|
Nu esti logat.
Test de sarcina si ovulele#1 2010-11-23 20:44:10
test de sarcina si ovulelevroiam sa va intreb daca administrarea ovulelor afecteaza rezultatul unui test de sarcina?eu iau cervucid ovule si carpicon si vroiam sa fac un test de sarcina...va afecta rezultatul in vreun fel si asta pentru ca deja am facut un test inainte sa incep ovulele si a iesit o singura liniuta roz dar palida in dreptul literei C de la control si de aceea mai vroiam sa fac un test ca sa fiu sigura daca e negativ sau nu. Offline #2 2010-11-23 20:53:39
Re: test de sarcina si ovuleleOvulele nu afecteaza in niciun fel testul de sarcina, pentru ca acesta detecteaza HCG din urina, deci nu are legatura. O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #3 2010-11-24 19:38:33
Re: test de sarcina si ovuleleexista sangerare peste sarcina?adica sa ai o menstruatie absolut normal abundenta chiar si sa fii insarcinata iar tu sa nu stii.Mai mult sa iasa testul de sarcina negativ avand in vedere ca te stii cu o vaginita nespecifica de mult timp sau alte afectiuni genitale? Offline #4 2010-11-25 10:51:48
Re: test de sarcina si ovulelecategoric nu Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|