homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Fostele lui- gelozie, paranoia, nesiguranta... sau ce?

#1 2007-10-21 21:17:41

ina
New member
De la: iasi
Inregistrat: 2006-09-18

fostele lui- gelozie, paranoia, nesiguranta... sau ce?

cum luati povestile despre fostele, convorbirile cu vre-o una din ele etc ?
va comparati cu ele?
va ganditi ca el va compara cu ele?
va ganditi ca ar putea sa se intoarca la "prima iubire"?
ce inseamna toate astea oare: gelozie, paranoia, nesiguranta... sau ce?

sansa e un fenomen ireversibil...

#2 2007-10-21 21:20:23

Lili_delfi
Sr. member
De la: nowhere and everywhere
Inregistrat: 2007-09-26

Re: fostele lui- gelozie, paranoia, nesiguranta... sau ce?

ina imagineaza-ti cum ma simt eu... sunt de 3 luni cu prietenul meu. In decembrie s-a despartit de fosta lui prietena, cu care a stat 7 ANI !! Tot timpul ma gandesc k poate in adancuri mai simte ceva pt ea si mi-e frik sa nu se intoarca la ea. Mai ales k ea il cauta sad am gasit un apel in telefonul lui de la ea... si un mail. sad
El nu o mai cauta. nici mail-ul nu l-a citit inca, pt k intra destul de rar pe net. Oricum nu e ceva compromitator. E un atasament cu ceva amuzant. Dar faptul in sine.... plus k mai acum vreo luna l-a sunat sa ii spuna k a nascut sora ei. De parca l-ar fi interesat pe el. Mi-a spus atunci de acel telefon. Insa nu mi-a mai spus si de cel pe care l-am vazut eu la el in tel sad
Daca ea e asa insistenta... mi-e frik sa nu se intoarca la ea grater

Ultima oara a fost editat de Lili_delfi (2007-10-21 21:22:18)

Nimeni nu moare virgin... viata i-o trage fiecaruia cel putin o data !

#3 2007-10-21 21:24:17

luna_amara
Hero member
De la: craiova
Inregistrat: 2007-08-16

l a inceput m am simtit foarte sub exa sa.tipa picta stia nu sh cate limbi straine era ff culta si altele...eu ce aveam, mi a fost tare frik ca o sa se intoarca la ea.mai ales in primele 2 luni ale relatiei. insa nu a fost asa:):)eu recunosc sunt foarte paranoia

take me as i am or watch me as i go!

#4 2007-10-21 21:24:27

ina
New member
De la: iasi
Inregistrat: 2006-09-18

sad
incearca sa nu te mai gandesti, ca de ce ti-e frica de aia nu scapi, cum spune o vorba mai veche
eu asa incerca sa trec cu vederea cate un gand din asta
dar ma simt complexata ca poate ele erau mai inalte, mai slabe, mai frumoase sad
sau ca poate ii va place de alta tot pt calitatile astea.........

sansa e un fenomen ireversibil...

#5 2007-10-21 21:24:51

micaella4
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-07-06

eu, din fericire, nu am avut parte pana acum de prieteni care sa-mi vbeasca despre foste..si sincera sa fiu, nush dak mi-ar face placere sa ascult peripetii de-ale lui cu alte fete la care a tinut... in prezent, suntem amandoi posesivi, so...totul e ok. mai am eu scapari si povestesc lucruri petrecute in trecut cu vreun fost, dar doar pt a accentua niste situatii obiective care ar putea aparea in prezent..
in rest, de vreme ce e relatia Voastra...nu inteleg de ce ar veni in discutie experientele anterioare.

Publicitate

loading...

#6 2007-10-21 21:28:04

Lili_delfi
Sr. member
De la: nowhere and everywhere
Inregistrat: 2007-09-26

ina nu ma simt inferioara ei... pt k am vazut-o si stiu cum arata. nu sunt nici eu angelina jolie a romaniei, si nu k ma laud, dar arat mai bine k ea. in privinta asta nu imi fac probleme. dar tot nu prea pot sa stau linistita. totusi au fost 7 ani in care au locuit impreuna. nu se uita asa usor 7 ani...

Nimeni nu moare virgin... viata i-o trage fiecaruia cel putin o data !

#7 2007-10-21 21:33:50

JanisJoplin
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-26

ina nu te mai gandi..n'am citit decat titlul si nu ce ai scris..pt ca imi fac rau..si tu iti faci la fel....nu mai vorbi despre asta..nu te mai gandi...si o sa scapi! pt ca si eu am trecut prin asta..si cum ma gandeam mai mult cum imi faceam mai mult rau...ii spuneam si lui cateva vorbe....si iesea urat...scoate'ti din cap ca monstrul asta daca intra'n tine...greu mai iese! mai bine elimina'l din fasha..decat sa explodeze....
Mai bine...canalizeazatzi energia pe ceva mai constructiv-gen: ce sa mai aduci nou in relatie....cum sa te mai aranjezi sa'i placa....du'te la sala...la cosmetica..ai grija de tine...fa'i surprize dulci...fa o sarbatoare din relatia ta si o sa fie mult mai bine decat sa stai sa te gandesti la absurditati!

6 ani de dragoste  hjarta

#8 2007-10-21 21:35:34

skumpi
Vizitator

ina a scris:

cum luati povestile despre fostele, convorbirile cu vre-o una din ele etc ?
va comparati cu ele?
va ganditi ca el va compara cu ele?
va ganditi ca ar putea sa se intoarca la "prima iubire"?
ce inseamna toate astea oare: gelozie, paranoia, nesiguranta... sau ce?

si iubi a avut prietena 3 ani...dar d`soara nu prea l`a iubit iar dupa ce a aflat k suntem impreuna il cauta k disperata...la inceput am fost putzin ingrijorata k deh...el a iubit`o f mult insa ea l`a inselat...dar dupa vreo 2-3 luni...nu am mai simtit nici o frika..iar acum mi se rupe de ea si lui la fel...
mai ales k nu ne comparam delok...iubi spune k sunt peste ea de 1000 d ori ...
ea a ajuns o penibila...o tipa pe care dak nu o bagi in seama incepe sa injure si tot felu d porcarii cu toate k e mai mare ca el cu vreo 3 ani si ca mine cu 5 lol vai steaua ei tongue
in schimb lui ii e foarte frika de fostii mei...ca si eu am fost 3 ani juma cu unu` iar cu celallt vreo 4 luni dar ei erau prieteni f buni... da sper sa`i treaca frika asta k chiar nu are motive forgetit

#9 2007-10-21 21:36:35

Lelaina
Hero member
Inregistrat: 2007-02-02

yo stiu cam toata treaba cu fostele lui..am si poze cu una rotfl2 foarte dragitze tipe dar eu una sunt foarte calma...dar recunosc k am si un motiv foarte bun...nu a avut inainte de mine nikio relatie serioasa...

Poor is the man whose pleasure depends on another

#10 2007-10-21 21:43:59

barbara_mori
Hero member
Inregistrat: 2007-02-26

slava domnului ca am trecut demult peste asta...geloasa eram fiindca o cun pe tipa si stiam cat e disperata si imi era teama sa nu il imbrobodeasca mai ales fiindca eu nu i-am oferit sex destul timp..era in stare sa o vanda pe masa pt ...vb aia ....jur ca nu am cun in viata mea o pers atat de josnica,de umilita si fara personalitate....trist f trist...la inceput am suferit si eu din cauza asta,dar nu din cauza ca el se gandea la ea,fiindca stiam ca in ochii lui e un nimik tipa,si nu mai tinea la ea de vreo 8 luni,doar se folosea de ea,asta pt ca ea se oferea pe tava,din prea multa disperare de p***de comparat cu o asemenea pers nu am cum sa ma compar,fiindca e dif de la cer la pamant intre noi..prima iub nu a fost ea cu siguranta....a fost doar o rel bazata pe sex si atat...lucrurile care conteaza cu adev in viata cu mine le-a trait in acesti 2 ani decand suntem impreuna....de neuitat momentele de aseara hjarta....desi uneori sunt confuza,am destule mom in care stiu ca il iubesc enorm...si ar fi cazul sa imi fac si eu planuri  de viitor cu el

Ultima oara a fost editat de barbara_mori (2007-11-05 23:45:23)

Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste!

#11 2007-10-22 19:22:25

codynna
Full member
Inregistrat: 2007-07-03

chiar in una din discutile mele recente cu el a zis ca fosta de acum 5 luni...(k acum 2 luni ne-am cun noi).....cu ea totusi a fost o relatie frumoasa si nu s-au certat in 4 luni d zile de loc...nici cea mai mica..cearta...m-a comparat putin cu ea..in sensul asta..pntr k noi ne mai certam asha de ciondanimik....mai cateodata sunt si eu paranoica.......cateodata sunt geloasa si pe trecutul meu apai a lui..........si intradevar..tot timpul va existata o nesigurantza in rel mea cu el.....cu chestie asta o sa traiesc tot timpul

Cand e totul trist...kand nu vezi lumnitza d la capatul tunelului...gandeste-te ....k undeva in lume....exista o persoana care tzine la tn.....si ca orice ai face...oricat de mare ar fi distantza spre lumina.....ai vointza...pntr ca e mult mai aproape decat crezi:P

#12 2007-10-22 20:38:37

skumpi
Vizitator

codynna a scris:

chiar in una din discutile mele recente cu el a zis ca fosta de acum 5 luni...(k acum 2 luni ne-am cun noi).....cu ea totusi a fost o relatie frumoasa si nu s-au certat in 4 luni d zile de loc...nici cea mai mica..cearta...m-a comparat putin cu ea..in sensul asta..pntr k noi ne mai certam asha de ciondanimik....mai cateodata sunt si eu paranoica.......cateodata sunt geloasa si pe trecutul meu apai a lui..........si intradevar..tot timpul va existata o nesigurantza in rel mea cu el.....cu chestie asta o sa traiesc tot timpul

asa e si iubi...e gelos pe trecut...desi nu are motive...si poate , cateodata, fiecare ajungem sa simtim gelozia..invidia aia...
gandeste`te k si u ai un trecut...nu avea el de unde sa stie k o sa apari u..e ceva aiureah sa fii gelos pe trecut...
gelozia asta apare din lipsa increderii in tine..in el..in voi...

#13 2007-10-22 21:15:59

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

Eu am noroc cred... Iubi meu n-a avut prietene serioase inainte de mine. Nu a depasit 2 luni cu nici una din ele.....si cu mine e de 3 ani...asa ca nu-mi fac probleme. smile

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#14 2007-10-22 21:36:28

domino
Full member
Inregistrat: 2007-07-08

si eu obisnuiam sa fiu paranoica desi nu imi dadea motive si asta ducea mereu la cearta, sau cel putin se supara...pana in clipa in care am zis stop, desi am si acum anumite curiozitati, si poate intr-o zi imi va spune...daca e o relatie serioasa, mi se pare normal sa ii cunosti trecutul...

Nothing happens without a reason...

#15 2007-10-22 21:42:21

daniela1985
Full member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2007-08-16

sincer eu pot zice k sunt obsedata de o fosta prietena d a lui...adik d o fata p care a folosit-o o vreme pt a se putea vedea cu mn...tipa se indragostise enorm de el si pt a-l atrage s-a aruncat in bratele lui...iar cum baiatu nu scapa o prada care se ofera singura, a acceptat si d aici toata gelozia mea...k dc a acceptat-o, ca dece a facut aia etc...desi mi-a explicat si cun situatia pefect tot nu pot trece peste aceasta gelozie...
m-am comparat cu ea ... dar tot eu am fost cea aleasa...tot eu am fost cea placuta...
iubi mi-a zis k la aia nu se mai intoarce never...k nu isi inchipuie c a fost in capu lui...asta este...dar trece mie obsesia asta... wink

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.