|
Nu esti logat.
Inainte de somn-2#20 2009-07-09 18:47:51
Re: Inainte de somnTei si eu am chestia cu tresaritul, si chestia cu tremuratul...dar la mine tind sa cred ca e de la cafea amestecata cu tigari si oboseala tremuratul...in schimb tresaritul....nu am gasit nici o fel de explicatie pana acum, pt ca eu tresar oricat de odihnita/obosita sunt, inainte de a adormi....si in somn destul de mult dar nu mai constientizez...daca gasesti solutia sa mi-o spui si mie Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #21 2009-07-09 19:13:36
Re: Inainte de somnCat de complexa este activitatea omului, atat de complexa este si odihna lui. Creierul se odihneste la anumite ore, trupul de asemeni, etc.. http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html "...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17 Offline #22 2009-07-09 19:32:47
Re: Inainte de somnsi eu tresar uneori imediat dupa ce adorm, insa tresaritul este strict leagt de senzatia de cadere in gol, ceva in genul a ceea ce descria Deuzza mai sus. la mine e legata aceasta stare intotdeauna de o oboseala mai accentuata. "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #23 2009-07-09 19:36:48
Re: Inainte de somnSi mie mi se intampla intr-un timp... aveam un vis care se repeta aproape in fiecare noapte... eu,pe o stanca,sar,cad in gol,ajung jos si imi rup picioarele din solduri...la partea cu soldurile tresaream. dar eu oricum am un somn agitat,and i sleepwalk,deci a tresari deja intra la categoria de 'lucruri usoare'... Offline #24 2009-07-09 19:37:04
Re: Inainte de somnDa, cel mai probabil si la mine este datorata oboselii. Cum am spus imi fac sportul nu cu mult inainte de a merge in pat, iar cand ajung acolo, desi nu pot sa adorm imediat, sunt nenorocita fizic , dar sper sa functioneze ceaiul de tei. Din pacate nu-mi pot schimba ora sportului pentru ca am program incarcat cu altele. Offline Publicitateloading...
#25 2010-11-04 13:10:04
Re: Inainte de somnAm EXACT ACEEASI problema, si la fel , nu e vorba de mine, pt ca nu ma deranjeaza....e vorba ca il deranjeaza pe iubitul meu si asta chiar e aiurea... Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac Va pup si aveti grija de vOi Offline #26 2010-11-04 13:15:29
Re: Inainte de somnLa mine problemele de somn s-au ameliorat cand am luat magneziu, aveam alte simptome de lipsa de magneziu si pe astea le-am ignorat Offline #27 2010-11-04 15:53:41
Re: Inainte de somnCred ca e foarte important ca inainte sa adormim sa nu ne mai facem griji pentru nimic. Sa ne relaxam si sa alungam toate gandurile negre. Pe mine m-a ajutat asta intr-o perioada in care visam cam ciudat si nu ma puteam odihni. Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #28 2010-11-04 17:24:48Re: Inainte de somnSi eu tresar des cand dorm, dar tot asa, ori cad pe scari, ori cad in gol, ori imi vine o mingie in fata, chestii de genul. Prietenul meu doarme ca o piatra in general, deci nu prea simte. Chestia nasoala e ca in ultima perioada cica vorbesc in somn si am cosmaruri. cand ma trezesc imi povesteste ori ca am tipat, ori ca plangeam. Dar nu ma stesez, o sa treaca. Offline #29 2010-11-04 22:50:21Re: Inainte de somnmai patesc si eu asa ca voi..o data la f mult timp..cand atipesc dupa-amiaza, sunt obosita si stiu ca n`am timp de dormit..zic ca stau doar asa putin..si atipesc si visez imediat cum as cadea...senzatia aia cand cobori scarile si nu mai atingi treapta de jos care urmeaza. e nasol tare..la fel dau din picior..si la fel..l-am speriat pe al meu de fiecare data bine ca o patesc foarte rar. Offline #30 2010-11-28 01:32:21
Re: Inainte de somnM-am mai informat in domeniu, se pare ca e de la tv inainte de somn si stres... Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac Va pup si aveti grija de vOi Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|