homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nu ma pot relaxa cand sunt atinsa

#1 2010-11-25 21:23:54

Viximo
New member
Inregistrat: 2010-10-15

Nu ma pot relaxa cand sunt atinsa

.

Ultima oara a fost editat de Viximo (2012-04-05 13:34:52)

#2 2010-11-26 01:11:51

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Re: Nu ma pot relaxa cand sunt atinsa

Trebuia sa pui aici toata povestea ca sa ne fie mai usor sa citim big_smile
Poti sa copiezi ce ai scris la celalalt topic si sa editezi in mesajul de mai sus.

Eu cred ca esti incordata pt ca nu ai gasit persoana pe care sa o doresti la modul asta, sa te atraga foarte tare dpdv fizic hmm
Ori e el foarte grabit si ar fi bine sa ii spui sa o luati mai usor (dar sa ii spui asta serios- ca nu simti nimic daca e asa brutal), ori pur si simplu nu iti place suficient de mult;

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#3 2010-11-26 09:37:53

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

si eu ma gandesc la fel... el pare a fi foarte grabit, nerabdator sa treaca la actiune si trece pentru faptul ca o femeie "se incalzeste" mai greu
si am impresia ca pe tine nu te atrage el foarte mult, poate iti place de el dar nu la acest capitol, poate si felul in care se comporta te face sa nu il doresti.

LE: am citit si in partea cealalta ce ai povestit. pe mine personal ma deranjeaza tipii care incep "vai nici o femeie nu a fost asa cu mine, toate s-au simtit bine bla bla" asta nu inseamna nimic. pentru tine tipul nu inseamna placere deci poate sa fie si gigolo de meserie si sa fi avut si 100 de femei, daca pentru tine nu e bun, nu e bun si gata.

nu esti stricata smile deloc! doar ca nu te simti in largul tau, ori nu te atrage, ori iti displace cum se comporta.. am imprsia ca faci un mic compromis tongue hai sa o fac si cu el sa vad cum e.. si atunci gandesti mult pe parcurs, analizezi tot si, poate, de fapt, nici macar nu vrei cu adevarat tongue

gandeste-te ca inainte, cu fostul, te simteai bine si erai relaxata smile deci se poate! doar ca ai nevoie si de un partener potrivit, noi femeile suntem mai speciale smile nu putem sa o facem cu oricine in orice situatie doar asa, de dragul artei

Ultima oara a fost editat de coraline (2010-11-26 09:42:41)

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#4 2010-11-26 11:13:21

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Viximo, ti-ai raspuns singura : nu te atrage si gata, dragoste cu sila nu se poate
Asta nu e ceva sa vina cu timpul daca te straduiesti

#5 2010-11-26 11:15:06

Viximo
New member

heimdall a scris:

Viximo, ti-ai raspuns singura : nu te atrage si gata, dragoste cu sila nu se poate
Asta nu e ceva sa vina cu timpul daca te straduiesti

Stiu ca pare ca mi-am raspuns singura, dar ma gandeam ca poate am eu ceva in inconstient care nu ma lasa sa ma relaxez, poate cineva de pe aici a trecut prin asa ceva.

Publicitate

loading...

#6 2010-11-26 11:50:17

coraline
Addicted member

nu are nici o treaba cu subconstientul, nu te atrage si gata big_smile alti baieti poate nu ii iubesti, nu ii adori, dar fizic te atrag, exista acea chimie intre voi
cu acest baiat nu exista si gata

nu mai gandi asa tongue eu inainte sa incep sa fac sex ma gandeam ca daca voi fi pus ain aceasta impostaza, nu imi voi putea deschide picioarele tongue si ghici, nu a fost asa lol deci nu mai sta si gandi in avans "oare daca il iubesc o sa fiu asa si asa si asa..." sexul nu tine mult de ratiune, nu te poti obliga sa iti placa si nu iti poti impune sa te atraga cineva.
ori este, ori nu este, aici se aplica teoria cu alb sau negru.

nu vreau sa ma bag in viata ta dar.. sfatul meu este sa nu te chinui singura facand sex de complezenta, doar ca sa incerci. te chinui singura si vei ajunge sa aduni prea multe frustrari. mai bine ai renunta la acest baiat si ai cauta pe unu care chiar iti place si te atrage, atat fizic cat si psihic

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#7 2010-11-26 12:03:52

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

N-am zis ca n-am fost ca tine smile evident ca toate am dat peste tipi care nu ne atrageau, oricat ne-am fi straduit, si altii care ne atrageau inexplicabil, desi nu era mare lucru de capul lor smile

#8 2010-11-26 12:21:05

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

Am trecut si eu prin toate senzatiile descrise de tine.
Atata pot sa iti zic, cand simti incordare este incopatibilitate sexuala. Deci, cum ai zis si singura mai sus, daca nu te prea atrage nu ai ce sa faci. Cand vei gasi un baiat cu care sa fii compatibila (si, implicit, care sa te atraga cu adevarat), relaxarea va veni si ea de la sine.

Ultima oara a fost editat de orangina123 (2010-11-26 12:22:55)

#9 2010-11-26 12:37:15

coraline
Addicted member

Viximo a scris:

Mersi coraline, esti o draguta smile ca si avatarul tau de altfel tongue Asta e, nu ma atrage destul, pot trai cu asta smile)Vroiam sa vad daca sunt defecta, mai ales cand aud ca nici o femeie nu a fost asa ca mine, am zis ca poate am eu ceva.

cu multa placere puss
hei nu esti defecta big_smile si eu am trecut prin asta, plecasem dintr-o relatie cu o compatibilitate sexuala perfecta si m-am combinat cu un tip de care nu imi placea doar ca sa imi demonstrez ca pot. si cand am facut sex am stat ca o scandura si am mimat cat am putut de mult, nu a iesit de nici un fel tongue
se intampla big_smile cum am zis, nu e nimic programabil in sex, nu vrei ...pai nu iese! poti sa stai si in cap si nu va iesi tongue
sper ca vei lua decizia cea mai buna pentru tine  puss si sa nu lasi orice barbat aparut pe drum sa te faca sa crezi ca e vina ta, esti femeie, ai nevoie de mai mult decat un bat sculat tongue

Ultima oara a fost editat de coraline (2010-11-26 12:37:43)

#10 2010-11-26 13:22:13

ryanna22
Hero member
Inregistrat: 2008-10-08

heimdall a scris:

N-am zis ca n-am fost ca tine smile evident ca toate am dat peste tipi care nu ne atrageau, oricat ne-am fi straduit, si altii care ne atrageau inexplicabil, desi nu era mare lucru de capul lor smile

mare adevar graiesti!

#11 2010-11-26 14:34:21

V's bunny
Full member
Inregistrat: 2009-05-03

Subscriu la ce au zis fetele, cand nu exista chimie, chiar n-ai ce face si nici n-are rost sa te chinui singura si sa-ti faci tot felul de ganduri. O sa te uimesti de tine insati cand o sa gasesti un baiat care sa te innebuneasca, trust me lol

#12 2010-11-26 16:05:21

Viximo
New member

V's bunny a scris:

Subscriu la ce au zis fetele, cand nu exista chimie, chiar n-ai ce face si nici n-are rost sa te chinui singura si sa-ti faci tot felul de ganduri. O sa te uimesti de tine insati cand o sa gasesti un baiat care sa te innebuneasca, trust me lol

smile Sa inteleg ca asa esti tu acum ? Am tras concluzia asta dupa semnatura si dupa avatarul tau si bineinteles dupa ce ai zis. Ma bucur pentru tine, cred ca e frumos sa ai pe cineva dupa care sa fii innebunita, eu pana acum nu am simtit asa ceva pentru nici un barbat cu care am fost.

#13 2010-11-26 16:28:09

coraline
Addicted member

Sa stii ca timpul nu e pierdut smile si eu in toata viata nu am avut decat un singur barbat pentru care am simtit asta, si asta dupa 4 ani de relatie nu mai devreme.
nu l-ai intalnit pe cel care sa stie cum sa se poarte cu tine, atata tot smile sau nu ai gasit pe cel la care sa tii cu adevarat.
este trist ca trebuie sa recurgi la compromisuri sad

#14 2010-11-26 16:54:57

Viximo
New member

coraline a scris:

Sa stii ca timpul nu e pierdut smile si eu in toata viata nu am avut decat un singur barbat pentru care am simtit asta, si asta dupa 4 ani de relatie nu mai devreme.
nu l-ai intalnit pe cel care sa stie cum sa se poarte cu tine, atata tot smile sau nu ai gasit pe cel la care sa tii cu adevarat.
este trist ca trebuie sa recurgi la compromisuri sad

Am recurs la compromisuri, dar i-am zis tipului ca as vrea sa nu mai fim asa apropiati, ca nu are sens, nu ma simt bine si mai tare ma chinui. E bine ca a inteles, nu s-a suparat. Dar nu ma simt trista pentru ce s-a intamplat, chiar deloc, eu niciodata nu regret nimic, mereu ai de invatat ceva, mai ales dintr-un esec. Ma bucur ca m-am oprit la timp. Acum astept si eu acel cineva care ma va face sa tremur tongue

#15 2010-11-26 17:10:48

coraline
Addicted member

Ma bucur ca ai luat decizia asta smile si e bine ca nu te simti trista, orice experienta este bine venita si orice sut este un pas inainte tongue din toate inveti cate ceva, vorba ta smile
or sa vina toate la timpul lor, o sa vezi ca va aparea si acel cineva smile

#16 2010-11-26 17:14:58

V's bunny
Full member
Inregistrat: 2009-05-03

Da, sunt cu prietenul meu de 2 ani si jumatate si dpdv sexual e extraordinar, el e primul cu care am facut sex, desi am mai avut prieteni, insa niciunul nu m-a "convins" sa fac pasul asta cu el. N-au fost relatii adevarate si de durata pana la actualul fiindca pur si simplu nu m-am simtit atrasa cu adevarat de niciunul. Si m-am dezlantuit cu el lol  Desi mereu fusesem retinuta intr-ale sexului. De-asta-ti zic, nu-ti face griji, o sa intalnesti pe cineva potrivit, care sa te atraga mult si pe care sa-l iubesti si o sa fie ff bine  wink

Ultima oara a fost editat de V's bunny (2010-11-26 17:16:05)

#17 2010-11-27 01:19:56

Orange
Full member
Inregistrat: 2009-12-04

Categoric nu avem cu ce sa te ajutam noi aici, totu vine din interior, analizeaza-ti comportamentul si incearca sa schimbi ceva, lasa-te dusa de val(probabil ca nu e ceva la ce nu te-ai gandit sau nu ai incercat), totusi , dupa mine, doar asta e solutia .... Succese si revina cu detalii !

Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac hjarta Va pup si aveti grija de vOi hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.