat si dureri la contact?

imi pare rau ana insa nu te pot ajuta mai mult....medicul tau curant e mult mai in masura

Alesssia22 nu e deloc in regula ce faci...te joci cu viata ta si nu e bine.Mergi degraba la medic, nu astepta pina in decembrie...daca e sarcina extrauterina????

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#8 2010-09-26 21:13:50

Alesssia22
New member
Inregistrat: 2008-05-12

Nu are cum sa fie sarcina extrauterina....Of! n'am ce sa fac deocamdata.... sangerarea s'a cam oprit. Sper sa fie bine, mai ales ca in iarna imi voi face un set de analize mai amanuntit si apoi as vrea sa fac un bebe.

#9 2010-09-29 18:40:44

Julyyy
Full member
Inregistrat: 2010-09-20

Doc ajute-ma te rog cu un sfat
am fost azi la ginecolog si mi-a zis ca am un chist de 7 cm si ca ma opereaza fara discutie..nici nu a zis nimic sa incerc un tratament ceva...direct operatie
Sunt ingrijorata...foarte ingrijorata.Trebuie sa-mi vina zilele astea ce sa fac sa astept sa-mi vina sau sa merg maine la un medic
cred ca daca e sa fie voi ajunge la Bucuresti la medic trebuie sa existe inca o rezolvare pe langa operatie..asta sa fie ultima varianta la care sa ma gandesc
ce spui,ar fi sanse?

#10 2010-09-30 12:15:22

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

Rog si eu un rsapuns cat mai repede  puss

O prietena are chist ovarian si dr i-a dat tratamnet cu antibebe yasmin, acum fata e la prima folie dra are dureri mari  nustiu dr i-a zis sa vina la control abea la finalul celei de-a 3-a folii .
Ce se intampla oare , e normal sa ai dureri ?
Se absoarbe chistul si de acolo durerile ?

..be the best ...fuck the rest smile))

#11 2010-11-21 21:24:41

nutica
New member
Inregistrat: 2010-11-20

Sora mea care este in Spania a fost la un ecograf si i s-a descoperit un chistovarian seros de 17 cm/17 cm. Foarte mare. Este foarte speriata deoarece i-au spus doctorii ca e tumora. Maine merge la analize dupa care urmeaza sa se opereze. Nu are sangerari, ciclul este regulat ,nu are dureri, decat intr-o seara a durut-o si s-a dus si a facut ecograful.Este periculoasa operatia?
Are 40 de ani.

#12 2010-11-22 10:07:35

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

nutica ai warn pt postare multipla. i-am lasat deja link doctoressei cu topicul deschis de tine..

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.