homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

O parere avizata va rog

#1 2010-10-08 17:17:38

valyro
Full member
De la: Tulcea
Inregistrat: 2009-10-16

o parere avizata va rog

buna fetelor.situatia sta cam asa:dupa 8ani de ac ,m-am oprit cu 4 luni in urma.prima menstra  a fost dupa 2,5 luni si asta dupa duphaston.apoi am descoperit o hipotiroida,acum iau tratament.sapt trecuta am facut un tratament pentru o candidoza oro-faringiana.sapt asta trebuia sa am menstra dar...am avut doar o secretie inchisa la culoare si nici un strop rosu,care abia azi s-a oprit.are vreo legatura cu tratamentele pe care le-am luat?sa fie spooting dupa 4 luni de la oprirea ac?nu mi s-a mai intamplat.va pup

http://www.fertilityfriend.com/home/valyro83 bebe Alexandru Gabriel din 8 nov 2013

#2 2010-10-09 08:44:06

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: o parere avizata va rog

as zice ca mai degraba face parte din dereglarea dupa renuntarea la anticonceptionale.
ai avut contacte sexuale cu risc de la ultima menstruatie?

#3 2010-10-09 20:41:00

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

vali, ai avut o menstruatie mai redusa cantitativ atita tot...daca nu exista risc de sarcina nu vad motive de ingrijorare...

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#4 2010-11-20 19:29:35

valyro
Full member

pentru ca tot nu imi venea am fost la medic si mi-a prescris duphaston,acum iau sa provoc menstra,iar de luna viitoare timp de 3 luni sa iau din ziua 14 pana a25a.mi-a mai spus ca daca nu se regleaza e posibil sa iau pana la menopauza.mi-a explicat ca nu am suficient estrogen,ca ovulele nu ajung la maturitate,nu am inteles mare lucru dar as vrea sa stiu daca pot ramane insarcinata in situatia asta.va multumesc

http://www.fertilityfriend.com/home/valyro83 bebe Alexandru Gabriel din 8 nov 2013

#5 2010-11-20 22:47:45

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Metoda asta de a induce menstra nu este tocmai cea mai buna posibila  spranceana  Eu te-as sfatui sa treci pe la un endocrinolog, care sigur o sa-ti dea niste analize hormonale de facut, ca sa stii exact ce problema ai.

Duphastonul nu are nici o legatura cu presupusa lipsa de estrogen, caci Duphastonul contine progesteron sintetic  hmm

Legat de sarcina, da, ai putea ramane insarcinata, insa mai greu, asa ca iti recomand sa gasesti si sa rezolvi mai intai problema aceasta hormonala...

Multa sanatate! puss

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

Publicitate

loading...

#6 2010-11-22 11:26:15

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

valyro a scris:

pentru ca tot nu imi venea am fost la medic si mi-a prescris duphaston,acum iau sa provoc menstra,iar de luna viitoare timp de 3 luni sa iau din ziua 14 pana a25a.mi-a mai spus ca daca nu se regleaza e posibil sa iau pana la menopauza.mi-a explicat ca nu am suficient estrogen,ca ovulele nu ajung la maturitate,nu am inteles mare lucru dar as vrea sa stiu daca pot ramane insarcinata in situatia asta.va multumesc

sa inteleg ca ai facut niste dozari hormonale...
oricum, cum bine zice blueeyes, duphaston e un progesteron de sinteza....si faptul ca il iei din ziua 14 pina in ziua 25 nu cred ca va avea efect asupra maturitatii ovulelor....poate mai ceri si parerea altui medic

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#7 2010-11-24 12:39:12

valyro
Full member

tocmai ca medicul la care am fost si mi-a prescris acest medicament este endocrinologul.peste 3 luni trebuie sa merg din nou la consult si sa fac si prolactina,si tsh din nou,desi acum mi-a iesit bine(iau deja de 2luni euthyrox).cauza se pare ca nu e tiroida,cel putin asa zice medicul.un alt endocrinolog nu avem in oras,iar in alta parte nu pot deocamdata sa merg(criza asta...)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.