homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Henna neagra

#1 2010-11-20 14:34:17

deeyanna
Full member
Inregistrat: 2009-12-19

henna neagra

m-am vopsit c henna neagra pt ca e mult mai buna pt par decat vopseaua...dar nu a iesit negru....ci o tenta de roscat....trebuie sa ma dau de mai multe ori ca sa iasa negru?inainte am fost vopsita cu garnier dar pe paru natural de la radacina(vreo 4 cm) nu a iesit...care v-ati mai dat v-a iesit negru?sau tot ca mie?

iubesc si sunt iubita...langa tine ma simt cea mai implinita!!!hjarta

#2 2010-11-20 14:58:17

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

Re: henna neagra

henna negru nu te va scoate niciodata negru ca vopseaua chimica, va da un luciu anume, dar atat. vrei negru negru trebuie sa te faci chimic

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#3 2010-11-20 15:31:33

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

Daca vrei ceva mai putin daunator, de ce nu incerci vopseaua fara amoniac L'oreal Casting Creme Gloss?
Dezavantajul e ca in vreo doua saptamani se cam sterge.

#4 2010-11-20 16:27:37

deeyanna
Full member

pai am citit pe un alt forum ca cik unor fete le-a iesit negru ca si cioara:))...apai am zis sa va intreb...ca poate v-ati facut careva....l-a inchis un pic la radacina..dar putin...si da...vad ca a dat un luciu superb

#5 2010-11-20 16:36:28

coraline
Addicted member

probabil era henna luata direct din india, se gasea acum ceva vreme pe la noi dar era si cu compusi chimici in ea, nu simpla din cate stiu. am incercat-o si eu acum 4-5 ani dar de atunci nu s-a mai gasit.

altfel nu, pot sa fac pariu ca ce henna se gaseste la noi in magazine nu va face pe nimeni vreodata negru pana corbului

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

Publicitate

loading...

#6 2010-11-20 23:43:54

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

mie mi-a iesit negru, nu extraordinar de inchis dar oricum, negru, fara nuante de roscat.
din pacate, s-a dus foarte repede la spalat.
foloseam o henna frantuzeasca, nu mai stiu cum se numeste. o mai vad si acum in Carrefour.

#7 2010-11-21 00:33:30

kei
Full member
Inregistrat: 2009-02-05

si eu m-am facut cu henna neagra.chiar mi-a iesit negru dar nu cum s-a mai zis "negru pana corbului". arata foarte bine parul si chiar e mult mia sanatos asa.pacat ca se duce repede

#8 2010-11-21 12:44:55

coraline
Addicted member

eu stiam de mult ca henna neagra nu face bine la par, este plina de substante chimice si nu este asa grozava cum o lauda unii. oricum decat sa stau 8 ore cu ea in par, sa fac mizeria aia de nedescris si sa imi smulg parul incercand sa o scot de pe fire.... mai bine stau 2 ore cu ulei de masline si ricin care intr-adevar fac bine.

Henna neagra este obtinuta prin adaugarea in compozitie a unei substante care este cangerigena, oxidul de zinc . Dupa vopsirea cu henna alta vopsea nu mai prinde. El imbraca firul de par ca intr-o pelicula metalica,si acel fir de par nu mai reactioneaza la nimic,nu-l mai poti ondula,nu mai poti sa-l vopsesti daca vrei alta culoare,nu mai are calitatile lui naturale.

puteti incerca sa cautati pe goole...singura henna intr-adevar sanatoasa este cea roscata pentru ca este cea naturala, nu sintetizata ca sa se obtina culori

#9 2010-11-21 21:40:56

deeyanna
Full member

nu stiu ce sa zic...m-am dat ieri...nu a iesit chiar negru...dar de ondulat l-am ondulat cu placa si a stat....si are un luciu foarte frumos...acum sa vad cat dureaza..ce e drept se face cam multa mizerie...si 2 ore trebuie tinuta in cap(scrie pe instructiune)

#10 2010-11-21 23:22:43

kei
Full member
Inregistrat: 2009-02-05

coraline te rog sa-mi permiti sa te contrazic.dupa ce m-am facut cu henna parul meu, care era extrem de deteriorat inainte, si-a recapatat buclele si luciul.de cand m-am facut cu henna arata mult mai bine si mai sanatos.drept e ca am inceput dupa aia niste tratamente mai serioase si si-a revenit dar henna a avut un efect super asuprea parului meu.nu mai aveam bucle de luni de zile cum trebuie si in sfarsit isi revenise.in schimb, parul meu nu suporta prea bine uleiul de masline. arata la propriu ca o matura daca il folosesc si este extrem de tare.imi ia vreo 2 saptamani sa il fac sa-si revina.cat despre uleiul de ricin, este foarte bun intradevar, doar ca are o hiba.mi-a facut extrem de bine si chiar se indesise parul doar ca dupa folosirea lui in decurs de vreo 2-3 luni, mi se incalcea parul extrem de tare.si de atunci nu am mai scapat de aceasta problema. cu toate tratamentele, balsamurile si produsele anti-incalcire nu am mai scapat si am uneori la propriu smocuri in par.dar repet,este intradevar bun.

#11 2010-11-22 00:10:28

Rose
Hero member
Inregistrat: 2007-08-30

Oxidul de zinc nu e cancerigen, chiar e considerat o substanta sigura si e folosit mult in cremele pt copii, in unguentele pt iritatii, lotiuni solare, etc. Chiar  e indicat sa cautam lotiuni solare pe baza de oxid de zinc si nu pe baza de alte substante. Dar  henna neagra contine intr-adevar multe substante nocive, inclusiv compusi ai plumbului.

21.04.2013 -  bebic Bebe Chitaila
www.pisicamov.ro

#12 2010-11-22 00:23:00

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

si cum aplicati uleiul de ricin ?? normal , pe tot parul nu? si cat lasati sa accioneze? dupa va spalati normal nu? big_smile as vrea si eu sa-mi iau , sa vedem poate mi se indeseste un pic sad la cat timp este bun sa ti-l aplici? big_smile

#13 2010-11-22 00:48:31

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Eu cand m-am facut cu henna neagra am iesit ok doar ca s-a dus foarte repede de pe par, cam in 2 saptamani (adica 5-6-7 spalari) la fel ca si orice alta vopsea fara amoniac pe care am folosit-o. Alte probleme n-am avut. Si dupa ce se duce (adica dupa ce apa si spuma de la spalat ies curate) te poti vopsi cu ce vrei.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#14 2010-11-22 09:50:34

coraline
Addicted member

Jacqui a scris:

si cum aplicati uleiul de ricin ?? normal , pe tot parul nu? si cat lasati sa accioneze? dupa va spalati normal nu? big_smile as vrea si eu sa-mi iau , sa vedem poate mi se indeseste un pic sad la cat timp este bun sa ti-l aplici? big_smile

Jaqui eu il aplic pe parul uscat p data pe saptamana la radacina, iau cu degetele putin ulei si masez radacina. il mai combin si cu vitamina A uleioasa. la varfuri ma dau cu ulei de masline.
imi pun prosop in cap si stau 2 ore, dar poti sta cat rezisti, chiar si mai putin. apoi da, ma spal normal smile sau cate samponari iti lasa parul curat.
eu ma spal la 3 zile pe cap asa ca imi aplic uleiul sambata, in week-end cand am mai mult timp tongue si intr-adevar parul devine mai rezistent, nu mai cade asa usor si nici asa mult, este mai des.

kei daca tie ti-a facut bine nu am de gand sa contest smile eu stiu ce mi s-a spus cand am vorbit cu un stilist (cand m-am tuns eu acum 2 ani la un "mare" salon) si ce am mai citit pe net, ca singura  henna buna pentru par este cea roscata, restul sunt doar...chimice.
si personal imi displace henna pentru ca
1. nu imi place ce culoare imi da, inafara de roscat nici una nu are putere de acoperire si daca ma fac roscat arat ca o tiganca;
2. nu ma pot vopsi chimic dupa;
3. face o mizerie ingrozitoare peste tot;
4. cand trebuie sa o scot din par folosesc un tub de balsam ca sa nu imi smulg si parul cu tot cu henna;
5. pe ce prospecte am citit trebuie sa stai mai mult de 2 ore cu ea, si pe net unde am citit zicea sa stai de la 4 ore in sus, chiar si 8..
deci eu personal nu i-am vazut nici un avantaj desi m-am incapatanat sa o folosesc. daca tie iti face bine ma bucur smile
fiecare par are personalitatea lui (mai mult sau mai putin stranie tongue ) eu prefer oricand uleiul de masline pentru ca mi-a facut parul multmai viguros si, culmea, cu volum, eu cu parul lins ca de vaca. henna pana si volumul mi-l lua.
pana si vopselele chimice actioneaza diferit pe fiecare tip de par in parte, de ce nu ar fi la fel si henna?

insa daca voi gasi articolul in care spunea ca este plina de substante chimice am sa il postez.

#15 2010-11-24 00:26:47

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

aha , si daca l-as aplica tot parul ? pateste ceva?? big_smile si uleiul de masline chiar e asa bun? eu credeam ca e asa o prostie nustiu

#16 2010-11-24 06:23:41

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

Jacqui a scris:

aha , si daca l-as aplica tot parul ? pateste ceva?? big_smile si uleiul de masline chiar e asa bun? eu credeam ca e asa o prostie nustiu

jaqule is foarte bune... mereu imi fac cate o masca la 2 saptamani cu ulei de ricin sau masline  angel pot sa iti dau detalii la off ca noi mai vorbim ... ah si ajuta foarte mult de aceea am un par frumos si sanatos desi sunt "decolorata"  tummenupp

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.