|
Nu esti logat.
Curioasa:-?#1 2007-10-21 19:01:40
curioasa:-?fetelor am si io o mik intrebare ....adik mai mult;))......ce sunt spalaturile vaginale si cum se fac?.... sunt sanatoase?...si dak da ptr ce sunt bune:|?..... Love is everything!!! Offline #2 2007-10-21 19:13:04
Re: curioasa:-?spalatura vaginala = te speli in vagin. cu apa chioara si degetelul. atat. se fac dupa fiecare contact sexual sau la 2-3 zile. facut cum trebuie nu fac rau. daca insa te speli in exces, dai in alte alea-alea. Nobody home Offline #3 2007-10-21 19:44:38
Re: curioasa:-?am citit in Tabu ca "este interzisa spalarea in vagin"....cu exceptia tratamentelor sau dupa anumite tratamente cu ovule... http://www.youtube.com/watch?v=NFwKpqXnLcI Sex on fire Offline #4 2007-10-21 20:36:26
Re: curioasa:-?nu stiu daca e grav sansa e un fenomen ireversibil... Offline #5 2007-10-21 21:19:38
Re: curioasa:-?nici mie nu-mi place sa ma spal deloc in vagin.nu stiu daca e grav sau nu.cateodata mi-e frica sa nu ma zgarii si mai bine nu ma spal. Ca o ploaie in desert ai aparut Am simtit ca ma pierd intr-un sarut M-ai facut sa plutesc pe aripi de dor M-ai facut sa te ADOR Offline Publicitateloading...
#6 2007-10-21 23:52:12
Re: curioasa:-?fetele...eu nu m-am spalat niciodata...nici dupa contact...nimic. si nu am nimic. dr meu mi-a spus cu o seara inainte de a ma duce la el la control sa nu ma spal pana a doua zi si i-am spus ca nu aveam de gand sa o fac si nici nu am facut-o vreodata...si a spus ca asa e si mai bine mami de minuni Offline #7 2007-10-22 02:26:38
Re: curioasa:-?
moi aussi, eu_vreau! Eu ma spal doar la exterior. Ce sa caute degetele mele pline de microbi pe acolo?Si atat timp cat si partenerul se spala inainte de a avea contact sexual cu mine, nu vad care e problema. Ca sperma ar fi acida sau mai stiu eu cum si ar deregla flora vaginala, eu n-as prea crede. Acolo e locul spermei de cand lumea. Toate femeile erau bolnave inainte de a se inventa spalaturile vaginale? Ultima oara a fost editat de andrada79 (2007-10-22 02:28:03) "Şi chiar dacă mă vei mai iubi Peste crivăţul iernii ce vine, Fără braţe, cu ochii pustii N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure) Offline #8 2007-10-22 06:47:45
Re: curioasa:-?dimpotriva...toate femeile sunt bolnave de cand s-au inventat spalaturile... mami de minuni Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|