homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Transpiratie abundenta

#1 2010-10-27 20:46:06

rosebunny
Insomniac member
Inregistrat: 2010-09-28

Transpiratie abundenta

buna fetelor, am si eu nevoie de un sfat, poate vreun tratament ceva. Nu pot sa zic ca am probleme cu transpiratia, dar in zona axilei cel putin transpir f mult. M`am dat si cu deodorant solid, si cu gel, nu mai stiu ce sa fac. Am o bluza din material sintetic f frumoasa, dar n`am putut s`o port pt ca imediat ce am pus`o pe mine, am transpirat se vedea f urat la subrat. Si nu mi se intampla numai cand port haine sintetice, chiar si la bumbac. Toate hainele raman patate la subrat si desi le spal, raman urme si astfel tre sa le arunc. Voi va confruntati cu asa ceva ? Aveti vreo solutie ca sa nu mai transpirati asa mult la subrat ?

Tot raul e spre bine smile
Zambim si noi azi? smile

#2 2010-10-28 13:54:10

mihaela01
Full member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-11-23

Re: Transpiratie abundenta

da am avut io problema asta dar mi-am cumparat deodorantul maxim care m-a scapat.  smile  happy  happy acum nu mai transpir deloc. am o luna de cand am scapat. m-am dat de 2 ori cu el si gata. de la prima aplicare a avut efect. daca esti din buc il gasesti la farmacie la magazinul obor. daca nu faci comanda pe net de el. io am dat 80 lei pe el.e scump da isi merita banii

#3 2010-11-24 09:40:05

rosebunny
Insomniac member
Inregistrat: 2010-09-28

Tot raul e spre bine smile
Zambim si noi azi? smile

#4 2010-11-24 18:36:04

mihaela01
Full member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-11-23

io l-am luat de la  o farmacie din magazinul obor. io nu mai am nici un fel de problema
s-a rezolvar cu maxim cool

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.