|
Nu esti logat.
Salut all!#1 2010-11-24 10:47:40
Salut all!Buna! Vexcs sunt si avem din nou aceasi problema...intarzierea menstruatiei. Iubitei mele in mod normal ii vine in a 27-28 zi..deci noraml,zic eu. Luna asta a intarziat sa ii vina, trebuia ca pe 20 noiembrie sa ii vina(20 era a 28 zi)dar intarzie..azi este a 4 zi de intarziere. Acum 3 sau 4 zile mi-a spus ca a avut o secretie vaginala verde . Sa fie asta o explicatie pentru intarziere?Aaa..Inca ceva, pe fata i'au aparut bubite,ca un fel de iritatie..tot in intervalul asta de cand i'a intarziat. Sper ca intelegeti ce am vrut sa zic pe alocuri . Ultima oara a fost editat de vexcs (2010-11-24 10:49:18) Offline #2 2010-11-24 10:52:06
Re: Salut all!secretia aia verde sa nu fie semn de infectie insa legatura cu intirzierea menstruatiei nu are Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2010-11-24 11:03:01
Re: Salut all!da..i sa mai intamplat si am mai postat pe forum aici, dar acum e ceva nou. Crezi ca ne'am grabit cu testele de sarcina? adica ma gandesc la prezervativ defect ceva..nu stiu. Daca nu am probleme imi fac . Am mai citit pe un alt site unde scria cum ca secretia vaginala verde apare de obicei la femeile insarcinate. True? Offline #4 2010-11-24 11:10:13
Re: Salut all!nu, nu e semn de sarcina secretia vaginala verde Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2010-11-24 11:13:46
Re: Salut all!Ok. Am si eu nevoie de putin ajutor in a o convinge sa mearga la un ginecolog pentru o consultatie ceva..nu vrea nici in ruptu' capului pe motiv ca ii e rusine. Am incercat de toate..si cu frumosul..si cu speriatul ca poate are ceva grav si pe viitor o sa aiba probleme mari daca nu face investigatii acum.. Ce pot sa ii mai spun sa o conving? Are 18 ani Offline Publicitateloading...
#6 2010-11-24 11:17:18
Re: Salut all!sincer habar nu am.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2010-11-24 11:23:04
Re: Salut all!poti sa ii spui ca vei merge cu ea, ca o sa stai alaturi de ea (evident, nu in timpul controlului), ca gasiti un ginecolog femeie, ca are totusi o varsta si este activa sexual si este absolut normal sa mearga regulat la control No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else... Offline #9 2010-11-24 11:32:59
Re: Salut all!Am incercat si asa. Am incercat sa ii spun ca va avea probleme mari pe viitor de la o banala infectie..sunt femei care se chinuie sa aiba copil fiindca au neglijat unele simptome..Dar degeaba..se pare ca rusinea e mai puternica ca orice alt lucru. Numai sa o sedez si sa dau o fuga la ginecolog sa vada despre ce e vorba Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|