|
Nu esti logat.
Dureri de crestere?#1 2010-11-23 17:36:40
Dureri de crestere?Fetita mea s-a trezit de dimineata cu dureri de picioare. La inceput nu am realizat ca nu glumeste. Abia am mers cu ea pe strada, o dor OASELE de la amandoua picioarele, am inteles ca de la genunchi in sus. Nu cred ca e o durere sa se tavaleasca pe jos, dar totusi o dor amandoua. Ieri seara s-a plans de un disconfort al spatelui. Offline #2 2010-11-23 17:43:19
Re: Dureri de crestere?Hmm nu stiu daca durerile de crestere ar trebui sa fie totusi atat de intense...cel mai mult copilul creste in primul an de viata si nici atunci nu e problematica treaba...daca as fi in locul tau i-as face un ASLO sa vad daca nu are reumatism...si o intrebare suplimentara...a facut pneumonie vreodata? mult succes!! O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #3 2010-11-23 19:53:53
Re: Dureri de crestere?
Nu a avut pneumonie. A fost racita de curand, a tusit trei saptamani discret, apoi a facut brusc febra cu diaree vreo trei zile, Offline #4 2010-11-23 20:06:05
Re: Dureri de crestere?Daca a fost vorba de o raceala nu e nicio problema...fa-i un ASLO, daca nu iese marit inseamna ca o fi de la crestere, desi O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #5 2010-11-23 23:31:48
E tare ciudat. Nu plange, nu da mare importanta, dar o deranjeaza cand umbla, la amandoua picioarele, de la genunchi in sus. Ultima oara a fost editat de Marlyn (2010-11-23 23:32:47) Offline Publicitateloading...
#6 2010-11-23 23:36:27
Re: Dureri de crestere?Tarziu pentru ce? pentru analiza? desigur ca nu...poti sa ii faci si o calcemie, uneori si lipsa de calciu mai da dureri, dar alea is mai mult de origine musculara... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #7 2010-11-24 10:23:48
ca ti se pare sau nu credibil, aceste dureri de crestere exista si asa sunt....daca ai indoieli mergi la un ortoped cu copilul Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2010-11-25 10:54:05
Re: Dureri de crestere?eu nu retin sa fi avut asa ceva Offline #9 2010-11-25 11:22:14
nici eu....in schimb fiica-mea a avut Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|