homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Avortul si anticonceptia

#1 2010-11-25 21:24:01

ruxymis
Membru
Inregistrat: 2010-11-25

avortul si anticonceptia

va rog ajutati ma!am facut un avort acum 2 ani si in ziua avortului medicul mi-a spus sa i au anticonceptinale karisa ..am luat ..apoi dupa un an am renuntat la ele pentru a ramne insarcinata...si nimic..a mai luat cineva anticonceptionale din prima zi de avort????????

#2 2010-11-25 22:02:07

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Re: avortul si anticonceptia

Nu are nicio legatura...nu din cauza asta nu ramai insarcinata...mult succes!

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#3 2010-11-25 22:04:07

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

ruxymis a scris:

va rog ajutati ma!am facut un avort acum 2 ani si in ziua avortului medicul mi-a spus sa i au anticonceptinale karisa ..am luat ..apoi dupa un an am renuntat la ele pentru a ramne insarcinata...si nimic..a mai luat cineva anticonceptionale din prima zi de avort????????

eu nu cred ca daca ai luat anticonceptionale din  prima zi de avort are legatura cu faptul ca nu ramai insarcinata ...la medic  ai fost? o eco transvaginala ai facut , sa vezi care este starea ednometrului? parerea mea este sa-ti cauti un dr. competent care sa-ti spuna ce anume investigatii sa faci ....uneori, dupa un avort, se pot infunda trompele( permeabilitatea lor poate fi verificata prinHSG sau laparascopie), endomterul poate fi afectat (asta depinde de cum a fost facut avortul) .... dar poate nu e cazul tau   goodluck

Ultima oara a fost editat de mikado (2010-11-25 22:05:25)

.

#4 2010-11-27 19:38:59

ruxymis
Membru
Inregistrat: 2010-11-25

mda..va multumesc mult!nu am facut nicio investigatie..am sa fac!sa ne auzim cu bine! wave  smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.