|
Nu esti logat.
Avortul si anticonceptia#1 2010-11-25 21:24:01
avortul si anticonceptiava rog ajutati ma!am facut un avort acum 2 ani si in ziua avortului medicul mi-a spus sa i au anticonceptinale karisa ..am luat ..apoi dupa un an am renuntat la ele pentru a ramne insarcinata...si nimic..a mai luat cineva anticonceptionale din prima zi de avort???????? Offline #2 2010-11-25 22:02:07
Re: avortul si anticonceptiaNu are nicio legatura...nu din cauza asta nu ramai insarcinata...mult succes! O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #3 2010-11-25 22:04:07
Re: avortul si anticonceptia
eu nu cred ca daca ai luat anticonceptionale din prima zi de avort are legatura cu faptul ca nu ramai insarcinata ...la medic ai fost? o eco transvaginala ai facut , sa vezi care este starea ednometrului? parerea mea este sa-ti cauti un dr. competent care sa-ti spuna ce anume investigatii sa faci ....uneori, dupa un avort, se pot infunda trompele( permeabilitatea lor poate fi verificata prinHSG sau laparascopie), endomterul poate fi afectat (asta depinde de cum a fost facut avortul) .... dar poate nu e cazul tau Ultima oara a fost editat de mikado (2010-11-25 22:05:25) . Offline #4 2010-11-27 19:38:59
Re: avortul si anticonceptiamda..va multumesc mult!nu am facut nicio investigatie..am sa fac!sa ne auzim cu bine! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|