homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrerupt anticonceptionale!

#1 2010-11-22 19:54:50

eusidavid
Membru
Inregistrat: 2010-11-22

intrerupt anticonceptionale!

buna tuturor!iau antibebe de 1 an de zile si in urma unui consult trebuie sa renunt la ele deoarece sunt contraindicate pt tratamentul pe care il urmez de astazi.prb este ca eu iau karissa,sapt trecuta am avut pauza necesara iar de sambata am luat urmatoarea folie,tot sambata avnd si un contact sexual.Intrebarea este dak eu de azi opresc antibebele pana azi am fost protejata?sau pastilele luate de sambata nu au avut efect?si la ce efecte secundare sa ma astept dak le intrerup?ms mult anticipat

#2 2010-11-22 20:38:58

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

Re: intrerupt anticonceptionale!

ar fi bine sa duci folia pana la capat...daca intrerupi in mijlocul foliei vei sangera! nu mai esti protejata din momentul in care nu mai iei pastile!

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#3 2010-11-25 15:03:36

eusidavid
Membru
Inregistrat: 2010-11-22

si cat m-ar tine sangerarea asta?si se poate sa iau ceva dak este prea puternica?ms mult

#4 2010-11-25 15:05:32

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

sangerarea e menstruatie

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#5 2010-11-25 21:05:28

ancutika
Sr. member
De la: Unirea, Alba
Inregistrat: 2007-11-19

sper ca nu e vreo problema daca postez si eu aici, da nu cred ca mai are rost sa deschid un topic nou pentru un subiect asemanator.
Tot din cauza unui tratament am intrerupt si eu ac. Le iau de aproape 3 ani de zile si e prima pauza pe are o fac. in 15 octombrie am terminat folia, in 19 octombrie mi-a venit menstruatie si de atunci fiecare contact sexual l-am avut cu prezervativ. Si am verificat de fiecare data si nu s-a rupt prezervativu, nu am avut nici o problema. De 2 saptamani ma dor sanii si mi-au aparut ceva cosuri pe fata (pe care nu le aveam cand luam pastile, cred ca cin cauza lor),ma doare spatele, deci semne ale menstruatie, dar trebuia sa-mi vina deja si nimic sad
Inainte sa iau pastile nu imi era regulat ciclul, da nu mai stiu cam la ce interval imi venea ca a trecut ceva de atunci...ma gandesc ca e normal sa se deregleze, dar cat e normal sa intarzaie? Adica e cazu sa-mi fac probleme in legatura cu aceasta intarzaiere din moment ce toate conctatele au fost preotejate? Deja am tot felu de ganduri ciudate sad

16.01.2016 si viata noastra e mai frumoasa bebe boy

Publicitate

loading...

#6 2010-11-25 21:11:23

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

eu zic sa stai linistita, menstruatia iti intarzie de la intreruperea pastilelor...insarcinata nu ai cum sa fii, in cel mai rau caz vei fi nevoita sa ajungi la medic sa-ti dea ceva ca sa-ti vina!

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#7 2010-11-25 21:12:37

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

pai daca au fost protejate nu inteleg de ce te stresezi smile e normal sa intarzie daca le-ai intrerupt, insa depinde de organism cat de lunga sau scurta va fi intarzierea.
dar important e ca nu ai de ce sa te stresezi wink

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#8 2010-11-25 21:25:45

ancutika
Sr. member
De la: Unirea, Alba
Inregistrat: 2007-11-19

ma strasez ca de atata timp cu pastile si imi venea intotdeeauna la timp, nu aveam nici o problema. Acuma nu ma anervez cu tratamentu asta ca nu mai is infatat fara pastile si tot cu frica in spate stau la fiecare contact. Mai ales ca si doctorul mi-a zis ca in pauza asta de ac tre sa fiu foarte atenta ca is mai fertila...Desi teoretic nu ar trebuis a fie probleme..mai astept sa vede, ce se intampla...
mS fetelor. M-ati mai linistit si voi un pic puss

Ultima oara a fost editat de ancutika (2010-11-25 21:26:45)

16.01.2016 si viata noastra e mai frumoasa bebe boy

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.