|
Nu esti logat.
Secretii vaginale intre menstre#1 2010-11-23 08:33:24
secretii vaginale intre menstreBuna!!!! am si eu o problema: de 2 zile am o secretie vaginala ca si cum urmeaza sa imi vina menstra (maronie).... vreau sa spun ca nu am disconfort, n umai cel de natura vizuala. iau desorelle de la 17 ani,(acum am 26) la recomandarea dr. ginecolog, initial pentru ca aveam o mare problema cu acneea,ulterior pentru prevenirea unei sarcini nedorite. ciclul menstrual este regulat( 26 de zile).am citit pe forum ca astfel de simptome apar la fetele care iau de curand anticonceptionale, dar la mine nu e cazul. Deasemenea am citit ca ar putea sugera o sarcina. Nu ar fii o problema sarcina, dar daca as fii insarcinata, care e riscul pt fat faptul ca eu nu stiu si iau in continuare anticonceptionale???? merci mult!!!! Ultima oara a fost editat de kittycat26 (2010-11-23 08:36:39) Offline #2 2010-11-23 08:36:24
Re: secretii vaginale intre menstrekitty,daca le ai luat corect nu se pune problema unei sarcini.se poate sa apara spotting si dupa o perioada lunga de lua ac,semn ca ele trebuiesc schimbate,daca se repeta si luna care vine eu zic sa mergi la medic sa le schimbi. © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|